Home / Articole Promovate / Părinți Care au Pierdut Custodia Copilului Pentru Că Nu i-au Permis Să „Tranziționeze” la Celălalt Sex

Părinți Care au Pierdut Custodia Copilului Pentru Că Nu i-au Permis Să „Tranziționeze” la Celălalt Sex

Mortuz
Incorect Politic
Martie 11, 2018

Părinți Care au Pierdut Custodia Copilului Pentru Că Nu i-au Permis Să „Tranziționeze” la Celălalt Sex

Între timp, în SUA:

Doi părinți din Ohio au pierdut custodia fiicei lor de 17 ani pentru că un judecător a decis că aceasta trebuie să primească terapia pe care a cerut-o, inclusv terapie cu testosteron, pentru a deveni băiat.

Fără a comenta particularitățile acestui caz petrecut la marginea orașului Cincinnati, americanii trebuie să se aștepte la mai multe asemenea cazuri, pe măsură ce oficialii guvernamentali iau partea activiștilor transgender în promovarea unei viziuni radicale a persoanei umane și susțin fără rezerve proceduri medicale experimentale.

Miza sunt nu se rezumă la drepturile parentale, ci include bunăstarea copiilor care suferă de disforie de gen [disforie = suferinţă, nemulţumire. Disforia de gen = stare de alienare legată de identitatea sexuală, n. tr.].

Sa dea Domnul să nu avem de-a face cu astfel de cazuri la noi în țară că și așa avem prea puțin timp pentru copiii noștrii.

Sursa: http://www.culturavietii.ro/2018/02/23/parinti-pierdut-custodia-copilului-nu-permis-tranzitie-gen-schimbare-sex/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *