Home / Internațional / Numele BRENTON TARRANT și Supraviețuirea Popoarelor Autohtone

Numele BRENTON TARRANT și Supraviețuirea Popoarelor Autohtone

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Martie 15, 2019

Totul a început în Franța, neagră și maro!

Știrea lunii este atacul armat de la o moschee din Noua Zeelandă, inspirat fiind de Renaud Camus, Brenton Tarrant, un rezistent identitar anti-islamist elimină zeci de musulmani într-o moschee, în ceea ce pare un act disperat de împotrivire la “Marea înlocuire”. De altfel, Brenton Tarrant a făcut un Manifest intitulat, “The Great Replacement”.

Atacatorul de 28 de ani, cetățean australian, a parcat mașina după colț, pe strada cu moscheea, s-a dat jos din mașină, a deschis portbagajul, și-a luat o armă și a pătruns pe intrarea din spate a moscheei. Avea la el o boxă portabilă când a deschis focul asupra musulmanilor. Brenton Tarrant a filmat acțiunea în direct, probabil cu un dispozitiv “Go-Pro” montat pe o cască, timp de 16 minute. Filmarea fiind disponibilă pe internet pentru cine caută.

Atacul a lăsat în urmă 49 de cadavre si câteva duzine de răniți. Ulterior, după o urmărire cu mașina, poliția l-a prins și l-a arestat.

Motivul

Brenton Tarrant a explicat în detaliu motivul atacului și a răspuns anticipat la mai multe întrebări într-un manifest, document de 74 de pagini (link).

Faptul că Brenton Tarrant a realizat un Manifest în care explică detaliat procesul “Marii înlocuiri”, este o referire clară la scriitorul francez Renaud Camus, primul intelectual care a analizat această voință politică de înaltă trădare, ascunsă românilor de mass media, denunțând în mod activ complotul organizat pentru invazia și genocidul Europei de viță, prin intermediul raselor arabo-negroide.

BRENTON TARRANT și Supraviețuirea Popoarelor Autohtone

Brenton Tarrant mai explică că, prin intermediul unei călătorii în Franța, s-a convins definitiv de obiectivitatea analizei lui Renaud Camus. Nu se știe exact în acest moment dacă Brenton Tarrant s-a întâlnit cu Renaud Camus, puțin probabil, cert este că a observat pe viu efectele și realitățile înlocuirii și, cel mai probabil, neputând sau nevrând să-și închipuie această realitate în Noua-Zeelandă sau în Australia, înțelegând impostura înlocuitorilor-democrați, a ales calea justiției personale.

Renaud Camus a devenit aparent liderul spiritual principal al unei mișcări internaționale de trezire, care a decis să elimine fizic musulmanii din țările occidentale. Obiectivul acestei mișcări este de a opri invazia musulmanilor, apărându-și țările, neamurile, chiar patrimoniul genetic cu armele în mână și pregătiți să meargă până la capăt.

Din păcate, recuperat cu forța de către depozitarii sistemului-înlocuitor înainte să fie prea târziu… să nu cumva să afle lumea prea multe despre ce se pregătește în U.E. (doar că este prea târziu, lumea chiar a aflat!), Renaud Camus își revendică deschis homosidaismul și pretinde că este un mare admirator al ovreilor și al politicii Israeliene.

BRENTON TARRANT și Supraviețuirea Popoarelor Autohtone

Renaud Camus este foarte apropiat de ‘telectualul “academician” rasist (antifrancez) Alain Finkielkrautși și este legat de mai multe figuri ale Likud-ului din Franța, cum ar fi Gilles-William Goldnadel, ceea ce pare să-l împiedice să meargă până la capătul analizei sale: fără un “Mare înlocuitor” nu poate exista nici o “Mare înlocuire”…

Miza

Motorul mediatic a fost pus în funcțiune, demonizându-l pe atacator de parcă ar fi ultima scursură a societății. Miza lor este folosirea acestui atac ca exemplu pentru necesitatea monitorizării și cenzurii internetului, pe motiv că memele radicaliează oamenii și “de la vorbe la fapte” e doar un pas.  Faptul că oamenii ajung la adevăr pe internet reprezintă o mare frustrare pentru manipulatorii societății, care se vor folosi de actele violente ale unor indivizi aduși la limita disperării pentru a impune controlul sever al informației pe internet.

Realitatea

Totuși lăsând ultragiul emoțional pe plan secundar, propun o sinceră autopsie a motivului.

De la sfidarea majorității prin inundarea țărilor cu oameni ce aparțin unei culturi și religii incompatibile cu cea europeană și până la violență, este doar un pas.

Când autoritățile și statul refuză să facă dreptate, ba chiar încurajează un genocid încet, pe calea înlocuirii demografice, instinctul de conservare al unor indivizi se activează și explodează în cele mai violente feluri.

Eu nu aprob atacul, dar îi înțeleg cauza.

Dacă s-ar organiza referendum pe plan local în fiecare zonă ce urmează a primi migranți, majoritatea ar respinge invazia, motiv pentru care nu se organizează, ci se impune.

Brenton Tarrant a apăsat pe trăgaci din disperarea unui animal încolțit care, pentru a-și asigura supraviețuirea, lovește în cei din jur.

Răspunderea morală aparține celor ce promovează  înlocuirea demografică a popoarelor băștinașe. Mânjiți cu sângele victimelor sunt guvernele care au semnat fără ezitare legi și ordonanțe autoritare în favoarea invaziei.

Un senator din Noua Zeelandă, Fraser Anning, este conștient de asta și a dat un comunicat prin care spune lucrurilor pe nume, acuzând politica imigraționistă ca fiind adevărata cauză a vărsării de sânge.

Detalii

 

BRENTON TARRANT și Supraviețuirea Popoarelor Autohtone

De asemenea, Brenton a înscris referințe istorice pe armele sale, mai ales bătălii împotriva invaziilor musulmane – uimitor este faptul că, pe unul dintre încărcătoare, figura numele lui Șerban Cantacuzino! -, dar și numele victimelor atacurilor teroriste săvârșite de musulmani în Europa.

BRENTON TARRANT și Supraviețuirea Popoarelor Autohtone

Pe una dintre arme poate fi observat numele Ebba Akerlund, o fetiță zdrobită intenționat și dezmembrată cu mașina de un musulman (cultural) la Stockholm.

Apare numele lui Ștefan cel Mare pe pușcă.

 

BRENTON TARRANT și Supraviețuirea Popoarelor Autohtone BRENTON TARRANT și Supraviețuirea Popoarelor Autohtone

 • Apare numele lui Lazar din Serbia, care a creat cel mai mare și mai puternic teritoriu sîrb după destrămarea imperiului, a murit ca martir în bătălia de la Kosovo.
 • Apare numele lui Marko Miljanov, general și scriitor din Muntenegro, care a condus Kuči , un trib armat împotriva Imperiului Otoman în războaiele din 1861-62 și 1876-78, afișând deosebite calități de lider militar. A reușit să unească tribul său cu Muntenegru în 1874.
 • Apare numele lui Șerban Cantacuzino, domn al Țării Românești între 1678 și 1688. Acesta a participat la asediul de la Viena 1683, formal de partea turcilor (Muntenia fiind sub suzeranitate otomană), activând de facto de partea austriecilor, furnizând informații prețioase din tabăra otomană și punând ghiulele umplute cu paie în tunuri, ca sa nu facă rău creștinilor asediați.
 • Se crede că a conceput un plan de atac asupra Constantinopolului pentru a alunga turcii din Europa, iar puterile vestice i-au promis suport moral și material. În mijlocul pregătirilor a murit subit, otrăvit se pare de către boierii cărora le era frică de planurile sale anti-otomane.
 • Apare Bajo Pivljanin, haiduc care și-a părăsit satul în urma nedreptăților otomane și ulterior a devenit un erou din folclor, menționat în baladele sârbești.
 • Apare Novak Vujošević, membru al tribului Kuči  și cel mai mare erou al bătăliei de la Fundima, ucigând 28 de soldați inamici, ulterior primind o distincție din partea țarului.
 • Apare Sebastiano Vernier, general de flotilă și comandant al contingentului venețian la bătalia de la Lepanto, unde Liga Creștină a învins decisiv forțele otomane.
 • Apare Dmitry Senyavin, amiral rus care s-a distins în bătălia de la Caliacria, la comanda navei de luptă Navarchia.
 • Apare Edward Carrington, soldat american și demnitar din Virginia. În timpul războiului de independență a ajuns locotenent-colonel de artilerie în Armata Continentală.
 • Apare Marco Antonio Bragadin, avocat venețian și ofițer militar care în calitate de Căpitan-General, a condus rezistența venețiană împotriva otomanilor.
 • Apare Luca Traini, italianul care a răzbunat moartea Pamelei Mastropietro, o fetiță de 18 ani care a fost ucisă și dezmebrată de imigranți.
 • Apare Alexandre Bissonette, canadian care a deschis focul într-o moschee din Quebec, ca răspuns la politica agresivă de imigrație a statului canadian.
 • Apare “Pentru Rotherham” referință la scandalul abuzurilor sexuale din Rotherham, săvârșit de o rețea de musulmani.
 • Apare “Trecătoarea Shipka 1877-78” referință la bătăliile din acel loc, culminând cu momentul crucial în August 1877 când un grup de 5000 de voluntari bulgari și 2500 de trupe rusești au respins atacul otomanilor care numărau 40.000.
 • Mai apar referințe la bătalia de la Vienna și pe una dintre lunete apare simbolul Gărzii de Fier.

Apar și alte nume și date istorice pe lângă lista de mai sus.

BRENTON TARRANT și Supraviețuirea Popoarelor Autohtone

Apare și simbolul Gărzii de Fier. Atacatorul nu a înțeles mare lucru din filozofia legionară. Dacă ar fi înțeles, atacul său ar fi fost îndreptat împotriva unor politicieni, înalți trădători de neam, apoi ulterior s-ar fi predat autorităților cu demnitate.

Concluzii/Previziuni

1. Acest eveniment nu va fi unul izolat. Pe măsură ce demografia se schimbă în favoarea imigranților, popoarele autohtone vor face orice pentru supraviețuire.

2. Unele teorii spun că a fost un psy-op, pe aceasta temă va dezvolta MNR într-un alt articol.

3. De la politica imigraționistă iresponsabilă și până la violență reacționară este doar un pas, aviz guvernanților amatori de arabi.

4. Ne așteaptă o intensificare a controlului online, fiind urmăriți în special conservatorii și naționaliștii. Deplatformare, cenzură, chiar plângeri pentru postări pe facebook, să ne așteptam la toate astea. Faptul că se dorește astuparea acestei valve, internetul, va naște și mai multă violență, întrucât oamenii neavând unde să-și verse frustrările, o vor face în spatiul fizic.

5. Replica musulmanilor nu se va lăsa așteptată, deja pe twitter islamiștii au declarat că se vor răzbuna:

Urmează o încleștare istorică între culturi incompatibile, care în loc să locuiască în spații separate, (((cineva))) le pune una peste alta și așteaptă să se curețe reciproc.

Mihai Șerban a contribuit la acest articol.

 

 

26 comments

 1. inca unul (lone wolf) care a clacat psihic. evreii si muslimii o comit cu intentie si premeditat, albii din disperare, parerea mea..

 2. Interesant ce a scris inainte “TheGreatReplacement”…se gaseste (inca) pe net in format pdf daca folositi alte motoare de cautare decat google

 3. M-am uitat si eu la video. A pus melodii precum “remove kebab” si “gas gas gas” pe fundal in timpul intregii actiuni. Sa ma bata Dumnezeu, dar m-a pufnit rasul.
  Ma pot adauga si pe mine la lista celor ucisi de el :))

 4. Este regretabil că a făcut acest gest „haiducește”, adică singur sau aproape singur. Apoi, cum spune autorul articolului, ținta sa a fost parțial greșită: trebuie atacați politicienii și guvernanții care au promulgat legi care facilitează imigrația masivă, așa cum se întîmplă acum. Și nu prin comandouri de acest gen, ci prin organizarea unei răscoale populare masive, ca să nu mai poată fi identificați cîțiva autori.
  Eu am mai comentat aceste aspecte imigraționiste periculoase și care nu sunt decît un paravan pentru realizarea „marii înlocuiri” sub pretextul asigurării unor „drepturi la emigrare”. Imigrarea se face individual și succesul ei depinde de acceptul statului țintă. NMU așa ca acum, prin legi permisive imigraționiste și prin stabilirea de cote de către U.E.! Am arătat că mai „uman” și mai sanogen pentru liniștea Europei este scufundarea vaselor cu care vin imigranții, în special de către armatele Franței, Italiei și Greciei – principalele țări riverane Mării Mediterane. Dacă sunt scufundate 10-15 asemenea vase, nu cred că se vor mai găsi amatori de aventură. Cine emigrează în grupuri mari, cu ghzi (are, de obicei, sunt jidani izraelieni), cu telefoane de ultimul tip, cu hrană și bagaje puține (fiindcă au asigurate, din timp, locuri de ședere și de tranzit), cu copii în cărucioare, pentru înduioșarea europenilor miloși și idioți?
  Trebuie cunoscut că războiul din Siria a fost organizat de o conspirație din Orientul Apropiat avîndu-i la bază pe jidani, prin intermediul statului Israel și al Turciei pe locul secund. O piesă importantă a fost Grecia, condusă de „socialistul” Tzipras. Acest Tzipras este, de fapt, un mare miliardar și un mare farsor drapat în „socialist umanist”, care a asigurat capul de pod în Europa, forțînd ruta spre Ungaria, Austria, Germania și mai departe. Restul se știe.
  Norocul nostru cu rușii și chinezii care au intervenit în Siria. Dar nu se știe cît va mai dura. Trebuie să ne pregătim să îi respingem și noi pe iminenții imigranți și, firește, în prealabil, să-i înlăturăm de la conducere pe trădătorii de țară. Este urgentă modificarea Constituției prin introducerea a cîtorva amendamente: a celui de-al doilea amendament din Constituția S.U.A., a introducerii pedepsei cu moartea și a eliminării procurorilor din tagma magistraților, tot ca în S.U.A.! Am mai spus, recent, chiar pe acest site, că trebuie „să ne americanizăm”! Cf. aici: https://www.incorectpolitic.com/sa-ne-americanizam/; http://www.gandaculdecolorado.com/sa-ne-americanizam/; http://www.justitiarul.ro/sa-ne-americanizam/; https://ioncoja.ro/singura-solutie-americanizarea/;

  • Lasati domnule ca si musulmanii au ucis foarte multi crestini peste tot in lume Nu mai plangeti musulmanii astia borati ca nu sunt buni de nimic decat sa se inmulteasca non stop

 5. Ați uitat cazul Anders Breivik, un mason filo-sionist care a ucis(posibil sub condiționare psihică) oameni care au îndrăznit să protesteze contra Israelului criminal, să denunțe genocidul palestinienilor? Oare ce origini au victimele asasinatului de față și ce păcate au săvârșit contra jidovimii? Crima asta este lipsită de orice onoare, iar organizarea ei e imposibilă în condițiile supravegherii în masă și controlului total pe care îl dețin serviciile secrete jidovești(mai ales într-o colonie britanică, ca NZ) – normal este să fie condamnat la moarte sau închis în instituții specializate numai dacă e victima involuntară a condiționării.

  P.S.: Ce caută acolo gratiile închisorii Văcărești? S-au luptat cumva legionarii cu turcii? Nu demult a apărut în SUA un diversionist care predica legionarismul și (pseudo)ortodoxia, un farseur dovedit, ceea ce ne arată că simbolurile acestea sunt folosite cu o anumită intenție.

 6. Corecturi
  În loc de „NMU așa…” se va citi „NU așa…! În propoziția „…cu ghzi (are, de obicei, ”, se va citi „cu ghizi (care, de obicei, …”

  Cît despre întrebarea-încuietoare a lui Riga Crypto, „S-au luptat legionarii cu turcii?”, este neavenită. NU, nu s-au luptat cu turcii, dar s-au luptat penru independența României și pentru păstrarea omogenității poporului: I.G. Duca și Armand Călinescu au fost asasinați fiindcă voiau să aducă grupuri masive de jidani în țară, așa cum vrea să facă KlauSS IohanniSS acum! Dar nu putea să scrie o întreagă enciclopedie explicativă a simbolurilor înscrise pe pușcă!

 7. În continuarea explicațiilor date de dl Colonel Vasile I. Zărnescu: Ryga Crypto aduce informații false, Anders Breivik nu a omorât antisioniști și nici oameni care apărau drepturile palestinienilor, ci a planificat și executat atacul asupra tabărei de vară a tineretului socialist (partidul muncitoresc, stângiști neo-marxiști), omorând 69 de persoane care, fără să știe, ar fi ajuns să aplice “Marea înlocuire”, genocidul europenilor și, mai pe larg, să slujească interesele politicii sioniste. Nu spun că e bine sau că e rău, fac doar o constatare.

  • Sunt falsuri fotografiile sale în „uniforma” masonică, pe care presa le-a tăiat de la brâu în jos, pt. a nu i se vedea șorțul? Sunt falsuri atacurile bolșevismului de ieri și azi contra Israelului, pe care chiar și agenții lui Soroș își permit să le facă? Nu e clar că islamizarea Europei, terorismul islamic și curentul anti-islamic/filo-sionist sunt toate opera Mossadului? Copiii ăia din Norvegia, spălați pe creier în prealabil, au murit pt. că au pus botul la o manipulare bolșevică cu „boycott Israel” și „free Palestine”, când e clar că în condițiile actuale un stat palestinian nu poate funcționa, iar celelate state arabe se află sub controlul sionismului.

   Întrebarea curentă, știind că asasinatul din NZ nu are cum să fie unul „spontan” și că nici o manoperă jidovească nu e întâmplătoare, este: De ce tocmai acolo?, au avut ceva contra victimelor, sau interesul de a atrage terorismul islamic contra Noii Zeelande și de a slăbi rezistența națională, ori e cu totul altceva care ne scapă?

   • era mason 100%…. ai dreptate cu tot ce zici @Riga Crypto

   • Ryga Crypto,

    nu înțeleg la ce faci trimitere când spui: “Sunt falsuri atacurile bolșevismului de ieri și azi contra Israelului”? Bolșevismul s-a impus în 1917 și s-a încheiat când a ajuns Stalin la putere.
    Israel s-a înființat în 1947, fiind, de fapt, motivul Marelui Război Al Doilea. Bolșevicii despre care vorbești, în proporție de 85% erau jidani sioniști de petutideni, nu ruși!

    Presupunând că ar fi fost contemporani cu anii ce au urmat războiului, ce motive ar fi avut să atace Israelul? Nu se susține!

    2. Partidul muncitoresc din Norvegia, asemenea tuturor partidelor de stânga și de dreapta din penitenciarul politic Europenist, este pro-Israel.

    3. Laurent Obertonne, singurul jurnalist indepedent care a anchetat serios motivațiile lui Breivik, scriind o carte cenzurată în Franța de librării și mass media, care totuși s-a vândut în peste șase sute de mii de exemplare, a demonstrat cu dovezi motivațiile rasiale (Marea înlocuire) și anti-marxiste care au dus la acest deznodământ.

    4. Un mason nu execută asasinate, așa cum un judecator nu mătură sala de judecată…

    5. În spatele masoneriei, Sinagoga… deci interesele sioniste.

    Concluzie:

    Din cauza amalgamului permanent, lipsei de cultură istorică, incapacității de analiză și sinteză, tineretul alimentează și justifică, împotriva propriului interes și al națiunii, munca de decredibilazare dusă de teoreticienii “teoriei conspriraționiste”, îndreptată de întreg sistemul împotriva naționaliștilor de teren (…nu a celor de tastatură).

    Ryga Crypto,

    nu spun că ești de rea credință, însă vreau să înțelegi că cel mai mare dușman al poporului român este lipsa lui fenomenală de coerență. Pe drumul incoerenței, alimentat în România de 30 de ani, o să găsim sfârșitul României.

 8. Iar acum (((media))) spune ca era un ciudat de incel trist cu probleme la cap.

  https://kiwifarms.net/attachments/1552695528577-jpg.696151/

  Defapt e Chad e in plina forma.

 9. La postarea mea de mai sus, adăugați și: https://ioncoja.ro/singura-solutie-americanizarea/
  Cu timpul, cred că vor mai apărea și alte preluări, ca dovadă că ideea mea este bună!

 10. Textul in engleza:
  https://web.archive.org/web/20190315225154/https://assets.documentcloud.org/documents/5770516/The-Great-Replacement-New-Zealand-Shooter.pdf

  Nici vorba de “americanizare” – care este superlativul jidanirii.
  Nici vorba de “europenizare” care este astazi superlativul anti-crestinismului secularist.
  Nici nu se poate prelua putere de Armata fiindca au distrus-o, transformand-o in srl mercenar de protectie si paza a intereselor straine intre alti …. straini.
  Nici vorba de indreptare – daca PSD mai scapa cate o vorba care da bine la familist, la patriotism[-ul bolsevic, internationalist si nu de neam, nationalist!] iata ca vine jidoafca Plumb si decreteaza ca PSD e cel mai pro-european…
  Pai inseamna ca recunoaste sustinerea degeneratilor mintal – ca doar ea a semnat Cur-ventia de la Istanbul = teoria criminala a “genului’ ne-biologic… homosexuali, avorturi, mutilare genitala, perversiuni sociale…. practic distrugerea familiei si a societatii! – si colonizarea cu invadatori musulmani.
  ——-
  Actiuni socante ca in Noua Zeelanda sint practic PROGRAMATE, e ca si cum apa da in fiert daca o tii pe foc un anumit timp.
  Deocamdata, din ce am citit in MANIFEST este clar de ce-l sterg de pe unde-apuca pe Internet…
  Prima parte spune clar” “marea inlocuire” este de fapt eliminarea fizica a “albilor” cu tot cu credinta si doar femelele sa fie folosite ca animale de prasila de catre mahomedani.
  Si asta se intampla ACUM, la scara planetara.
  Cui ii place asta?
  …. pai, cui a facut “planul”, il finanteaza (Soros, varful aisbergului si… satanica ONU), il impune politicienilor corupti si bolnavi mintal – dusmanilor lui Hristos adica jidanimii mondiale.
  … ei chiar cred ca pot scapa de macelarirea lor de catre musulmani…

 11. Lasati domnule ca si musulmanii au ucis foarte multi crestini peste tot in lume Nu mai plangeti musulmanii astia borati ca nu sunt buni de nimic decat sa se inmulteasca non stop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *