Home / Educativ / În Curând: Asmutirea maselor împotriva celor ce nu sunt de acord cu tirania

În Curând: Asmutirea maselor împotriva celor ce nu sunt de acord cu tirania

Incorect Politic
Aprilie 14, 2020

Asmutirea maselor împotriva celor ce nu sunt de acord cu tirania

Comentariu iscalit de Munteanu:

Stiti care este urmatorul pas? Asmutirea maselor spalate pe creier, ipotriva “inamicilor publici” care nu sunt de acord cu regulile statului.

Se va apela la metoda atat de draga unora – ura. “Nealiniatii” vor fi aratati cu degetul ca din cauza lor lucrurile nu se pot intoarce la “normal”, ca datorita lor ca nu vor sa se vaccineze societatea este blocata. Ei trebuiesc urati, presati, atacati, bruscati, sa termine odata “cu prostiile” sa intre in turma si sa taca ca totul “o sa fie bine”. Statul se ocupa de toate. Criza economica ce vine este facuta artificila ca sa depinzi total de stat. Statul va dispune cat si cum se vor da “ajutoarele”. Statul va decide cine supravietuieste si cine nu.

Pentru cei ce inca mai pot, ganditi-va bine daca aveti posibilitatea sa va mutati la tara, sa cresteti un porc cateva gaini o vaca sa aveti ceva rosii/ardei in gradina si cativa saci de faina si malai in hambar, inca o mai puteti face. Implica mai putin confort si ceva munca dar de asta poate depinde supravietuirea voastra si a celor dragi voua. Veti fi mai greu de manipulat si fortatati sa faceti ceva ipotriva vointei voastre. De aici vine ura globalistilor fata de taranul roman, datorita libertatii lui.

In occident oamenii nu au parte de luxul asta, sunt efectiv dependenti de supermarketuri. Daca acestea se inchid devin muritori de foame.

Foamea este cel mai mare “profesor de dans”. Vei dansa cum vor cei ce au painea si cutitul pentru o bucata de paine, daca nu o ai pe a ta.

Multi braveaza ba ca un a ba ca alta, ba nationalismul romanesc, ba credinta, cand insa se va ajunge la foamete oamenii se vor transforma in bestii cu chip de om.

Daca lumea nu se opune 5G-ului printre primele care vor disparea vor fi albinele(care deja sunt in declin din cauze “misterioase” sau “necunoscute” adica turnurilor de telecomunicatii deja existente).

“Poti face orice dar nu tot din ceea ce faci iti si este de folos”, spun Sfintii Parinti. O sa se poata descarca intro ora filme ce n-o sa le vezi toata viata si la schimb o sa vina foametea. O foamete noua si speciala, fara speranta de a mai fi depasita decat DOAR cu ajutorul lui Dumnezeu. Alte perioade cu foamete s-au datorat secetei, insectelor sau altor factori naturali pe care Dumnezeu le-a ingaduit pentru indreptarea lumii. Dar acum, chiar daca sunt oprite antenele de 5g dupa ce lumea va realiza cauza foametei, albinele sunt deja moarte, cu ce se va mai face polenizarea?
Intr-un fel sau altul “caldicelul” se apropie de sfarsit. Suntem pusi in fata unor situatii in care trebuie sa alegem, nu mai putem amana la nesfarsit, nu mai putem astepta la infinit ca altii sa rezolve problemele, ca noi “nu suntem competenti” in domeniu sau “nu avem calificare”.

Avem discernamant, avem calificare de oameni de la Dumnezeu si asta ne este de ajuns. Ori incepem sa actionam( acolo unde suntem fiecare dupa puterile lui) sa ne implicam ori disparem. E simplu.

Then shall they deliver you up to be afflicted, and shall kill you: and ye shall be hated of all nations for my name’s sake. Matei 24:9

8 comments

 1. Deja constat un fenomen, provocat de panica de “pandemie”. Pe strada, raportul “mascati” – “nemascati” a atins proportii de 10:1. Cu amuzament (cel putin deocamdata), constat ca noi, “nemascatii” ne uitam unii la altii zambind complice in coltul gurii, cu o anumita simpatie. Invers, “mascatii” dezvolta sentimente de ura la adresa “nemascatilor”. Azi, la o farmacie din Piata Minis, la coada de afara, eram doi “nemascati”, eu si o doamna, restul “mascati”. Doamna din spate, care vorbea tare sa auda lumea ca-i cadru medical, s-a referit acru la masurile de protectie, pastrarea distantei, etc, spunand si “pai da, sunt si oameni fara masca la coada”. credeti sau nu, purtatul mastii (daca nu esti cadru medical din prima linie, sau la politia de frontiera, etc), este una din petcetluiri. Ascunderea chipului omului, caci Dumnezeu “a creat omul dupa chipul si asemanarea sa”. Pandemie usoara! Doamne-ajuta!

  • Ar fi fost amuzant și de efect să plusezi. “Doamnă o să murim oricum, nu așa ne zic la televizor? Că e mortal, că oamenii cad ca muștele și nu există tratament?” Câteodată o exagerare dusă până la absurd e mai eficientă decât o mie de argumente logice.

   • Am spus doar cu voce tare sa mă audă: asta e, mai sunt și oameni normali la cap! Și mi-am făcut cruce zicând de data asta cu voce doar pentru mine: Doamne păzește și apara-ne! Doamna s-a uitat urât la mine dar n-a zis nimic.

    • Am sesizat și eu pe stradă, în priviri, o solidaritate subtilă între noi nemascații, iar de la mascați se simte o combinație de suspiciune, frică și ură. Ce vremuri!

 2. Nu exista nicio pandemie, pt ca daca exista, spitalele si doctorii din toata lumea nu ar fi primit indicatii ca toti cei care mor si sunt doar suspecti de virus, chiar si netestati, sa se inscrie ca au murit de virus, ca sa creasca numarul mortilor si sa spuna: vedeti , noi am declarat pandemie si ea chiar a devenit pandemie si hai in turma de vite la vaccinarea care ne va ucide!

  Ce stim?
  1. Stim ca se vrea implementarea la nivel global a 5G, fara studii de impact asupra sanatatii omenirii.
  2. Stim ca exista orase unde deja s-au montat antene 5G., in lume dar nclusiv in Bucuresti, Cluj, Iasi si Brasov.
  3. Stim ca psihopatul Elon Musk are aprobare sa trimita in atmosfera 12000 de sateliti
  (Elon Musk just revealed new details about Starlink, a plan to surround Earth with 12,000 high-speed internet satellites. Here’s how it might work.
  https://www.businessinsider.com/spacex-starlink-satellite-internet-how-it-works-2019-5)
  An illustration of SpaceX’s constellation of thousands of Starlink satellites to provide global, high-speed, low-latency internet. Mark Handley/University College London
  Update (January 10, 2020): SpaceX has updated its plans for Starlink. Here’s the latest on how the global, space-based internet service might work.

  4. Stim ca la Graz in Austria a avut loc intalnirea publica referitoare la hipersensibilitatea electromagnetica a oamenilor. Fizicianul Joel Moskowitz a re-publicat chiar ieri, urmatoarele studii, https://www.saferemr.com/2014/10/electromagnetic-hypersensitivity_30.html
  dintre care am selectat unul:

  Public hearing la GRAZ, Austria, 26-27 septembrie 1994

  Electromagnetic Hypersensitivity
  What is electromagnetic hypersensitivity (EHS)? What does the research tell us?

  Publicat azi, Monday, April 13, 2020
  Electromagnetic Hypersensitivity

  “Public Hearing on Electromagnetic Hypersensitivity

  Between 3 and 5 per cent of the population are electrosensitive according to the European Economic and Social Committee. ”
  Joel M. Moskowitz, Ph.D.
  Director
  Center for Family and Community Health
  School of Public Health
  University of California, Berkeley

  5. Stim ca toate electrificarile pamantului au provocat pandemii, inainte ca omenirea sa se poata adapta, prin consumarea oxigenului celular necesar functionarii organismului uman. Gripa spaniola a omorat cca. 500 milioane de oameni. Prof.Thomas Cowan – videoclip demonstartiv “The video was filmed at a US health conference. It shows a presentation by Dr. Thomas Cowan and was published by the account Parents for Healthcare Rights. https://www.youtube.com/watch?v=ocyY8sz_rjI

  Concluzia mea umila:

  Daca implementarea globala a 5G va avea loc, la un procent de numai 3,5% din 7,5 miliarde de oameni, vor muri 262.500.000 de oameni hipersensibili electromagnetic. Infricosatoare perspectiva…..

  Acum trebuie gandit cum facem sa nu ne vaccinam.

  • Eu m-am gandit: nu ma vaccinez si gata. Daca in situatia extrema voi fi asa de proscris incat sa nu mai am acces nici la o bucata de paine, prim mila lui Dumnezeu si faptul ca oricum am 60 de kile cu tot cu bocanci si glicemia foarte mica, sper ca in 4-5 zile sa trec la Domnul.

Leave a Reply

Your email address will not be published.