Home / Educativ / Omenirea va intra în faza de război civil total, al tuturor contra tuturor

Omenirea va intra în faza de război civil total, al tuturor contra tuturor

Incorect Politic
Aprilie 5, 2021

Comentariu scris de Doru Belimace:

Pe cât posibil, funcție de împrejurări și inspirație, nici măcar legat nu mă voi lăsa infectat, modificat genetic! Dimpotrivă, la rândul meu, voi încerca să ucid eu, pe cei ce nu mă vor lăsa să îmi trăiesc viața, așa cum mi-a dat-o Dumnezeu sau Mama Natură, așa cum am datoria să o transmit mai departe. Dacă voi avea un topor, bâtă, cărămidă, piatră sau orice la îndemână, nu mă voi lăsa imobilizat de bandiți înainte a de a ologi măcar unul din comandoul de asasini. Dacă mă vor duce la spital, prima mea grijă va fi, probabil, să dau foc spitalului, devenit pușcărie ori casă de nebuni!

Având în vedere că Medicina este simplu pretext pentru modificarea genetică a omenirii, mai devreme sau mai târziu oamenii vor alerga medicii-politruci cu toporul, după cum Doctorul Louis de Brouwer a prezis încă de prin 1995 (Cf. Vaccinarea, eroarea medicală a secolului, prima ediție Louise Courteau, editrice Montreal, Excalibur, București 2007).

Ce vor face oamenii după ce se vor fi răcorit ucigând câțiva medici-politruci? Unii vor încerca să dărâme sau să incendieze câteva spitale, direcții sanitare teritoriale, Ministerul Sănătății, etc. Dacă voi putea, voi fi printre aceștia. Bineînțeles, eu însumi voi fi ucis, dar voi muri ca străbunii mei, DACI LIBERI ȘI NEMURITORI, nu ca cerșetori cretinizați de bisericile mafiote ce fac parte din Matrix.

Din punctul de vedere al banditismului covido-medical și neo-talmudist, omenirea va intra în faza de război civil total, al tuturor contra tuturor, lucru prezis de Rudolf Steiner. Vom muri foarte mulți. Nu chiar toți. Tituși, nu-i tot una cum vom muri! Cei ce își vor apăra integritatea corporală și libertatea, dreptul de a respira fără botniță, de a primi pe obrazul curat lumina soarelui și binecuvântările cerești, aceia vor muri liberi, așa cum au și trăit. Cei ce vor muri ca sclavi și netrebnici vor primi ceea ce vor fi meritat.

Apoi, într-o formă sau alta, viața va continua, oricare și oricâte vor fi fost nenorocirile traversate până la marea eliberare.

8 comments

 1. auzi, meri la adresa unui Soros sau Rockfeller sau Rothschild sau Blankfein sau Gates sau Bezos sau Musk si da le foc la cocioabe ca ei sunt tartorii.
  hai sa fim seriosi…NU un prapadit de medic cu rate intr un cartier rezidential e mana care tine toporul. desigur si astia (uneltele) isi merita glontul..

 2. ps. cand o sa vina vremea.. o sa marturisim toti care acum ne dam tari in clanțâ pe neturi. in final, unii cu vorba altii cu fapta. deocamdata e linistea inaintea furtunii…

 3. Am lucrat aproape un an de zile la OCDE (organizația mondială pentru dezvoltare și cooperare economică) Aveam un salariu minim pe economie. De abia dacă trăiam vai de capul meu. În fostul castel Rotschild se derulează șmecheria. Paraziți asta sunt genul ăsta de instituții !!! Și ne acuză cu tupeu că sîntem noi paraziți. Colegii mei își băteau joc de mine deși făceam toată treaba. Treaba lor de multe ori. Doar pentru că ei câștigau mai mult ca mine. Lumea a luat-o razna frățioare și asta de mult. O vorbă franțuzească spune că mult este prea mult. Cred că ajungem la acel nivel, acel nivel care face că lumea devine insuportabilă. Foarte bine era și timpul !!! Prea multă suferință prea multă durere, prea mulți sclavi prea multă sclavie. M-am săturat să văd o lume distrusă !!! M-am săturat de sclavie. Dacă mâine m-ar întreba cineva, care este cadoul pe care îi dorești de ziua ta ? Aș vrea să fie mai puțină sărăcie împăratule și aș mai adăuga ceva. Speranța unor zile mai bune pentru umanitate. Aș avea o ultimă dorință. Pace și lumină în suflete, și iubire între popoare. Și apoi să mor liniștit. Știind că această lume este în mâini bune. Să trăiți frații mei. Cu Dumnezeu înainte !!! Numai bine

 4. deocamdata unii protesteaza,culmea,cu masca sau fara masca,te lasa in offiside cand esti intre ei!
  -protestele sunt premature,ei nici macar nu cunosc putinele intrebari la care ei trebuie sa-si raspund singuri.
  (un fraier spunea ca se lasa vaccinat doar daca i se pun catushe…”intoarce si celalalt obraz”-daca ai fost prost de prima data).

 5. si cate alte mii decedati de la vaccin apar la decese din alte cauze.
  https://healthimpactnews.com/2021/40-year-old-wisconsin-music-teacher-dead-following-experimental-covid-injection/

  mori de protocol nevaccinat = mort de covid
  mort dupa vaccin = mort din alte cauze

 6. Fierbe sangele in tine. E bine.
  Pregateste-te fizic si psihic si fi inteligent.
  Mai mult, creste-ti copiii in acest spirit pentru ca parerea mea este ca ei vor intalni ce e mai rau…

 7. Lista responsabililor, incepand cu capul sarpelui – tradatorul scizo-paranoid Iohanis….
  Tratament sigur sim corect: plumb, ubde e nevoie doar de unul, sa fie mai ieftin.
  Albul crestin este torturat psihologic, economic si fizic – nu e posibil vreun dialog, “ei” sint psihopati “pusi” sa ne omoare.
  ….
  Singura problema nu e ca sint mai multi idiotii care au acte de roman… ci ca nimeni nu mai vrea sa se sacrifice pentru libertatea Neamului. Nici macar sa fie amendat si sa conteste in Justitie cerand PROBA MATERIALA a existentei a ce spun la plesneala – virusu’ care nu se vede si care nu a fost nici acum izolat!
  (normal, existanta virusilor este ca holocaustu’ – se vorbeste despre ce nu exista si nu a existay fiind imposibilitate fizica).

  E misto cu berica la calculator / pe net, … asta e drogul mental care a pus stapanire pe “populatiune” daca nu sta holbata la t pana la lesin.
  Mai dau unii din gura, mai scrie cate unu’ pe la autoritati si gata! ca am obosit de atata protest… sa vina Dumnezeu sa ne rezolve ptoblemele ca noi sintem ocupati!
  … tot sper sa treaca la treaba un grup de patrioti, … o cat de mica “celula”, sa loveasca hotarat, rapid… cu rasunet si sa inceapa adevarata DESTEPTARE.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *