Home / Educativ / Nu există complotism, ci doar complotiști

Nu există complotism, ci doar complotiști

Mihnea Codrescu
Incorect Politic
Aprilie 14, 2020

Nu există complotism, ci doar complotiști

 

Foarte ostil profesorului Raoult, BFM TV, postul de televiziune a omului de afaceri Israelian Patrick Drahi – principalul promotor mass-media în campania prezidențială a lui Emmanuel Macron și susținătorul/apărătorul statului profund din Franța –, are mulți acționari în comun cu laboratorul Gilead.

Mai mult, În 03/09/2020, Soros Capital Management LLC a achiziționat o nouă poziție de capitaluri proprii în Gilead Sciences, Inc. (NASDAQ: GILD) pe parcursul trimestrului IV, relatează Holdings Channel. Investitorul instituțional a cumpărat 60.200 de acțiuni ale corporației biofarmaceutice, evaluată la aproximativ 3.912.000 USD. Gilead Sciences reprezintă aproximativ 1,1% din portofoliul de investiții Soros Capital Management LLC, făcând din această acțiune cea de-a 29-a participare a sa. O altă asociere foarte interesantă de forțe sinergice, este colaborarea și contopirea intereselor Soroș/Gates prin paravanul UNITAID.

https://www.lanceurdalerte.info/2020/04/05/bill-gates-et-george-soros-sassocient-contre-le-coronavirus/

BFM TV este unul dintre mass-media cele mai ostile profesorului Didier Raoult și tratamentului pe care îl recomandă ca remediu pentru Coronavirus (hidroxiclorochină și azitromicină), un tratament care este dovedit eficient și ieftin, dar despre care nu vorbește mass-media din U.E., ceea ce arată convergența/sinergia intereselor! Cu toate acestea, Idriss Aberkane, autor de cărți despre neuroștiință și cronicar pentru ziarul central Le Point, subliniază că BFM TV (Altice Europe NV) și laboratorul GILEAD – care speră să facă o avere incomensurabilă din comercializarea unui vaccin foarte scump, zis împotriva Coronavirus – au foarte mulți acționari în comun.

Coincidență…

Rețineți un lucru, Bruxelles face presiuni uriașe pe guverne, probabil și corupție în masă, cu ajutorul mass-media, pentru a legifera obligativitatea vaccinală, fără nicio garanție de fiabilitate sau, și mai rău, neștiind ce conține cu adevărat și ce se urmărește, de fapt, cu acest vaccin!?…

Mihnea Codrescu

One comment

 1. FORMULA LOR “JURIDICA”- adica moralistica caci nu se poate numi morala intrucat ei predica moralisme – VA FI:

  “ESTE OBLIGATORIU SA TE VACCINEZI (cu acest vaccin nedefinit) CA SA NU-I INFECTEZI PE CEI DIN JUR ”

  NU UITATI : NU EXISTA JURISPRUDENTA EUROPEANA CARE SA TOLEREZE IMPUNEREA UNEI ASTFEL DE AGRESIUNI ASUPRA FIZICULUI NOSTRU . NICI VREO CONSTITUTIE CU PUTERE JURIDICA !!!

  INSUSI PROFESORUL RAOULT IN CARTEA SA DECLARA FERM CA VACCINELE NU POT FI OBLIGATORII VREODATA CACI TOTDEAUNA EXISTA UN COEFICIENT POSIBIL DE IMBOLNAVIRE IN URMA UNUI VACCIN !
  SI IN NICIUN CAZ NU RECOMANDA VACCINARE OBLIGATORIE CONTRA CORONAVIRUSULUI!

  caroline gunderode 12 aprilie 2020 la 5:23 pm – Raspunde

  tocmai l-am ascultat pe profesorul Didier Raoult , cel mai mare virolog actual in viata care lucreaza la un vaccin anticorona 19 dar care se opune radical vaccinelor obligatorii !
  E exact ce vrea presa sa impuna, impinsa fiind de mafioti sub ghiciti ce formula ?
  E OBLIGATOR SA TE LASI VACCINAT CA SA NU TRANSMITI BOALA SI ALTORA !
  ACEASTA LE ESTE FORMULA CRIMINALA CU CARE ACESTE REGIMURI POLITICE VOR SA OBLIGE LUMEA SA FACA VACCINUL !
  In Saxonia vor deja legal sa te bage in clinica de psihiatrie daca iesi pe strada fara aprobarea lor . In Bayern au bagat drone sa te urmareasca daca iesi din casa ! Se intreaba nemtii , pe cand vor fi si inarmate aceste drone ca sa ne vaneze ca pe criminali ?
  Asta inseamna regim de teroare totalitara !
  A venit momentul ca poporul sa se opuna legilor care le interzice sa se adune si sa discute aceste directive noi , in CONTRADICTORIU !
  Ele nu pot fi impuse cetatenilor pe baza de botnita :
  aici va rog ascultati direct din gura virologului care a scris si o carte pe aceasta tema si care spune clar ca nu exista nicio justificare sa blocheze statul oamenii in casa , sa-si piarda slujbele, sa moara de foame, sa distruga economia omplet pentru un microb care doar prin isterie este transformat intr-o oroare disproportionata !

  Professeur Didier Raoult : tout savoir sur les vaccins – C à Vous – 18/01/2018
  https://www.youtube.com/watch?v=EbOzhsFBGBw

  1,568,464 views
  •Jan 18, 2018
  9K1.6KSHARESAVE

  C à vous
  430K subscribers
  SUBSCRIBE
  Professeur Didier Raoult : tout savoir sur les vaccins En compagnie de la team #CàVous, Anne Elisabeth Lemoine donne la parole à ses invités pour décrypter et analyser l’actualité.Plus de coulisses, de photos, d’infos, d’échanges, de Live-Tweet, de videos, de #CàVous sur :- Facebook : https://www.facebook.com/cavousf5/- Twitter : @cavousf5- Instagram : @c_a_vous- Snapchat : snapcavous
  Category
  Entertainment
  SHOW LESS

Leave a Reply

Your email address will not be published.