Home / Actualitate / Toți Oamenii Președintelui: Serviciul de Telecomunicații Speciale

Toți Oamenii Președintelui: Serviciul de Telecomunicații Speciale

Incorect Politic
Iulie 31, 2019

Articol scris de Marius Albin Marinescu, publicat pe Justițiarul:

Serviciul de Telecomunicații Speciale

După demisia lui Ionel Sorinel, Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS) va fi condus interimar de… Ionel Sorin. Generalul-locotenent Ionel Sorinel Vasilca care și-a prezentat demisia va fi înlocuit interimar de prim-adjunctul și tizul său, colonelul Ionel Sorin Bălan. Deci, după Ionel „Mieunel”, vine Ionel „Bălănel”, că au ăștia niște diminutive în loc de prenume de parcă ar fi personaje de desene animate sau au fost botezați de același naș beat și pus pe glume!

Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS), deși este o structură militară, nu este subordonat Ministerului  Apărării Naționale. „Desprinderea totală din Ministerul Apărării Naţionale s-a făcut începând cu Hotărîrea Guvernului României nr. 229 din 27 mai 1993 privind unele măsuri de organizare și funcționare a Serviciului de Telecomunicații Speciale, stabilind astfel statutul STS de organ central de specialitate în domeniul telecomunicaţiilor speciale.”, conform site-ului Serviciului de Telecomunicații Speciale. Oficial, STS se află în subordinea Consiliului Suprem de Apărare a Țării (CSAT), dar este la cheremul președintelui României, care și numește conducerea acestui serviciu secret dubios, ce asigură din punct de vedre informatic desfășurarea alegerilor în România și transmite rezultatele de la Birourile electorale județene la Biroul Electoral Central (BEC).

Colonelul Ionel Sorin Bălan este prim-adjunctul directorului STS din anul 2017 și a fost adus direct de la Sibiu la cererea președintelui Klaus Werner Iohannis, STS-ul fiind unul dintre servicile secrete aflate sub  directa coordonare a acestuia. Cei doi se cunosc de la Sibiu, Ionel Sorin Bălan activând acolo din anul 1990, în perioada 2005-2017 fiind șeful Oficiului Judeţean de Telecomunicaţii Speciale Sibiu, iar Iohannis fiind primarul Sibiului în perioada 2000-2014. De altfel, numirea lui Bălan ca prim-adjunct STS i-a aparținut lui Klaus Iohannis în ședința CSAT.

Nu doar „sibianul” Ionel Bălan are o casă și un apartament în Sibiu, ci și celălalt Ionel, Vasilca demisonarul, are și  el o casă de vacanță și două terenuri în comuna Cristian, la doi pași de municipiul Sibiu. Născut în anul 1968 la Râmnicu Vâlcea, Ionel Sorin Bălan s-a oploșit din 1990 la Sibiu, devenind o „vinitură”, cum îi numesc sibienii pseudo-patrioți locali pe românii din altă parte instalați în oraș. Interesant este că, în calitate de sibian, am constatat că oltenii deveniți sibieni ajung să fie mai secesioniști decât o parte dintre locuitorii autohtoni, ăia cu slană pe creier, care-i consideră superiori pe românii ardeleni față de frații lor din alte zone și să ceară separarea Transilvaniei de Oltenia natală și restul României. Sibiul se situează, într-un top ad-hoc al separatiștilor, pe locul trei, după Cluj și Timișoara.

Se știe că unitatea militară Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS) transmite rezultatul alegerilor din teritoriu la BEC, dispunând arbitrar de opțiunile electoratului. Acest serviciu secret nu este verificat de nimeni care să ateste veridicitatea datelor electorale transmise, STS-ul  prevalându-se abuziv de secretul militar. Electoratul trebuie să ia de bune rezultatele comunicate de șmecherii aceștia. Politicienii, fiind cu toții slugile stăpânilor străini ai coloniei, la fel ca serviile secrete care care nu mai aparțin românilor, se supun în tăcere ca o turmă docilă ce nu vrea să-și piardă privilegiile.

Atenție, aceste unelte sunt răsplătite cu onoruri pentru munca lor murdară! De exemplu, generalul-locotenet cu trei stele Ionel Sorinel Vasilca, până la demisia de ieri șeful STS (2017-2019), a fost adjunctul  generalului cu patru stele, Marcel Opriș (director STS în perioada 7 decembrie 2005-1 august 2017), indo-europeanul – ca să fiu corect politic – care l-a făcut președinte pe Băsescu în 2009 și pe Iohannis în 2014.  Vasilca l-a înlocuit pe Opriș la conducerea STS în 2017, când „omul negru” s-a pensionat cu o avere impresionantă (Citiți Romul superior care deținea telecomanda numărătorii voturilor e putred de bogat). Acest general cu trei „bolovani” pe fiecare umăr, Ionel Sorinel Vasilca, a fost decorat în perioada 2005-2017, cât a fost adjunct STS, din doi în doi ani, astfel:

– 2006: Ordinul „Bărbăție și Credință” în grad de Mare Ofițer

– 2008: Ordinul „Virtutea Militară” în grad de Cavaler

– 2010: Ordinul Național „Serviciul Credincios” în grad de Cavaler

– 2012: Ordinul Național „Steaua României” în grad de Cavaler

Directorul interimar SPP, colonelul Ionel Sorin Bălan – omul lui Iohannis – fiind mai proaspăt în sistem, mai puțin „înstelat” și cu un rol mai mic până acum, a fost decorat doar o singură dată, în 2011 cu Ordinul „Bărbăție și Credință” în grad de Comandor

În aceste condiții, cu omul său adus de la Sibiu de Klaus Iohannis special pentru conducerea Serviciului de Telecomunicații Speciale, pe cine credeți că va desemna STS ca președinte al României după alegerile de la sfârșitul acestui an?

Așteptăm să-l vedem în curând și pe colonelul Bălan avansat la gradul de general, deoarece Iohannis și Băsescu au făcut mai mulți generali în timp de pace decât Hitler și Stalin, la un loc,  în timpul războiului! Sunt fiu de ofițer de carieră, tatăl meu, colonelul Teodor Radu Marinescu, a fost conferențiar la Catedra de Tactică a Academiei Militare din București și a decedat în 2005, la doar 62 de ani. Cred că se răsucește în mormânt dacă îi vede de „dincolo” pe impostorii aceștia plini de stele, fireturi, decorații și cu lampas la cusătura nădragilor!!! Biata armată ce rău a ajuns, fără soldați, dar plină de generali de operetă…

 Marius Albin MARINESCU

PS: Colonelul Ionel Sorin Bălan vine să completeze galeria personulităților din Sibiu: plăvanul Klaus Asperger von Strudel, femeia-cal Curuța Kovesi, Dana Tițian – consiliera lui Kovesi, Delia Dinu – țigăncușa sepepistă ajunsă șefă de protocol la Cotroceni – aia care tot patinează înaintea sasului infatuat atunci când robotul pășește cu parul înfipt în cur pe la diverse evenimente, Dan Suciu – purtătorul de cuvânt de la BNR cu aspect de molie în pielea goală, Emil Curezeanu – sibianul cu cetățenie germană numit ambasador în… Germania! – nu i-am zis Hurezeanu fiindcă „Hure” înseamnă curvă în limba germană, „chilotul” prezidențial Emil Dobrovolschi – soțul Mădălinei Pușcalău, purtătoarea de vorbe a plăvanului, Marius Vecerdea, finul iohanușilor și antrenorul de tenis al stafiditei, ăla cu căsoaiele plăvanului Klaus de la Miami (Florida) trecute pe numele lui și care se tot cere președinte la Federația Română de Tenis (de citit Cine-i proprietarul vilelor din Florida, unde-și fac soții Iohannis concediile? ), cei doi regi Cioabă al țiganilor, împăratul Rădulescu al țiganilor care a dat colțul și ungurul Dan Barna, președinte al USR, partidul soroșiștilor și alogenilo, candidat și el la președinția României, că Hermannstadt/Hermannshit este noua pepinieră de președinți alogeni, lungani și robotizați ai României

La Sibiu funcționează un autentic poligon de testarea reacțiilor românilor la multiculturalitate și inducerea în mentalul colectiv a iubirii pentru alogeni, musai șefi! Până și echipa de fotbal a fost numită slugarnic FC Hermannstadt de trepădușul penal din primărie care o conduce ca președinte! După testări, proiectele se „implementează” – cum le place politrucilor să spună! – la nivel național. A se vedea experimentul Iohannis președinte. De reținut că toate partidele de așa-zisă opoziție, PNL, USR și PMP sunt conduse de alogeni. Mai mult, în partidul creat de SRI în colaborare cu ong-urile soroșiste și numit cu iz sindicalist USR (Uniunea Soros în România sau Uniune Securiștilor din România), la Congresul din 28 octombrie 2017 pentru stabilirea președintelui candidaseră doi evrei (Vlad Alexandrescu și Cristian Seidler) și un ungur, posibil și el evreu cu nume maghiar, Dan Barna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *