Home / Internațional / Pandemia Planificată : Îndoctrinarea – Documentarul cenzurat pe YouTube

Pandemia Planificată : Îndoctrinarea – Documentarul cenzurat pe YouTube

Incorect Politic
Octombrie 7, 2020

 

Mulțumim lui Mihai T:

În mai 2020 a fost lansat un documentar denumit ”Plandemic”, care a devenit viral și a avut (se pare) peste 1 miliard de vizualizări. Acesta era un interviu luat de realizatorul media Mike Willis lui Judy Mikovits, dr. în medicină. Documentarul a fost cenzurat pe Youtube și pe alte platforme.

După realizarea interviului, Mike Willis s-a apucat să cerceteze cartea lui Judy Mikovits, apoi a luat interviuri și altor cercetători sau personalități, pentru a corobora informațiile. Aceste interviuri se găsesc pe site-ul plandemic2.com De asemenea, a realizat un al doilea interviu cu Judy Mikovits, care se găsește de asemenea pe site.

În august 2020, Mikki Willis a lansat un al doilea documentar.

Pandemia Planificată: Îndoctrinarea

Partea I: Controlul prin mass-media

Mikki Willis (realizator): Pe 4 mai 2020, am publicat un interviu cu cercetătoarea dr. Judy Mikovits, ca parte a unei serii de documentare denumită ”Plandemic”. Realizatorul s-a trezit puternic atacat în media pentru răspândirea de (ceea ce media a denumit) ”teorii periculoase ale conspirației”.

În calitate de părinte și de realizator media cu o bogată experiență, este imposibil să lansez pe piață informații vătămătoare, în vremuri atât de vulnerabile precum cele de față.

O cunosc pe dr. Judy de 2 ani. I-am citit cartea, apoi am investigat cu de-amănuntul declarațiile dumneaei. După ce am realizat interviuri cu echipa ei de avocați, cu foști colegi, și cu oameni care o cunosc de zeci de ani, pot să spun fără îndoială: Judy Mikovits este una din cele mai sincere, sufletiste, și curajoase femei pe care le-am cunoscut.

Cum se face că este cenzurată de cele mai puternice forțe dintre giganții tehnologiei, din politică, din media și zona medicală ? Și cum se face că toți aceștia atacă persoana ei, dar țin sub tăcere brevetele, conflictele de interese, și corupția în care se scaldă agențiile sănătății la nivel global ?

Pentru a răspunde la aceste întrebări – dar și la multe altele – în ultimele săptămâni am luat interviuri unor cercetători din toată lumea. Printre ei: doctori de top, distinși oameni de știință, laureați Nobel.

De asemenea, am realizat și un al doilea interviu cu Judy Mikovits, pentru a-i da ocazia să răspundă acuzațiilor. Puteți vedea interviul complet pe site-ul plandemic2.com Tot acolo, aveți la dispoziție filmări, documente, și studii științifice care susțin afirmațiile din seria ”Plandemic”. Iată câteva extrase din al doilea interviu:

” – Ce aveți de spus către cei care au minimizat implicarea dvs. în cercetarea HIV ? Cei care au spus că ați fost ultima dintr-un grup de 13 cercetători care au realizat studiul.

– Ce pot să spun … al 13-lea autor este coordonatorul, adică cel mai important autor …”

”- De ce ați acceptat să retrageți propriul studiu XMRV ?

– Studiul a fost retras cu forța. În acest timp, eram ținută în pușcărie …”

”- Mi-ați spus că vi s-au oferit bani pentru a păstra tăcerea …

– ”Dacă pur și simplu spui în public că ai greșit, și promiți că nu mai spui nimic despre asta, poți să păstrezi tot ce ți-am luat, vei primi toate fondurile de cercetare, vei primi înapoi milioane de dolari, și îți vor fi publicate studiile.” Avocatul mi-a zis: ”Asta e cea mai bună ofertă pe care o s-o primești”. I-am zis: ”Nu mă înțelegi. Nu am nevoie de ofertele lor”.

Dacă aș fi știut că un singur copil sau un singur om în vârstă ar fi rănit sau ar muri din cauză că nu am făcut ceva, asta mi-ar fi dat viața peste cap.

Niciodată n-o să accept bani ca să păstrez tăcerea.

N-o să mă opresc niciodată din a spune adevărul”.

(dr. David E. Martin, analist pe probleme de securitate națională, fondatorul indexului IQ100 de la Bursa din New York)

Dovezile sunt chiar în fața noastră. Iar când vine vorba de lucruri evidente, ni se spune că site-urile care verifică informațiile sunt, cumva, mai presus de noi.

Ritmul vieții moderne face aproape imposibil pentru omul cu servici să investigheze evenimentele și politicile care se desfășoară pe glob. Când caută răspuns la probleme arzătoare, unde merg unii dintre ei ? Pe Google. Scrieți termenul, dați ”căutare”, și vedeți cu ochii voștri. Vedeți numai ceea ce vor ei să vedeți.

În cultura modernă – a jurnalismului copy-paste – este un lucru obișnuit ca sute de site-uri să promoveze exact aceeași știre. Asta nu e din cauza lenei. Acest lucru este intenționat.

Când vedem titluri identice pe site-uri care, aparent, n-au legătură între ele … mintea logică trage concluzia: ”Tre să fie adevărat !”. Avem iluzia că multe surse au ajuns la aceeași concluzie, iar asta ne dă încrederea de a răspândi varianta oficială. În acest fel, fără să conștientizăm, răspândim propaganda sistemului.

Motoarele de căutare sunt foarte prețioase pentru cei care vor să stabilească varianta oficială.

”În ce privește controlul asupra vieții oamenilor, Google deja este mai puternic decât majoritatea guvernelor de pe glob”.

Ca cel mai influent motor de căutare din lume, Google are mai multă putere să influențeze alegerile din SUA decât oricare altă națiune străină.

(Înregistrare de la investigația privind Google)

” – Ați depus mărturie în fața acestei comisii. Ați spus: în viitoarele alegeri, Google, Facebook, Twitter – și alte mari companii IT – pot să manipuleze alegerile cu aproape 15 milioane de voturi”.
Dr. Robert Epstein:

”Metodele folosite de ei sunt invizibile, sunt subliminale. Sunt mai puternice decât aproape orice efect pe care l-am văzut în științele comportamentale – și am 40 de ani de când activez în acest domeniu”.

Zach Vorhies (inginer, fost angajat Google în poziție de top)

”Cei de la Google au zis că nu există liste negre privind căutările. Și au spus acest lucru sub jurământ.

Fiind inginer IT, am făcut o căutare – folosind motorul intern de căutare al Google – și ce credeți că am văzut ? Existau căutări aflate pe lista neagră, de exemplu ”leacuri pentru cancer”. De ce decide Google ce pot și ce nu pot oamenii să caute ?”

Ceea ce era odată o unealtă de navigare prin universul informațiilor, acum este o rețea de supraveghere globală, de colectare date, și inginerie socială.
Acum să ne uităm un pic la câteva site-uri de verificare a informațiilor. Începem cu snopes.com.

Snopes pretinde că e ”locul de pe internet unde trebuie mers pentru a discerne ce e adevărat și ce e fals”. Dar dacă privim la istoricul lor de verificare a informațiilor, vedem altceva.
Când dr. Mikovits a afirmat că au arestat-o fără mandat, și fără să o acuze în mod oficial de ceva, snopes au zis că afirmația este ”falsă”. Dacă s-ar fi uitat la documentele de arestare, ar fi văzut că nu aveau nici mandat, și nici nu au acuzat-o de ceva. Acest lucru este confirmat de oamenii din echipa de avocați ai dr. Mikovits:

” – A existat un mandat de arestare ?
– Nu !
– A fost vreodată acuzată de ceva ?
– Nu. Nu a fost acuzată de comiterea vreunei infracțiuni.”

”100 % corect. Judy nu a fost niciodată pusă sub acuzare pentru ceva”.

Divizia Facebook de verificare a informațiilor, Politifact, este deținută de Institutul Poynter, care a primit finanțări substanțiale de la aliați Big-Pharma precum Google și Fundația lui Bill Gates. La fel ca snopes, și Politifact are un istoric de înșelare a populației.

La sfârșitul lui ianuarie 2018, Politifact, snopes, și fact-check.org s-au întrecut să discrediteze ideea că erau patente pe coronavirus și pe tratamentele acestuia. Ei au examinat numai 3 din cele 4452 de patente oficiale, care arată fără îndoială că au fost înregistrate patente pe detectarea și tratamentul coronavirusului – atât de firme, cât și de organisme guvernamentale.

(Știre): ”Fondatorul Facebook a promis Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) că vor scoate știrile false și vor bloca publicitatea manipulatoare. Facebook colaborează cu OMS și cu NCS (NIH ?) pentru a menține contactul cu aceste surse oficiale”.

Wikipedia este folosită pentru a afla informații despre oameni, locuri, și lucruri. Chiar și robotul Alexa (de la Amazon) folosește această enciclopedie digitală.

” – Alexa: Cine e dr. Judy Mikovits ?

Alexa: Conform site-ului wikipedia, Judy Ann Mikovits este un fost cercetător, cunoscută pentru afirmațiile ei medicale care au fost discreditate. Ea a fost descrisă ca activist anti-vaccin și promotor al teoriei conspirației, și a fost acuzată de practici științifice incorecte.”

Wikipedia face parte din Fundația Wikimedia, o organizație non-profit cu un lung istoric în ce privește afilierea politică. Mulți finanțatori sunt publici, mulți anonimi. Ce anume primește un donator wikipedia în schimbul generozității lui ?

Ce a început ca o platformă liberă și obiectivă, a devenit o armă folosită pentru a discredita orice om care e periculos pentru proprietarii platformei. Iar după ce te calomniază, blochează articolul despre tine, astfel încât nu mai poți corecta propria biografie.

Pe scurt: cele mai multe site-uri de verificare a informațiilor, care pretind că sunt independente … nu sunt nici independente, nici nu prezintă datele reale. Și mai pe scurt: sunt instrumente de manipulare.

Ceea ce au făcut ei … este că au decis că există o variantă oficială. Dacă aceasta se conformează cu declarațiile Centrului pentru Prevenirea și Controlul Bolilor (CDC) și cu declarațiile Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), se presupune că e corectă.

Nu trebuie să le reamintesc americanilor că CDC sunt cei care au zis că oamenii trebuie să dea cu DDT prin casă.

(imagini de arhivă)

”Folosit corect, DDT-ul este absolut inofensiv pentru oameni și animale”.

”Rețineți această denumire: DDT …”

”Un colectiv de cercetători a dat astăzi un comunicat, în care spun că pesticidele ar putea fi un mare pericol pentru omenire”.

(emisiune)

”Vă amintiți campania cu gripa porcină din 1976 ? Atunci, guvernul SUA ne-a spus că gripa porcină poate deveni letală. Iar Washington-ul a hotărât ca fiecare bărbat, femeie, și copil din america să fie vaccinat, pentru a preveni o epidemie la nivel național. 46 milioane de cetățeni s-au conformat și au acceptat injecția”.

(înregistrare interviu cu David Sencer, director CDC între 1966-1977)

” – A venit vreodată cineva la voi (la CDC) să vă zică: există pericolul unor leziuni neurologice dacă facem imunizare în masă ?
David Sencer: – Nu.
– Nu a venit nimeni, niciodată ?
– Nu.”

(înregistrare cu Dr. Michael Hattwick, membru al echipei de monitorizare a gripei porcine, din cadrul CDC)

”Nu-mi vine să cred că cineva a zis că nu știau treaba asta (că existau boli neurologice asociate cu vaccinul împotriva gripei). Pur și simplu nu-i adevărat. Am știut asta”.

(înregistrare cu David Sencer)
”- Vreți să spuneți că omul minte ?
David Sencer: – Posibil.
– Atunci cum se face că propriul vostru raport menționează complicațiile neurologice ca posibilitate ? Nu vi s-a părut că trebuie să spuneți asta americanilor ?”

(imagini de arhivă)
”CDC-ul dr. Sencer a ajutat să fie create și spoturile publicitare pentru a convinge oamenii să accepte vaccinul”.

(spot publicitar pentru vaccinul antigripal)
”Vaccinurile sunt sigure. Prin urmare, suflecați-vă mâneca.”

(imagini de arhivă)
”Acum, americanii cer despăgubiri de la stat, totalizând 3,5 miliarde de dolari. De departe, cele mai multe despăgubiri – două treimi din ele – sunt pentru probleme neurologice sau chiar deces”.

(știre)
”În această seară, există îngrijorări serioase despre cât de bine controlează CDC-ul germenii periculoși din laboratoarele lor. Asta, după încă o breșă de securitate”.

”Pentru a treia oară într-o lună, CDC a recunoscut că microorganisme letale au fost manevrate incorect în laboratoarele guvernului”.

Acest CDC se presupune că are grijă de sănătatea americanilor.

Când pornim de la premiza că versiunea medicală oficială este standard obiectiv, site-urile de verificare a informațiilor caută un articol care să confirme ce spune respectiva agenție. Apoi, cei care combat teoriile conspirației vin și spun: vom demonstra că aceste teorii sunt înșelăciuni.

Fiecare produs media din acest moment a introdus ”dovezi”, iar sistemul a reordonat paginile. Dacă veți căuta astăzi ceva despre purtatul măștilor, sau studii privind distanțarea socială, veți vedea că studiile care erau pe primele locuri la căutare … nu mai există. Iar în locul lor găsiți studii cu titluri ce susțin varianta oficială.

(Anthony Fauci): ”Veți auzi mai multe despre protocoale avansate …”

Dacă le interzici oamenilor să se adune, îi vei împiedica să discute … despre ce credeți ? Despre problemele actuale. Dacă-i ții pe oameni în casă, îi ghidezi să se informeze din sursele pe care le-ai pregătit tu. ”Acum știu cum să câștig electoratul. Stă acolo unde îi dau eu voie, ascultă mesajul pe care-l permit eu, prin entitățile mass-media pe care le controlez”.

”Cei care spun poveștile, controlează societatea” (Platon)

Încă de la începutul presei tipărite, se desfășoară o bătălie privind controlul informațiilor.

La începutul anilor 1900, magnatul petrolier John D. Rockefeller a preluat controlul asupra tuturor ziarelor și editorilor-șefi din era lui (din America). A devenit primul miliardar din America, pavând drumul pentru viitorii magnați însetați de putere.

Astfel a început ”goana după aur” pentru cea mai importantă resursă din lumea modernă: varianta oficială.

(1975. Înregistrări de la o audiere în Congresul American, unde șeful Comisiei Parlamentare de control al CIA – Frank Church – discută cu șeful CIA William Colby)
” – Este adevărat că CIA are oameni care scriu la ziare americane cu tiraj mare ?
– Da, avem oameni care scriu articole pentru ziare americane.”

În timpul unei anchete conduse de o comisie parlamentară, a fost dezvăluit faptul că CIA a orchestrat o operațiune secretă prin care să infiltreze și să controleze mass-media din Statele Unite. CIA denumeau această operațiune ”Privighetoarea”.

(înregistrări anchetă parlamentară)
” – Este adevărat că CIA are oameni care lucrează la trusturi de televiziune ?
– Domnule președinte, aici intrăm în zonele de mare adâncime, pe care aș vrea să le discut într-o ședință executivă la CIA”.

CIA are peste 3000 de agenți angajați și antrenați de ei, care sunt plasați în poziții cheie în organizații media de top. Deghizați ca editori, ca jurnaliști, acești actori foarte bine plătiți nu au cutezat niciodată să își pună întrebări privind efectul minciunilor pe care le spun.

(Înregistrare de la o discuție cu John Stockwell, fost agent CIA)
” – În ce măsură manipulează CIA-ul media ?
– E mai mult decât îți poți imagina. Înființează organizații studențești pentru a-i coopta pe studenții radicali. 5000 de profesori universitari sunt cooptați pentru a ajuta CIA-ul să manipuleze mințile oamenilor. Jurnaliști din SUA – inclusiv nume mari – cooptați să funcționeze în mod sistematic ca agenți, prin care CIA răspândește manipulări în toată lumea.”

(imagini de arhivă)
”Așa cum spune acest memoriu CIA din 1952: Scopul este să controlăm un individ până la nivelul în care va face ce spunem noi chiar și împotriva propriei voințe.”

(înregistrare cu James R. Thornwell, participant fără voie într-un experiment al armatei americane)
”E un mare proces de spălare a creierului să schimbi percepția realității pentru fiecare american, până la un asemenea nivel încât nimeni nu mai poate avea o viziune corectă a realității, pentru a se apăra pe ei înșiși, familiile lor, comunitatea lor, și țara lor.”

(Înregistrare de la o discuție cu Sig Michelson, președinte al postului CBS News între 1951-1961)
” – Dumneavoastră ce spuneți: oare aceste practici continuă și astăzi ?
– Pot să spun că da. Aș zice așa: ca reporter, vă spun că probabil continuă. Dar eu zic că trebuie să aveți mai multă grijă (investigând astfel de subiecte).

(emisiune)
”Cum putem ști dacă Operațiunea ”Privighetoarea” se mai derulează sau nu ? Treaba e că nu știm”.

Legea telecomunicațiilor, adoptată în 1996, a deschis portița pentru monopolizarea presei tipărite.

Bill Clinton (președinte al SUA, 1992-2000)
”Această lege protejează consumatorii împotriva monopolurilor. Garantează că va exista o diversitate a opiniilor … ”

Astăzi, o mână de imperii corporatiste dețin și controlează mare parte din ce citiți, auziți, sau vedeți în media. De la cele mai mari studiori de film, rețele de posturi radio și tv, ziare și reviste, până la universul vast al știrilor de pe internet și al site-urilor de divertisment.

(Extrase din știri tv):
”Amazon și-a transformat procesele de lucru, ca răspuns la …”
” … compania își menține angajații sănătoși și în siguranță, continuând să procure …”
” … pentru milioane de americani care stau acasă …”

(imagini emisiune)
”În acest fel funcționează. Este ca o casă a oglinzilor, unde vezi același lucru mereu și mereu. Iar oglinzile sunt strâmbe”.

”Există o industrie plătită să vâneze jurnaliști, sau pe cei care fac dezvăluiri. Această industrie controlează ziua și noaptea imaginile pe care le vedem, pentru a ruina, a distruge sau a calomnia ideea care nu le convine, sau persoana care o livrează”.

(Înregistrare cu Nancy Pelosy, liderul minorității democrate din Congresul SUA, cea care se lupta să-l suspende pe Trump)
”Calomniați pe cineva – cu falsuri și toate cele – și apoi răspândiți informația. Apoi faceți articole despre asta. Astfel, oamenii vor vedea că presa scrie despre asta, așa încât vor avea confirmare … Atunci se numește ”calomnie despre care se scrie”. Acuma răspândiți articolul despre calomnia pe care am lansat-o”.

”E o tactică”.

Vedetele de la știri nu sunt singurii plătiți ca să slujească propaganda sistemului. Cele mai multe emisiuni talk-show sunt deținute de aceeași magnați, și deci urmează același scenariu. Numai că îl asezonează cu zâmbete.

(înregistrare emisiune)
”Principalul nostru subiect din această seară îl constituie teoriile conspirației.”
Emisiunea ”Retrospectiva săptămânii”, cu John Oliver, a avut o secțiune intitulată: ”Teorii ale conspirației cu privire la coronavirus”.

” … de exemplu, ei zic că aselenizarea a fost trucată”.

Primul lucru pe care-l remarcăm este că domnul Oliver își începe comentariul cu teorii ale conspirației care nu au treabă cu coronavirusul. Aceasta e o tactică standard folosită de propagandiști pentru a stabili un anumit ton al discuției, astfel încât tot ce vor spune după aceea să fie privit prin lentila absurdității.

”Plandemic, un așa-numit documentar plin de tot felul de teorii ale conspirației …”

Domnul Oliver încearcă din greu să discrediteze afirmația dr. Judy, că a fost arestată fără capete de acuzare:

”A fost pusă sub acuzare, absolut”.

Acest lucru nu e o scăpare, ci o minciună sfruntată. Înainte să fie filmată emisiunea, domnului Oliver i s-au transmis documentele oficiale de arest, care demonstrează cu claritate că dr. Judy nu a fost vreodată acuzată de ceva.

Apoi, John Oliver încearcă să discrediteze ideea că plaja (natura) are vreun rol în întărirea sistemului imunitar. În loc să aducă argumente științifice pentru opinia lui, el pur și simplu defaimă cealaltă afirmație.

”Tot ce ați zis voi … e o nebunie”.

”Televiziunea nu e adevărul. Suntem iluzii, omule ! Dar voi vă uitați la noi zi de zi, noapte de noapte. Oameni de toate vârstele, de toate culorile, de toate credințele. Și ce să vezi ? Începeți să credeți iluziile. Începeți să credeți că tubul catodic e realitatea, și că propriile voastre vieți nu sunt reale. Asta e o nebunie ! Voi sunteți oamenii reali. Noi suntem iluziile.

Deci … închideți televizoarele. Închideți-le acum ! Închideți-le chiar acum. Închideți-le și lăsați-le închise. Închideți-le chiar în timp ce vă spun să le închideți. În …”