Home / Actualitate / Pakistanez Vrea Să Îmbogățească Cultural Fetiță de 12 Ani

Pakistanez Vrea Să Îmbogățească Cultural Fetiță de 12 Ani

Sterie Ciumetti & Mortuz
Incorect Politic
Martie 1, 2018

Că tot cântau unii ” Vrem o țară ca afară “. Acum avem. Sunteți mulțumiți ?!?

Îmbogățirea culturală începe să fie simțită și pe plaiurile mioritice.

Adevărul:

Un individ de 20 de ani, din Pakistan, care locuieşte în Centrul Regional de Cazare şi Proceduri pentru Solicitanţii de Azil din Rădăuţi, judeţul Suceava, a fost reţinut pentru 24 de ore după ce ar fi încercat să agreseze sexual o minoră în vârstă de 12 ani.

Oare cu ce a greșit minora?

Individul a abordat fata în apropierea Colegiului Naţional „Eudoxiu Hurmuzachi” din Rădăuţi, propunându-i în engleză să-i ofere un sărut în schimbul sumei de zece lei. Minora l-a refuzat şi a fugit într-o scară de bloc din apropiere. Ea a fost urmărită de pakistanez, care ar fi încercat să o sărute cu forţa.

E cam rasistă fata, să refuze un musafir refugiat sărac doar pentru că are altă culoare a pielii.

Copila a început să ţipe, moment în care agresorul a lăsat-o în pace şi a plecat din scara respectivă. Minora a fugit imediat acasă, unde i-a povestit mamei sale ce a păţit. Femeia a sunat în secunda următoare la 112, reclamând cele întâmplate.

Poliţiştii au deschis imediat o anchetă, descoperind că autorul faptei este un cetăţean pakistanez în vârstă de 20 de ani. El a fost reţinut pentru 24 de ore sub aspectul comiterii tentativei la infracţiunea de agresiune sexuală. După ce ordonanţa de reţinere a expirat, tânărul a fost lăsat în libertate sub control judiciar. Anchetatorii continuă cercetările în acest caz pentru a stabili circumstanţele exacte în care s-a produs evenimentul.

De parcă asta nu era de ajuns, săptămâna asta s-a mai întâmplat ceva.

Un libian a ţinut morţiş să ne pună pe aceeaşi linie cu țările europene ucigându-şi prietena, pisica fetei şi un vecin.

Digi24:

Criminalul Ahmed Othman, fiul unui diplomat al Ambasadei Libiei la Bucureşti, fiind sub influenţa drogurilor.

Şi-a înjunghiat prietena, a ucis pisica acestea, apoi a mai înjunghiat mortal un vecin în vârstă de 64 de ani, căruia i-ar fi cerut o ţigară pe care nu a primit-o.

Acum că au început migranții să-și arate adevărata față, mai credeți că suntem în siguranță? 

Toţi cei care susţin invazia, toţi cei care sunt implicaţi în aducerea acestor falşi refugiaţi în România, ar trebui să înfunde puşcăriile!

Dar ce interesant, dom’le! Toată presa vuiește după ce un pakistanez a agresat sexual o minoră. E ca și cum nu am avea țigani care agresează minore în fiecare lună săptămână zi.

Este ca și cum presa ar fi complice la tăcere când vine vorba de crimele țiganilor.

Oricum, acesta este abia începutul.

Pe măsură ce vom accepta mai mulți migranți, tot mai multe cazuri de îmbogățire culturală vor apărea, până când presa va începe să tacă și cu privire la migranți, nu doar la țigani.

Situația se va înrăutăți până când vom găsi o soluție.

Și prin soluție mă refer la deportări în masă.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *