Când in anul 2015 Oma Merkel o luase razna și a deschis porțile Europei larg imigrției, ba mai mult, le-a sudat deschise, speram că e doar un „accident” și opoziția s-a lăsat păcălită! Uniunea Europeană s-o fi simțit datoare Germaniei, însă toate vor înceta când „Mama Africa” iasă la pensie!

Speranțe deșarte!

Nu doar în privința imigrației, care e puternic susținută si acum și pentru care există miliardele necesare, indiferent cât lipsesc ele peste tot, dar și în privința direcției în care a luat-o lumea, de atunci încoace!

Din păcate noul Guvern al Germaniei nu este cu nimic mai bun, dimpotrivă o depășesc pe Merkel net, la măsurile antidemocratice și asta pe față, fără să mai facă efortul de a prezenta lucrurile într-o lumină cât de cât, favorabilă!
Explicații oricât de mult aș căuta nu există decât două:

  1. Nu le este frică de loc de populația care s-ar putea ridica și să-i calce în picioare!
  2. Sunt cretiniatât ei prin ce declară și fac, cât și noi, prin faptul că acceptăm totul fără împotrivire!

Iată un tablou sumar al Guvernului German
ca să vă puteți face o imagine (și inainte să vă bucurati de răul nemtilor, cum e tradiția la români, gânditi-vă că ordinele în Romania nu mai vin de la Moscova, ci de la Berlin!)

Ferească Dumnezeu de prostul ajuns la putere!

Pentru Ministrul Sănătății Karl Lauterbach „pandemia” nu s-a oprit si nu o să se oprească niciodată, covidul cu variantele sale așteaptă doar toamna, să ne pună iară grămadă! De aceea face eforturi să-l introducă în „Legea de protecție împotriva bolilor infecțioase” uitând că este doar o gripă! Lucrul ăsta l-a făcut pe ministrul învățământului din Schleswig-Holsteins Prien să declare: “ Noua lege de protecție împotriva bolilor infecțioase vede în copiii și tinerii cu Corona, bolnavi gravi de Pestă și Holeră!”

Doar a încetat să mai înoate si se duce la fund! Nu se îneacă! Dar poate își revine după o vreme! Asta nu e un înecat clasic!

Ministru pentru economie si energie Robert Habeck întrebat într-o emisiune televizată dacă o sa fie un val de insolvențe la iarna, ( din cauza lipsei de energie) a răspuns cu „nu” pentru că insolventă inseamna să nu mai produci și sa intri în minus, in timp ce firmele care nu mai produc pot sa isi reînceapă cândva activitatea! Deci nu e o insolvență clasică??
La intrebarea cum nu intra în minus o firmă care nu produce și plăteste salarii mai departe, nu a mai găsit raspuns!

Trădare, trădare, dar să o știm și noi!

Ministrul de externe Annalena Bärbock declară în față camerelor de televiziune europene la Praga dragostea ei eternă pentru Ucraina și disprețul profund, pentru poporul german, spunând:
Vom fi alături de Ucraina atâta timp cât veți avea nevoie de noi, indiferent de ceea ce cred alegătorii mei germani”. 

Peștele de la cap se împute!

Și la sfârșit, dar desigur nu se încheie aici, Cancelarul Germaniei Olaf Scholz declară senin miercuri, pe Twitter că: „Libertatea de exprimare a opiniei este un drept democratic dar nu și pentru cei care critică regimul, împotriva cărora „democrația” știe să se apere/ împotrivească!” Si apoi urmează o „tămâiere” a poliției căreia îi datorăm respect pentru această „împotrivire„!

15.09.2021