Home / Actualitate / O Perspectivă Optimistă După Referendum

O Perspectivă Optimistă După Referendum

Incorect Politic
Octombrie 8, 2018

Articol apărut pe Buciumul, scris de eroul național Ionuț Țene, care a stopat redenumirea străzii Radu Gyr din Cluj Napoca.

Scriu la cald înaintea rezultatelor finale ale referendumului pentru modificarea Constituției în favoarea familiei tradiționale. Am fost implicat legal în procesul electoral și cunosc foarte bine situația organizării și derulării votului.

Imagini pentru boicot dragnea

Trebuie să spun răspicat că cei din conducerea CpF au dreptate când acuză PSD de boicotarea referendumului. Liderii social-democrați doar au mimat sprijinul inițiativei cetățenești. Câțiva lideri în frunte cu Liviu Dragnea au mers la vot și au sprijinit doar declarativ organizarea și derularea referendumului.

În realitate, conducerea social-democrată a boicotat scrutinul electoral în timp ce creiona parteneriatul civil pentru parlament. La Bruxelles reprezentanții Guvernului și Liviu Dragnea au dat semnalul că acest referendum nu va trece și așa și a fost.

În 2015 europarlamentarii PSD au votat în grupul parlamentar socialist european realizarea căsătoriilor homosexuale în restul țărilor din UE. Românii s-au prins repede de ipocrizia PSD și au perceput declarațiile liderilor social-democrați ca mincinoase și fățarnice.

Pe de altă parte baronii social-democrați, guvernul și Liviu Dragnea nu au mișcat un deget să mobilizeze uriașa mașinărie de partid ca să scoată oamenii la vot. Nu a existat nici interesul și nici nu s-a dorit asta pentru că PSD privind această agenda minoritară are aceleași puncte de vedere cu mișcarea ”rezist”.

Din punct de vedere ideologic PSD și ”rezist” au rădăcini comune în gândirea marxist – leninistă. De altfel, în Ardeal, filiale locale social-democrate acționează pe aceeași linie politică și ideologică cu USR, având precepte comune într-o armonie incredibilă de parcă ar fi același partid.

O Perspectivă Optimistă După Referendum

Pe de altă parte PNL a susținut referendumul doar prin vocea liderilor … Orban și primarul Bolojan de la Oradea, în rest liberalii au făcut non-combat cu pesediștii. S-a văzut lucrul acesta și în secțiile de votare unde partidele tradiționale nu s-au implicat deloc.

Mai mult, conducerea ministerului de interne și SRI au obturat cât au putut chemarea cetățenilor la vot.

Este deja cunoscut cazul polițiștilor care le spuneau oamenilor să nu meargă la vot. Se știe că personalul din poliție și jandarmerie din preajam secțiilor a evitat să voteze. De ce? A fost ordin pe unitate?

Conducerea SRI, care prin directorul ei face parte din familia politică opusă lui Donald Trump, explică ignoranța sau neînțelegerea serviciului secret în problema familiei.

O Perspectivă Optimistă După Referendum

Dezamăgirea vine și din partea liderilor UDMR, care nu au reușit deloc să mobilizeze electoratul la vot. UDMR nu a avut oameni la secțiile de votare dovedind că, încă această formațiune, a rămas cantonată doar în problematici entice, nu în cele de larg interes comunitar și civic. Cel mai mare absenteism a fost în Harghita și Covasna.

Televiziunile, presa și ong-urile au dus o campanie dură, finanțată de multinaționale împotriva referendumului pentru familie. În aceste condiții grele o inițiativă cetățenească a unor privați avea foarte puține șanse să reușească.

O Perspectivă Optimistă După Referendum

Obținerea a circa patru milioane de voturi pentru un proces democratic firesc și european de către o coaliție de ong-uri românești și creștine CpF, sabotate de partide, ambasade, presă și multinaționale este o victorie fără precedent a spiritului electoral în România.

E un caz unic în istoria noastră ca o acțiune națională private să obțină patru milioane de voturi fără sprijinul partidelor și a ambasadelor străine. Cei care au inițiat acest referendum trebuie să fie mândri de reușita lor împotriva tuturor evidențelor contrare.

Este de apreciat și faptul că BOR a reușit încurajarea a patru milioane de români să iasă la vot, ceea ce nu e puțin lucru. E o forță electorală și morală pe care se poate construi pe viitor o mișcare mai largă pentru drepturile românilor creștini care au ajuns minoritari și discriminați în România, un stat ce pare controlat de forțe puternice din afara țării, care din păcate ne monitorizează serviciile secrete?

Românii care au boicotat referendumul au fost induși în eroare de alianța între Liviu Dragnea și mișcarea ”rezist” în această chestiune, care au politizat o chestiune strict cetățenească, democrată și europeană, după modelul al altor 14 țări din U.E. Este de apreciat mobilizarea Diasporei care a înțeles foarte bine ce înseamnă cenzura și îngrădirea libertății de expresie în țările vestice din UE.

O Perspectivă Optimistă După Referendum

 

Concluzia acestui referendum este pozitivă. Românii creștini s-au cernut, nu s-au lăsat manipulați de politic și au descoperit că sunt o ”minoritate” etnico-religioasă într-o țară numită România.

O Perspectivă Optimistă După Referendum

Ca minoritate românii creștini pot acționa mult mai eficient se pare în legislația europeană foarte restrictivă doar pentru majorități și credincioși?

Nu vreau să par ironic, dar așa cum am mai spus-o românii creștini au ajuns să trăiască aproape un regim de apartheid și discriminare pozitivă în România, fără ca CNCD să se sesizeze, iar Bruxellul să condamne încălcarea libertății religioase?

Până când?

16 comments

 1. Bag pula…ma mut in Rusia. Am votat “Da” la referendum, am depus munca de lamurire cu atata lume si romanul tot prost e.

  Ba, oameni buni…va las aici o vorba de-a mea pe care o puteti folosi si in articolele voastre:”Romanului ii e prea foame ca sa-l mai intereseze de cine il pune la jug.”

 2. Lupta pe care o ducem e o lupta mondiala impotriva Caracatitei Jidanesti.

  Acest referendum e un mic fir de praf pe langa Lupta ce ne asteapta.

  —-

  Avem o gramada de sarbatorit in ziua de azi.

  Sambata a fost confirmat un nou judecator la Curtea Suprema din SUA, lucru ce ii sperie enorm pe jidani si le fute planurile.

  Duminica, in Brazilia, Bolsonaro, candidatul Trump al Braziliei – a castigat 46% din voturi si e foarte probabil ca va ajunge presedinte in turul doi.

  Ziarele jidanesti sunt in panica totala.

  Imperiul lor se prabuseste.

  Ar trebui sa sarbatorim asta.

  Se duce o lupta la nivel mondial. Jidanii incep sa piarda.

  Totul decurge conform planului.

  Trebuie sa privim lucrurile in ansamblu.

  Ma doare in pula de faptul ca cocalarii au fost prea ocupati sa sparga seminte si sa bea mici si sa friga bere de referendum.

  Se duce o lupta mult mai importanta acum.

  Romania e doar un pion — insa trebuie sa fim atenti la ce se intampla pe plan mondial.

  Avem foarte multe motive sa sarbatorim in acest week-end.

  Nu vom invinge jidanii singuri.

  Conteaza ce se intampla in SUA, in Europa, in America de Sud.

  Sa nu ne cramponam prea mult de un fleac.

  Peste 5-10 ani, liderii Uniunii Europene vor fi Orban, Salvini si Kurtz.

  Sa privim lucrurile in ansamblu. Sa nu ne fixam pe un copac si sa nu vedem padurea.

  Era doar o propozitie in Constitutie. Nu e sfarsitul lumii.

  Daca gayii se casatoresc si se dau in stamba in curul gol pe strazi… asta o sa fie o motivatie ca oamenii sa se nucleizeze inspre idei de dreapta.

  Altfel oamenii nu se trezesc.

  Trebuie sa fie mai rau inainte sa fie bine.

  Oricum, homosexualii nu sunt problema.

  Evreiii sunt PROBLEMA. Ei sunt in spatele acestor initiative, si ei ne transforma in sclavi.

  Noi romanii suntem niste imitatori. Niste sateliti.

  Acum UE e dominata de niste liberali…. si noi imitam ce vedem.

  Cand UE o sa fie dominata de traditionalisti, cand o sa fie Salvini si Kurtz…. si noi o sa imitam ce vedem.

  Cand Obama a iesit presedinte…. si noi am imitat prin politicieni ca Ponta sau Crin Antonescu.

  Cand Trump o sa fie aclamat… o sa apara si un Trump la noi.

  Cand evreii o sa fie dati afara din SUA, o sa ne trezim si noi si o sa urmam moda.

  E de urmarit ce se intampla in afara, fiindca de acolo o sa vina moda pe care o sa o imitam peste 10 ani de zile.

  Eu personal am doua motive foarte mari de sarbatorit.

  Un nou judecator la Curtea Suprema care i-a futut pe evrei la audieri.

  Si Bolsonaro presedinte in Brazilia.

  S-au mai prabusit doua carti.

  Incet, incet castelul de carti se prabuseste.

  Noi nu controlam aceasta prabusire si acest castel din Romania, fiindca suntem un mic pion.

  Suntem prea lasi sa actionam singuri. Si prea mici.

  Trebuie sa educam masele, pentru ca atunci cand evreii vor primi un sut puternic in cur in SUA… lumea sa fie pregatita si la noi in Romania si sa faca acelasi lucru.

  Plus ca alegerile nu le poate controla nimeni. Masele oarbe voteaza.

  Oricata campanie ai face, si daca convingi 100 de mii de prieteni.. e doar o mica picatura cand ai nevoie de 6 milioane.

  Alegerile sunt decise de niste mase de oameni orbi. Noi suntem in cei 3% marja de eroare.

  Referendumul asta depinde oricum de prostime.

  Prostimea a decis… sa doarma.

  De-asta nu ma preocup de rezultatul alegerilor, fiindca sunt decise de forte ale maselor. Nu poti controla toata tara.

  Chiar daca ii explici unei persoane, el oricum voteaza cum crede el.

  Sunt sot si sotie care unul e cu PSD, unul e cu PNL. Nu poti controla ce gandeste un om.

  Ma intereseaza in ansamblu lupta impotriva caracatitei evreiesti mondiale.
  In acest week-end au fost doua victorii importante.

  Vor urma si altele.

  Referendumul nu ar fi oprit nici un floc de homosexual dezvirginat anal.

  Gaseau ei alta cale sa legalizeze homosexualitatea.

  Nu ma intereseaza flocul de Dragnea, sunt toti cumparati.

  Sa ne focalizam eforturile pe cei care nu sunt cumparati: Partidul Noua Dreapta.

  La noi oricum ajunge moda dupa ce ea ajunge la apogeu in Vest.

  La noi asta cu homosexualii a ajuns mai tarziu.

  Cand o sa fie moda cu Trump, cu Salvini, cu Kurtz, cu nationalismul in toata Europa… o sa imitam si noi ce se intampla.

  Asta e adevarul.
  La nivel de ansamblu al populatiei de milioane de oameni din Romania, asta se intampla. Vom imita ce se intampla in UE.

  In fiecare luna apar vesti bune. Salvini a castigat in Italia. Viktor Orban sta pe pozitii, nu se lasa intimidat.

  Evreii primesc lovitura dupa lovitura.

  Totul decurge conform planului, avem multe motive de bucurie.

 3. O alta veste buna.

  Kanye West, nebunul, a mers la cel mai evreiesc show de comedie de pe TV, Saturday Night Live —

  Purtand o sapca MAGA si l-a laudat pe Trump.

  Evreii nu mai stiu ce sa faca.

  Le scurtcircuiteaza propaganda ca Trump uraste negrii.

  https://dailystormer.name/the-wokest-kanye-lectures-snl-kikes-on-why-trump-is-the-best-ever/

  https://dailystormer.name/sickening-jew-mutant-pete-davidson-trashes-kanye-west-for-pro-trump-snl-speech/

  Nu e departe momentul in care Kanye o sa inteleaga adevarul despre evrei si o sa redpiluiasca toti negrii.

  Fiindca pe negri ii doare in pula de holocaust.

  Lucrurile se misca, si in maxim 20 de ani evreii o sa fie expulzati din SUA, sau mai rau.

  “But this situation with West shows that the Jews have a real problem. If even just a small percentage of blacks begin supporting Trump, the Democrat Party will be out of power for a very long time. This stupid reaction by Davidson, SNL and the Jewish media as whole towards West shows that they have no idea how to deal with the situation.”

  Vesti bune peste tot.

  Castelul de carti sta sa se prabuseasca.

 4. Desi am lucrat in week-end in Moldova de peste Prut, am facut tot posibilul sa ajung sa votez DA inca de Sambata, parcurgand peste 100 de km, eu, un Pagan, in timp ce `drept credinciosii` romani nici macar nu au vrut sa auda de referendumul lui `Dragnea`. Chiar discutasem cu foarte multi, printre care si o mama tanara care credea ca `se spala bani`prin acest referendum. I-am urat la randul meu sa ii ajunga copilul gay si cracanat daca nu merge la vot. Dupa dezamagirea de ieri, acelasi lucru le urez si rugatorilor la jidanul batut in cuie!

  Traiasca Romania! Traiasca Europa!

  • prietene, iti inteleg si impartasesc dezamagirea fata de populatia (ca popor nu mai poate fi numit) asta vegetala, dar vezi ca “jidanul” i’a numit pe ai sai conationali “pui de vipere” si “sinagoga a satanei” ,ergo pana un prezent perciunatii fac alergie la numelui Lui.
   ..da, traiasca Europa..dar nu asta sexo-marxista ci a NATIUNILOR.

   • Sigur ca da, Europa Natiunilor! Romania a Romanilor!

    Pana la urma suntem frati de sange! Sangele stramosilor nostri curge prin venele noastre, ne cheama la lupta, la apararea acesei tari, la apararea acestei populatii,
    care nu mai stie cine este!

    Inteleg ca multi sunteti crestini, eu, desi nu sunt crestin si nu as putea fi vreodata, voi lupta pana la moarte pentru aceasta tara!

 5. Daca toti am pleca si nu am sta sa luptam impotriva acestor elemente distructive nu o sa mai ramana nimic de tara. Mai bine stam si “murim” in picioare decat cu lantul la gat prin alte tari straine.

 6. Costin Țoța: „Trezirea! Au votat la referendum mai mulți decât ar fi fost necesari pentru o majoritate parlamentară!”

  https://stiripentruviata.ro/costin-tota-trezirea-au-votat-la-referendum-mai-multi-decat-ar-fi-fost-necesari-pentru-o-majoritate-parlamentara/

 7. Un pic off-topic, dar va amintiti Familia Bundy?

  Un serial prin care vor sa distruga sistematic familia traditionala.

  Tatal e un ratat

  Mama e proasta

  Fata e o curva

  Baiatul e un ratat.

  Serialul a fost creat de un negru si un evreu.

  Evreul arata asa

  https://s.hdnux.com/photos/11/02/43/2369747/7/920×920.jpg

  http://1.fwcdn.pl/p/36/95/103695/314904.1.jpg

  Arata satanic

  Negrul arata asa

  https://blogs.diariovasco.com/series-gourmets/wp-content/uploads/sites/37/2013/10/ron-leavitt-e-michael-g-moye-e1380967734205.jpg

  https://i.ytimg.com/vi/E7OmqBKo1ks/maxresdefault.jpg

  Doar pentru asta merita expulzati.

 8. Expresia „…libertății de expresie” este o idioțenie, copiată fără discernămînt, ca urmare a traducerii dreșite din franceză. Înlocuiți-o cu expresia corectă „…libertății de exprimare”.
  C.N.C.D este o instituție antiromânescă, formată numai din alogeni. C.N.C.D. s-a solidarizat cu organizația găozarilor ACCEPT și a fost de acord cu aplicarea Convenției de la Istanbul.
  Nu mai folosiți cuvîntul „homosexual”, ci doar poponar, pederast, sodomist, găozar.

 9. Daca lumea a ales sa doarma…. acum decid altii pentru noi.

  #muiecelorcareaustatacasa

  #muieadormitilor

  #muiecelorcaresauboicotatsinguri

  Cand tu stai acasa…. decid ALTII pentru tine.

 10. Concetăţene Vai de Tine,
  Ce-ai dat Onoarea pe Ruşine,
  Şi-împins de patima Prostiei
  Deschis-ai uşa Sodomiei_

  (Când tu la Referendum, mâna,
  În loc s-o mişti c-un vot spre urnă,
  În c.r băgându-ţi-o, întruna,
  Pe frunte te-ai mânjit cu scîrnă!

  Crezând că balega-ţi cleioasă
  Ce-o scoţi din rectul tău ,voios,
  Nu-i vreo materie scârboasă,
  Ci nimb de raze luminos…

  De parcă-a ei maro culoare
  S-ar descompune în bideu,
  Prin fenomene de frecare,
  În autentic curcubeu…

  Şi că acest fizic amestec
  De excremente ce se-îmbină,
  În loc să bată spre-întuneric,
  Va deveni albă lumină!…

  Şi-n plus, tot cu a ta mânuţă,
  Turnînd clondir după clondir,
  Ţi-ai scurs-o şi pe tărtăcuţă_
  Că-ţi mirosea a trandafir_

  Pentru că vrând s-arăţi bengos_
  Cu scârna care ţi-ai extras,
  Era perfect imperios
  Să te fi dat şi pe la nas!

  Astfel încât orice miasme,
  Şi-orice duhori neo-marxiste,
  Prin sinus să-ţi procure spasme
  Şi dulci senzaţii sodomiste…

  Şi prin urechile-ţi babane_
  Ce te trădează de măgar_
  Ţi-a introdus, până-n timpane,
  Prea maroniul bălegar…

  Iar prin pupile, nu puţină,
  Ajunsu-ţi-a şi-n ochiul tău_
  Înât prin sfera cristalină
  Lumea îţi pare-un căcălău!)_

  Te-întreb acuma foarte clar,
  Văzând a ta faptă prostească_
  „Cu mintea ta cea măgărească,
  Pricepi,tu, cât eşti de măgar?”

  Căci ai stârnit cu-a ta prostie
  BLESTEMUL MULTIMILENAR
  CE SODOMISTA MĂGĂRIE
  O PEDERSEŞTE EXEMPLAR!

  Şi dacă azi eşti doar măgar_
  Deşi, aşa precum se ştie,
  Născut eşti dintr-un armasar!
  Ce-avea onoare şi mândrie_

  Pe viitor, mira nu m-aş_
  Fiind sub blestem de-azi pe vecie_
  Să ai(de-i mai avea urmaşi)
  Doar practicanţi de sodomie…

  Şi-n loc de vrednice urmaşe,
  Imaculate-n trup şi-n gene,
  (Fugind de poftele vrăjmaşe)_
  Să ai doar sterpe lesbiene!…

  Încât prin fapta ta stupidă
  Să fie-o vorbă adeverită_
  „Părinţii-au mâncat aguridă
  Iar fiii-au gura sterpezită”

  Căci ce se naşte din Mişel,
  Şi creşte-apoi fără ruşine_
  În veci va fi doar Vai de El
  Fiindcă,e clar, că Nu-i din Cine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *