Home / Actualitate / Nu Se Mai Face Moschee în București

Nu Se Mai Face Moschee în București

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Iunie 5, 2018

Săptămâna trecută a avut loc o victorie la București.

De pe Facebook:

COMUNICAT DE PRESA
Cătalin Ion Berenghi și Cătălin Ioan Gornic.

VICTORIE, DUPA 3 ANI DE LUPTE AM REUSIT!!!
ÎN BUCUREȘTI NU SE CONSTRUISTE MEGA MOSCHEE!

Exact așa cum v-am promis în urmă cu trei ani, pe terenul aflat în apropierea Romexpo nu se va mai construi nici o ,,Mega-moschee”.

Iar asta pentru că, începând cu ziua de azi, chiar și legea o interzice. Este vorba despre HG 372/ 2015, adoptată în secret și fără consultarea bucureștenilor, prin care fostul premier Viorel Ponta-Turcitul a oferit gratuit Muftiatului Cultului Musulman din România acel teren care valorează circa 11 milioane de euro.

Însuși HG 372/ 2015 prevede, în cuprinsul Art. 4. că: ,,Dreptul de folosință gratuită a Muftiatului Cultului Musulman din România asupra imobilului-teren prevăzut la art. 1 încetează dacă Secretariatul de Stat pentru Culte constată că, în termen de 36 de luni de la încheierea protocolului prevăzut la art. 3 alin (1) nu a fost finalizat complexul de clădiri de interes public prevăzut la art. 2”.

Ei bine, exact astăzi 25 mai 2018 se împlinesc cei trei ani prevăzuți în textul legii. Dată până la care lucrările de construcție ar fi trebuit să fie gata. Dar întrucât terenul respectiv este și acum un maidan plin de scaieți, Muftiatului Cultului Musulman din România a pierdut orice drept asupra lui și nu mai poate ridica niciun fel de pretenții.

În această situație, vom urmări cu atenție ce se va întâmpla în viitor cu terenul pe care nu se va mai construi nici o ,,Mega-moschee”. Atenție guvernanți, în continuare suntem cu ochii pe voi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *