Home / Educativ / Palestina și Uniunea Europeană sunt, fiecare în felul său, lagăre de concentrare

Palestina și Uniunea Europeană sunt, fiecare în felul său, lagăre de concentrare

Caroline Gunderode
Incorect Politic
Mai 31, 2021

 

RIVAROL NR. 3473 DIN 26/5/2021 (HÂRTIE)

Editorial

Palestina și Uniunea Europeană sunt, fiecare în felul său, lagăre de concentrare

Acum este oficial: pe 1 iulie, Uniunea Europeană devine un imens lagăr de concentrare, așa cum reține site-ul rețelei internaționale. Pașaportul de sănătate ar trebui într-adevăr pus în funcțiune la începutul celei de-a doua jumătăți a anului 2021 pentru a circula din nou între diferitele țări ale Uniunii. Acordul va trebui să fie aprobat de Parlamentul European în următoarea sesiune plenară din 7-10 iunie la Strasbourg. “Acest lucru va permite intrarea în vigoare la 1 iulie”, a confirmat europarlamentarul spaniol Juan Fernando Lopez Aguilar, negociator al Parlamentului, la o conferință de presă. Nu există nicio îndoială că toate capo-urile acestei acum Union de l’Enfermement vor vota cu brațele ridicate în unanimitate pentru a valida aceste ausweis cu entuziasm. Același lucru este valabil și pentru Parlamentul Național.

Să remarcăm încă o dată că este o Adunare Europeană și nu un Parlament cu puterea de a legifera care se pregătește să transforme o Uniune Europeană care este deja puternic liberticidă într-o adevărată închisoare pentru popor. Nu ar fi timpul, așa cum ne spune înțelept un corespondent, ca toți cei care rezistă noii ordine mondiale să îmbrace, cel puțin mental, o vestă galbenă, simbol al rezistenței populare?

După ce Gaza a bombardat, umilit, martirizat, îndurerat, în indiferența aproape generală a cancelariilor occidentale, entitatea sionistă se bucură de impunitate totală datorită pașaportului său shoahtic, așa cum am explicat în editorialul nostru anterior, iată ce este la rândul său așa-numita Europă de Vest transformat într-un lagăr de concentrare. Desigur, ceea ce se întâmplă aici este mai puțin violent decât în ​​Gaza, este evident, dar face parte din aceeași logică distructivă, liberticidă și mortală. Prin urmare, tocmai s-a ajuns la un acord între deputați și statele membre cu privire la celebrul permis de sănătate care va permite utilizarea unui cod QR pentru a indica faptul că titularul acestuia a fost vaccinat, că a trecut un test negativ sau că este imun după ce a fost infectat cu Covid19.

Nu vă faceți nicio greșeală: acest „ausweis” nu este altceva decât permisiunea de a părăsi închisoarea europeană în aer liber pentru a putea circula din nou între diferitele țări europene. Astfel, ratifică crearea de Alpha + și beta -, cu alte cuvinte, o gigantică discriminare europeană, a permis aceasta, în funcție de dacă a fost vaccinat sau nu. Acest dispozitiv completează și agravează un întreg arsenal represiv și liberticid, cum ar fi urmărirea, urmărirea, geolocalizarea, poliția completă, îngrădiri variate și variate, purtarea de botnite, curfews, restricțiile de circulație în zonă. Timpul și spațiul, propaganda mass-media de masă și cenzura din ce în ce mai implacabilă a rețelelor sociale (ștergerea conturilor YouTube, Twitter, Facebook, Instagram, VK etc.).

Cine nu vede că această monstruoasă Uniune Europeană este în război împotriva popoarelor sale pentru a-și stabili permanent tirania înainte de un posibil colaps economic, un preludiu al Marii Resetări teoretizate la Davos și poate la înființarea monedei digitale, după moneda unică? adică euro și venitul universal, pentru a duce la supunerea și supunerea întregii clase medii europene, începând cu clasa antreprenorială, cea care a fost până atunci creatorul bogăției. Acest scenariu de coșmar nu împiedică, dimpotrivă, euro-comisarul Didier Reynders să compare acest acord cu alegerile triumfale ale unui papă pe Twitter, cu entuziasm: „Fum alb: avem un acord cu privire la propunerea Comisiei de certificat Covid european”. „Am realizat acest nou instrument într-un timp record pentru a proteja libera circulație pentru toți cetățenii”, s-a felicitat cu mândrie. Cum ne putem bate joc de lume mai mult, deoarece libertatea de mișcare va fi acum supusă unui pașaport de sănătate? Așa că ajungem la această situație omniprezentă: imigranții extra-europeni continuă să intre în masă pe Vechiul Continent, Marele Înlocuitor continuă și se accelerează, iar europenii, la rândul lor, să se poată muta dintr-un loc în altul. din Uniunea Europeană, va trebui să treacă sub furcile caudine ale tiraniei sanitare. Deoarece trebuie să se plece deja în fața tiraniei Memoriei dacă vor să aibă o carieră, să urce pe scară și să nu fie marginalizați social și eliminați. Și sancționat penal. Până la închisoare sau exil.

După cum putem vedea, cu cât trece mai mult timp, cu cât lucrurile se accelerează, cu atât devine evident, pentru oricine dorește să vadă adevărul în față, că suntem palestinieni, fără să știm, în Europa ocupată.

Jérôme BOURBON,  RIVAROL.

6 comments

 1. UE = URSS 2.0, cine are ochi de văzut, va vedea asta cine nu….

 2. Am spus de acum cativa ani, ca UE nu are viitor, deci ar trebui sa dispara! Asa cum spunea si Presedintele Trump, Europa este un conglomerat de natiuni, ea are o istorie multimilenara si fiecare natiune are traditiile ei specifice. Guvernele tarilor europene au tradat interesele popoarelor achiesand la cabala globalista! Condusa de Germania, Europa va intra in colaps mai devreme sau mai tarziu, criza economica este foarte aproape! Fara bogatiile Estului, Occidentul va claca! Germania isi vede de interesul ei ceea ce dovedeste ca UE este o himera! De la inceput UE a fost sortita esecului, deoarece nu s-a bazat pe echitate intre tari ci a fost gandita ca o corporatie!

 3. Un milion de multumiri redactiei care a perfectionat ortografia acestei traduceri mecanice !
  Sunteti minunea Domnului !
  Inca n-am ajuns la computerist dar n-am uitat sugestia !
  Insa ati facut mult bine romanilor care sper din tot sufletul sa iasa in strada si sa scoata Romania urgent

  din UNIUNEA ‘ IOROPEANA’ sau cum le zice Rivarolul : DIN ‘IOROPA LOR’ !

  A REPTILELOR TROTZKISTE !

 4. iad.
  iadul e aici!

Leave a Reply

Your email address will not be published.