Home / Actualitate / Pădurar Ucis Încercând Să Oprească Tăieri Ilegale

Pădurar Ucis Încercând Să Oprească Tăieri Ilegale

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Octombrie 17, 2019

Pădurar Ucis Încercând Să Oprească Tăieri Ilegale

De pe site-ul RoSilva:

Liviu Pop, padurar in cadrul Directiei Silvice Maramures, a fost ucis miercuri seara intr-o padure administrata de Ocolul Silvic Strambu Baiut, in timp ce incerca sa impiedice taierea ilegala de arbori.

Din primele informatii, padurarul Liviu Pop a fost impuscat mortal, iar corpul acestuia, abandonat intr-o vale, prezinta numeroase urme de agresiune fizica. Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Maramures si politistii fac cercetari la fata locului.

Liviu Pop avea 30 de ani, era angajat al Directiei Silvice Maramures de sapte ani, era casatorit si avea trei copii.

La fata locului, s-a deplasat de urgenta directorul general al Regiei Nationale a Padurilor – Romsilva, Gheorghe MIHAILESCU, care a transmis un mesaj de condoleante.

Acesta este al doilea angajat al Regiei Nationale a Padurilor – Romsilva ucis in timpul exercitarii atributiilor de serviciu, respectiv paza padurii, dupa ce in urma cu o luna un alt padurar, Raducu Gorcioaia, angajat al Ocolului Silvic Pascani, din cadrul Directiei Silvice Iasi, a fost ucis de trei persoane surprinse in timp ce taiau ilegal arbori.

Cazurile de agresiune la adresa personalului silvic din cadrul Regiei Nationale a Padurilor – Romsilva s-au mentinut la un nivel inalt in ultimii cinci ani, pe fondul intaririi masurilor de prevenire si combatere a taierilor ilegale si preluare in paza a unor paduri private care nu aveau asigurate servicii silvice.

De la inceputul acestui an s-au inregistrat 16 cazuri de agresiune asupra personalului silvic al Romsilva care asigura paza fondului forestier administrat, iar intre 2014 si 2018 au avut loc alte 168 de cazuri de agresiuni asupra personalului Romsilva care asigura paza padurilor, in numeroase cazuri fiind necesara spitalizarea, in urma ranilor grave suferite.

Din cauza guvernului sionist de ocupație, aflat în cârdășie cu mafia de la toate nivelurile, elaborând legi în favoarea infractorilor, lăsând cetățenii fără apărare, trei copii și-au pierdut tatăl.

Liviu Pop murit încercând să-și facă datoria. Pădurarul a fost ucis încercând să oprească tăietori de lemne.

Pădurar Ucis Încercând Să Oprească Tăieri Ilegale

Dacă Liviu Pop ar fi avut o armă de foc, acum copilașii săi ar fi avut un tată care să le spună noapte bună, să-i învețe să pescuiască, să le povestească despre vremuri trecute și să facă din ei oameni de ispravă.

Nevasta lui Liviu ar fi avut un soț care să se întoarcă la ea după o zi de muncă.

Statul antiromân rămâne rece la suferința familiei sale. Autoritățile își iau partea lor de la tăietori și viața merge mai departe.

Nu demult a avut loc un protest al pădurarilor în capitală, în urmă căruia am scris articolul Incorect Politic susține înarmarea pădurarilor cu mitraliere automate.

Înarmarea Pădurarilor

Pădurarii trebuie înarmați cât mai repede pentru a evita încă o tragedie.

În caz contrar, românii să își asume funcția pe care autoritățile o neglijează.

Având în vedere că poliția nu intervine în păduri, că pădurarii sunt bătuți fără nici o repercusiune și că nu sunt camere de luat vederi în copaci, poate că a venit timpul să formam Brigăzile Codrului; grupuri de câte 5 tineri înarmați cu ce apucă pornind la vânătoare de hoți prin pădurile de lângă localitățile lor. Așa cum patrulează bulgarii granița împotriva imigranților ilegali să patruleze românii codrul împotriva hoților de lemne.

3 comments

  1. Dumnezeu sa-l odihneasca.

  2. Moarte jefuitorilor tarii
    Moarte guvernului de ocupatie sionist

  3. Parcă era vorba că defrişările ilegale de pădure sunt considerate ameninţări la adresa securităţii naţionale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *