Home / Internațional / Noua Zeelandă, Ultima Scenă a Unui Atac Marca Mossad

Noua Zeelandă, Ultima Scenă a Unui Atac Marca Mossad

MNR
Incorect Politic
Martie 17, 2019

Următorul articol este o investigație jurnalistică, toate pozele și videoclipurile au scop informativ. Condamn orice formă terorism și așa mai departe.

Recunosc că primele 3 vizionari ale videoclipului de 16 minute mi-au dat pe moment o bună-dispoziție, dar m-au dus totodată cu gândul la filmul Rampage a lui Uwe Boll, un regizor penibil ce produce propagandă de doi lei. Atacatorul nostru seamăna din multe puncte de vedere cu personajul principal din Rampage, până și fizic există asemănări.

Acesta este manifestul personajului principal din Rampage:

 

După cum spuneam seamăna și fizic:

Rampage este un film periculos care împinge la anarhie totală, este genul de film care știe să iți exploateze sentimentele de scârba față de societatea în care trăim și punctează foarte bine motivația personajului principal.

Cam așa stau lucrurile și cu atacatorul nostru, o propagandă periculoasă menită să creeze o tensiune și mai mare între musulmani și creștini, între stânga și dreapta, între susținătorii granițelor deschise și naționaliști, în timp ce jidanii stau și savurează spectacolul orchestrat chiar de ei. Eu refuz să cad în această capcană a dezbinării albilor dar și a creștinilor.

Pentru a înțelege acest “atac” trebuie să știm unele lucruri despre Nouă Zeelandă:

Nouă Zeelandă a fost lovită de cutremure în 2010 dar și în 2011, atunci  fiind descoperit printre ruine un cuib al agenților Mossad. Ce naiba caută Mossad în Nouă Zeelandă, chiar în orașul în care s-a petrecut atacul, oraș numit Christchurch, adică Biserica lui Cristos?! link

Nici până atunci relațiile dintre Nouă Zeelandă și Israel nu erau fantastice:

Dar după 2011 au escaladat:

 

Există destule teorii care plasează cutremurele ca fiind create artificial deoarece se dorea reconstruirea orașului după planuri clare ale Noii Ordini Mondiale.  Cutremurele  au fost devastatore dar cu toate acestea nu au existat victime, ceea ce era oarecum suspect, însa nu atât de suspect ca ceea ce a urmat. Au existat propuneri de reconstrucție, case asemănătoare hobbiților, dar extrem de funcționale, sau case futuriste construite din materiale naturale și perfect integrate în natură… Proiectele au fost respinse.

Așa ar fi putut să arate noile locuințe din Christchurch dar globalistii aveau alte planuri.

Amiralul Thad Allen supranumit și Domnul Dezastru lucrează la Booz Allen Hamilton și RAND, ambele lucrează pentru NSA, aceeași NSA pentru care a lucrat Edward Snowden, cel care a expus situația supravegherii în masă a americanilor. Amiralul Thad Allen este specialist în reabilitarea în urma dezastrelor, reconstrucția infrastructurii și a comunității. El s-a aflat în Christchurch în anul 2010 pentru o etapă scurtă și a plecat chiar înainte de cutremur, apoi s-a întors să înceapă reconstrucția. Nu! Nu este nimic suspect aici!!

Dacă doriți să citiți întreagă situație despre reconstrucția orașului Christchurch și amiralul Thad Allen o puteți face aici.
Booz Allen Hamilton a făcut donații considerabile lui Hillary Clinton, dar și lui Barak Obama și … Donald Trump, Bernie Sanders , Marco Rubio și Ted Cruz.
Aceste “dezastre” au pus pe gânduri și japonezii care sunt din ce în ce mai convinși că sunt create artificial cu HAARP, și la ei este o situație asemănătoare.. au fost distruse multe zone ce au trebuit reconstruite.
În 2013 Noua Zeelandă părea extrem de apropiată de jidovii galbeni (chinezi), atât de apropiată încât comunitatea de chinezi din Noua Zeelandă era în continuă creștere și chiar se discuta introducerea mandarinei ca limba obligatorie în școli.  (link)
Dacă este ceva la care China se pricepe este ștergerea intoriei și a identității, iar în Noua Zeelandă există foarte multe chei care ne pot ajută la desoperirea adevăratei istorii, mai ales legate de triburile albe de maori, dar despre asta într-un viitor articol.
Mai trebuie știut și faptul că Noua Zeelandă face parte din  FVEY (Five Eyes), care este practic o alinată a serviciilor secrete ale SUA, UK, Australia, Canada și Zoua Zeelandă.  Conform wikipedia: “Fostul antreprenor al NSA, Edward Snowden, a descris FVEY ca o “organizație de informații supra-naționale care nu răspunde legilor cunoscute din țările sale”. Documentele scoase de Snowden în 2013 au arătat că FVEY spionează cetățenii și împărtășesc reciproc informațiile colectate pentru a eluda reglementările interne restrictive privind supravegherea cetățenilor.”
Acesta este un articol din 2015 din DailyMail despre Noua Zeelandă, care era atunci cea mai sigură țară din lume (acum este pe locul 2).
Practic elitele anunță că își cumpără proprietăți în Noua Zeelandă pentru atunci când Vestul va deveni nelocuibil, iar ei vor vrea să locuiască departe de “terorism”, piețe financiare instabile și revolte. Ce convenabil….
Tot în 2015 tensiunea dintre Israel și Noua zeelandă era din ce în ce mai mare:
Se pare că Israel nu dorea să reia negocierile de pace cu Palestina, negocieri forțate de către Noua Zeelandă , care era membru nepermanent în Consiliul ONU. (articol complet aici)
La sfârșitul lui 2016 Bibi declara război Noii Zeelande (link):
Iată un articol extrem de interesant de pe siteul shalom.kiwi despre conspiratiile anti-semite din 2017 (link)

Dar să revenim la Brenton Tarrant.

 

Brenton Tarrant, în vârstă de 28 de ani a crescut în Grafton, un oraș mic din nordul New South Wales, Australia. Tatăl lui a murit de cancer la 49 de ani, însă până să se îmbolnăvească a fost un adevărat atlet, care  a participat la 75 de triatloane. El a murit în 2010. Brenton a continuat să locuiască cu mama lui, în timpul liceului lucra ca trainer personal la Big River Squash and Fitness Centre după ce tatăl său a murit. El petrecea foarte mult timp la sală antrenându-se și urma o dietă sănătoasă. După ce a plecat din Grafton a călătorit în jurul lumii. A ajuns chiar și în Coreea de Nord, China și Pakistan.

Este foarte greu să ajungi în Pakistan deoarece este foarte greu să obții viză. (link)

 

Noua Zeelandă Mossad

El a vizitat Pakistan și a stat la un hotel deținut de Aga Khan-ul (imanul) sectei Nizari Ismailis, adică de prințul Shah Karim al-Husseini, Aga Khan IV. Ei locuisc în comunități stabile care nu au fost legate de atacuri, iar ca doctrina se aseamănă cu Wahhabismul. Ei au suferit în 2015, când au fost uciși 45 și răniți 13 într-un atac armat în care au fost implicați 6 aracatori. (link)

Hotelul respectiv organizează workshopuri de supravieturiem printre altekem organizate de un fel de guru Chad Keel.

Pare un loc perfect pentru îndoctrinare de tipul MK Ultra.

Tucker Calson spune despre manifestul lui Brentan:

Tarrant își arde manifestul cu amintiri contemporane ale atacurilor teroriste din Europa, comise de teroriști islamici, precum și așa-zisa agresiune istorică a musulmanilor. Manifestul este în mare parte caracterizat printr-o ideologie coerentă și răsucită, cu o chemare la acțiune, motivație, istoriografie și un design explicit.

Acest lucru reflectă, în multe privințe, tactica ISIS și a altor organizații teroriste islamice radicale.

Ministrul de propagandă al ISIS, Abu Mohammad al-Adnani, a încurajat frecvent teroriștii să-și proiecteze atacurile pentru a provoca cât mai multe șocuri pentru a atrage interesul pentru cauza ISIS.

ISIS a făcut referire la Occident ca “non-credincioși” și “invadatori pe pământul lor” în mare parte din materialul lor de propagandă. Grupul terorist citează frecvent războaiele occidentale în Irak și Afganistan ca justificare pentru atacurile lor, în numele apărării islamice și opoziției față de sprijinul occidental pentru statul Israel.

Tarrant, în acest moment, nu este cunoscut că are legături cu o mișcare extremistă națională sau internațională extinsă. Dar el împărtășește și exprimă multe dintre aceleași preocupări și idealuri ca și grupul terorist pe care el a căutat să-l țină din Noua Zeelandă …

Și ce naiba căuta și în Coreea de Nord? Se știe că acolo merg agenți Mossad să se antreneze, cum a fost și cazul iudeului “arestat pentru că a rupt un afiș”. Doar nu credea cineva că era un biet student care dorise să vadă neapărat măreață Coree de Nord???

 

 

Anon are dreptate și putem vedea o repetiție clară, o asemanoare izbitoare cu atacatorul de la sinagogă. Și acela era aparent “de dreapta”, și-a făcut un cont de Gab.ai cu puțin timp înainte de atac, unde a postat numai lucruri strategice. Capturi ale postărilor lui de pe Gab.ai se regăsesc la finalul acestui articol  Gab – Rețea socială jidănească.

În cazul în care nu ați văzut videoul complet, de 16 minute și 55 de secunde, este disponibil pe site-ul http://www.fileshare.ro/en/ dacă adăugați e3172972286 la finalul adresei, de asemenea a apărut pe mai multe site-uri și se poate găsi ușor după o căutare, mai ales pe 8chan.

Mai există încă 2 filmări, în una din ele se vede clar cum există o altă persoană lângă atacator, în cea de-a două este neclar dacă este sau nu de la cea de-a două moschee.

 

Deși a fost anunțat că au fost arestați 4 oameni (3 bărbați și o femeie) până acum nu știu nimic despre cei 3, însă vedem un negroid îmbrăcat în costum cu imprimeu militar fiind arestat, și pe atacator fiind arestat. Despre negroid poliția a delcarat că mergea să își ia copilul de la grădiniță, înarmat…  asta după ce au explodat pozele pe internet. Foarte convenabil.

Există speculații despre un al 5-lea suspect care a fugit în Israel:

Aceasta a fost postarea lui Brentan Tarrant pe 8chan (link arhivat aici).

“Ei bine băieți, este timpul să mă opresc din shitposting și să fac ceva real. O să conduc un atac împotriva invadatorilor și o să îl transmit live pe Facebook. Când veți citi asta eu deja voi începe transmisia live.”

Strategic își începe seria de împușcături cu “Subscribe to PewDiePie”. Nu mulțumesc, PDP(pewdiepie) este cancer, dar totodată presa de stânga îl promovează ca fiind un “white supremacist”, un nazist care crede în supremația albilor. Chanurile folosesc destule memeuri cu PDP, deci putem să îl asociem cu anonii, și știm bine că anonii de pe chanuri sunt considerați ca fiind periculoși pentru că gândesc liber.

În ușa moscheei se aflau doi bărbați. Unul îi spune celuilalt “Bună frate!”. Presa a interpretat că bărbatul i s-a adresat atacatorului. Cine naiba îi spune unuia înarmat până în dinți care vine cu armă îndreptată spre tine “Bună, frate!”. Atât de proști ne cred.

Cum a reușit să transmită 16 minute și 55 de secunde pe Facebook și poliția să nu își facă apariția?Ba chiar a mai ajuns și la o a doua moschee. Lipsa de acțiune din partea poliției seamănă teribil de mult cu “incompeneta” poliției din Europa.

Foarte interesant este și faptul că a mai existat un masacru în Noua Zeelandă acum 79 de ani unde au fost omorâți tot 49 de oameni. Tatăl atacatorului a murit tot la 49 de ani.

Cine dorește să urmărească o gimnastică mentală a numerelor poate să privească video-ul acesta dacă nu îl da youtube jos între timp:

 

Ce se întâmpla în timp ce avea loc acest atac? Israel bombarda de zor Gaza. Desigur presa era ocupată să ne țină la curent cu atacatorul “nazist”. Wow! Exact ca atunci când a avut loc atacul asupra sinagogii!!!!

9 comments

 1. Personal chestiile care imi dau cel mai mult de gandit sunt:
  1) manifestul mentioneaza evreii o singura data
  2)tipul a postat pe twitter in timpul atacului, cum vine asta?
  Nota editorului totusi :))

 2. Faptul ca Mossad si musulmani se afla in NZ nu e intamplator, dar nici neobisnuit.
  Iar ca atacatorul seamana fizic cu alt barbat alb nu este nici asta neobisnuit, Tarrant are un aspect comun intalnit la foarte multi alti tineri albi de varsta lui

  PS: Prea multa cosnpiratie le serveste exact astora

 3. Ce mai de rahat articol din Romania!! Mă uit zilnic la PewDiePie…… și persoana care a scris acest articol este un nimeni….un retard cu acces la internet……… și apropo dacă ești abonat la PewDiePie nu înseamnă că ești manipulat… înseamnă că îți place conținutul lui! El pune zâmbetul pe buze a aproape 90 de MILIOANE de oameni din întreaga lume și tu îl critici pe el și pe urmăritorii lui pentru ceva ce nu a făcut? Felicitări ai premiului NOBEL PENTRU PROSTIE. (Și să ști că PewDiePie nu este cancer…… site-ul ăsta este!)

 4. ”bună, frate!” – bănuiesc că așa se adresau oricărui bărbat care intra in moschee. Nu era nevoie să-l cunoască.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *