Home / Internațional / Generalii Americani sătui de marxism consideră varianta unei lovituri de stat după modelul Myanmar

Generalii Americani sătui de marxism consideră varianta unei lovituri de stat după modelul Myanmar

Robert Horvath
Incorect Politic
Mai 31, 2021

Generalii Americani sătui de marxism consideră varianta unei lovituri de stat după modelul MyanmarCorespondentul  SUA al
Incorect Politic
ROBERT HORVATH
trimite o știre incendiară de ultimă oră

 

Tensiune maximă în Armata Americană

După scrisoarea a 120 de generali care se ridică împotriva pericolului  “socialist marxist

Trump’s Ex-National Security Adviser Michael Flynn Calls For Myanmar-Type Coup In U.S.

“It should happen,” Flynn declared of the violent, deadly military coup at a wild QAnon conference in Dallas for “patriots.”

Potrivit site-ului web al grupului, ofțierii de banderă – compus din aproximativ 124 de generali și amirali, dintre care mulți nu au lăsat uniforma de zeci de ani, avertizează că acesta este un conflict „ca niciunul altul de la înființarea noastră în 1776” între susținătorii „socialismului” și marxismului ” și susținătorii„ libertății și libertății constituționale ”.

SUA „a luat o cotitură radicală la stânga spre socialism și o formă marxistă de guvernare tiranică”, susține scrisoarea, cerând americanilor să „se implice” și să aleagă reprezentanți politici care vor „apăra republica noastră constituțională” și vor asculta „voința cetățenilor.”

Transmit aceste randuri din New York

7 comments

 1. Ar trebui si Armata Romana, atat cat este si cum este, sa ia aminte si sa treaca in fruntea curentului anti-neobolsevism(adica anticomunism) , care este in crestere si in tara noastra! Oare oameni cu caracter sunt numai la americani? Nationalistii din Armata Romana ce spun?

  • Da….
   Dar care armata?
   Cei care mai aveau constiinta nationala si bun simt au fost pacaliti (re-organizare, modernizare, …), momiti si fortati sa plece in “civilie” – au ramas robotii, a-patrizi de fapt, … ce zic eu – niste mercenari care se cred parte a unui supra-stat inexistent… banu’ “vorbeste”, s-au jidanit.

   Cand ii cauti pe “activi” – sint la “circ” – orele de dresaj sa execute comenzile strainilor fara cracnire…
   Ceilalti, retrasii, rezervistii – mai mult pe la ciupeli, gratare, … cate 1 la 10 mii poate ca mai zice, scrie ceva… se lupta ca un pescarus cu uraganul… daca n-au “ras-o” afara, sa faca un ban in plus.

 2. linshajul in sua este constitutional(dar presupus ilegal):
  -se merge pe ideea de “juratzi”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *