Home / Internațional / PAPA FRANCISC E GAY și susține parteneriatul civil pentru poponari

PAPA FRANCISC E GAY și susține parteneriatul civil pentru poponari

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Octombrie 22, 2020

The filmmaker, Evgeny Afineevsky, asked Pope Francis during an interview for the documentary about the place of L.G.B.T. Catholics in the church. Francis reemphasized his belief that L.G.B.T. people should be made to feel welcome in the church.

“Homosexuals have a right to be a part of the family,” the pope said. “They’re children of God and have a right to a family. Nobody should be thrown out or be made miserable because of it.”

“Poponarii au dreptul să facă parte din familie. Sunt copiii lui Dumnezeu și au dreptul la o familie.” Deci sodomiții care au fost mistuiți de focul divin pentru păcatele lor sunt copiii lui Dumnezeu și acum trebuie să le acordăm drepturi? Pe bune?

Am trăit s-o vedem și pe asta! De la cel mai înalt nivel, din partea omului care ar trebui să fie ‘vicarul lui Hristos”, catolicismul este detonat în întregime prin declarații halucinante în favoarea Sodomei.

Care-i scopul creștinismului dacă nu mai există valori creștine? Cum este posibil pentru catolici să accepte ceea ce face acest papă întunecat?

Actul în sine este satanic. Folosirea anusului unui alt bărbat pentru masturbarea penisului și apoi ejacularea în mațe ca sperma să se amestece cu fecalele este o acțiune de alchimie satanică. Se știe că acești oameni își  bagă pumnul în fundul altor bărbați. Asta susține Papa de la Roma. Cea mai puternică personalitate din lumea creștină occidentală spune că un om care-și bagă pumnul în anusul altuia reprezintă dragostea lui Dumnezeu. Știm că poponarii abuzează băieți. Toată lumea știe asta. Acordarea dreptului de adopție va spori numărul de copii abuzați de găozari. Știm că așa este, Papa știe și el și totuși își arată susținerea față de această cultură degenerată.

Dându-și arama pe față, Papa Francisc ni se dezvăluie în sfârșit în plină glorie demonică drept servantul Antihristului pe pământ.

Acum ar fi cazul ca toți creștinii catolici autentici în frunte cu episcopii rămași fideli lui Hristos să-l dea jos pe papa impostor, sexomarxistul Bergolio.

Semnele vremii ne arată că venirea lui Antihrist e mai aproape decât credem.

Etapa compromisului s-a sfârșit. Tăcerea este complicitate. Ori ești cu Hristos, ori împotriva lui.

 

6 comments

 1. Francisc, primul Papă al Bisericii LGBT globale
  Bergoglio a îmbrățișat pe deplin sfințirea unirii prin anus, proclamând că căsătoriile civile dintre sodomiți sunt opera lui Dumnezeu însuși…
  Aparent, în viziunea lui Bergoglio, „Dumnezeu” favorizează schimbul de spermă între „creștini” pe traseul anal, adică pe unde se cacă un om normal… Sincer, nu aș paria pe această interpretare a Noului Testament. După ce a îmbrățișat pe deplin democrația și supremația jidovească, Biserica Catolică a trecut de la statul de imperiu global bazat pe apostazie, la cel de reprezentant al anusului global. Și totuși, să nu ne prefacem că nu știm ce agendă urmărită acest lacheu hidos al jidovilor.

 2. Nimic gresit sa preluati articole de pe DailyStormer, dar ar fi frumos sa citati sursa ;).
  Unii citesc si publicatia respectiva…
  https://dailystormer.su/the-pope-goes-full-anal-demanding-protections-for-anal-unions-says-god-loves-homo-families/

 3. Daca cineva face ce spune Papa si “iese” rau… de vina este Dumnezeu ca nu a facut lumea perfecta – Papa este infailibil…

  Sa nu ne miram prea tare… culturalismul lor de sorginte crestina este rezultatul mortii duhovnicesti, ruperii de Traditie si inventarii de reguli si concepte potrivnice invataturii lui Hristos.
  … nu mai zic cine sint iezuitii si ce “bun” este omul zilei de azi, cazut si ratacit de cel caruia ii cade in “plasa’ si-i urmeaza “inspiratia” asculta de “vocea interioara”…, toate venite de la tatalui minciunii…

 4. PRoblema a patruns si la noi in tara, de exemplu in cladirea Bisericii noastre Crestin ortodoxe din Str. General Praporgescu 1-5, vis-a-vis de Biserica Batistei este un cuib de homosexuali. Firma Legba LTE (LGBT) a escrocului homosexual american David Burgess, mare organizator de parade : aici discursul urii la adrese crestinilor este la ordinea zilei, la fel ca propaganda LGBT!!! Daca simte gasca de gay (Adica americanul si fosta lui iubita transexuala feminista, si sunt exact cuvintele ei, nici o rautate) ca esti crestin si nu iti place propaganda LGBT ala esti! Se tin de capul tau cu jigniri si intepaturi din orice si asteapta sa pleci umil…

  Si individul este escroc cu acte in regula: are 3 angajati si 30 de fosti angajati, ca nu sta nimeni la el, iar cand doi din cei plecati de prea mult bine l-au dat in judecata ptr comportament inadecvat si concediere abuziva, ghici ce a facut? apierdut procesul, a bagat firma in faliment si a facut una noua (in loc de Legba a facut Legba LTE) fara a plati vreun leu daune, a pastrat sediul(este cu chirie de la un preot, rusine sa-i fie raspopitului), toate obiectele si angajatii ramasi au facut contract cunoua firma si gata!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *