Home / Actualitate / O constatare Firească!

O constatare Firească!

Mihai Șerban
Incorect Politic
Februarie 3,  2018

E adevărat, trăim în democrație… dar a fi „naționalist” e acuză grea în zilele noastre.

Astăzi se recomandă să fie puși la zid toți suspecții de naționalism, indiferent că sunt morți sau vii!

Asta în timp ce unii (conștienți dom’le) strigă-n gura mare: „vrem justiție”!? Se pare că avem o epidemie de polițiști ai gândirii cu bloguri finanțate de afară de pe care, se practică vânătoarea de (oameni încă  sănătoși) rebeli de pe moșia română… dar e ok, cică blogerii sunt români – extraordinar!?

Naționalismul, o datorie elementară și o stare firească față de țara din care iți tragi obârșia a devenit condamnabil, dar contrar aparențelor ne aflăm în limitele normale ale „toleranței” transnaționale, căutați dvs. greșeala?!

O constatare Firească

Acesta stare arătând orizonturile strâmte ale societății, încorsetată tot mai mult de o cenzură inactuală, nenecesară, dar atât de utilă celor de la Putere… dovada faptului că, dincolo de diversiunile hertziene (mass media), românii se află sub influența unui regim politic represiv și străin de fibra națională – dar asta, cică nu-i trădare!?

E ca genocidul împotriva indienilor din America, nu se pune! Această stare de fapt, este specifică tuturor țărilor care se află sub ocupație pentru a fi jecmănite de mafia bancară transnațională care, pentru a crea confuzie, se autodefinește prin mijlocul complice al așa zisei „prese  libere” ca fiind democratică, liberală și, vorba aia, tolerantă.

Pe vremea când iudeo-bolșevismul a preluat destinul României  (nu că am fi scăpat), era musai să fii comunist, pe vremea lui Ceaușescu trebuia să fii socialist, și acuma musai trebuie să te arăți globalist… cum se face că din 1945 încoace, ești constrâns să fii „ceva” anume, orice, dar nu mai ai voie să fii naționalist – de ce ții se interzice singura structură de protecție, de supraviețuire…?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *