Home / Actualitate / Armata română vrea să se înarmeze de la israelieni

Armata română vrea să se înarmeze de la israelieni

Incorect Politic
Septembrie 16, 2022

Armata română vrea să se înarmeze de la israelieni

Armata română vrea să se înarmeze de la israelieni

Via STRATINFO:

Armata română vrea să se înarmeze de la israelieni.

Ministrul Apărării Naționale, Vasile Dîncu, a codus, miercuri și joi, o delegație a ministerului într-o vizită la sediile unor companii din industria de apărare israeliană.

Potrivit sursei citate, miercuri, ministrul Dîncu a vizitat facilităţile Israel Aerospace Industries din Tel Aviv, unde s-a întâlnit cu specialiştii români care lucrează în cadrul companiei.

Joi, el a vizitat companiile Rafael Advanced Defense Systems ce activează în domeniul aerospaţial şi de apărare şi Elbit Systems, o companie din industria de apărare cu investiţii importante în România.

Pe parcursul discuţiilor cu conducerile companiilor, ministrul român al Apărării a transmis părţii israeliene disponibilitatea părţii române de a discuta despre cooperarea aprofundată în domeniul înzestrării, care ar putea deschide calea pentru transferul de tehnologie şi know-how israelian.

5 comments

  1. Da, să le dăm bani, adică să plătim tributul direct evreilor. Suntem rupți în cur, plini de datorii, fără locuri de muncă, dar cumpărăm arme, că aşa e ordinul.

  2. ADEVARAT! Asta dovedeste OBEDIENTA crasa a factorilor decizionali din Romania! Cata lipsa de coloana verticala! Adevarati pupincuristi! “Boala” asta nu se mai trateaza! Infirmi pe viata!

  3. ADEVARAT! Asta dovedeste OBEDIENTA crasa a factorilor decizionali din Romania! Cata lipsa de coloana verticala! Adevarati pupincuristi! “Boala” asta nu se mai trateaza! Infirmi pe viata!

  4. si niste termo-nucleare!(au 240 bucati de 800kt,cu hidrogen evident,”dezvoltate” cu Franta in Polinezia)

  5. Adica jidanii din SUA trimit banii Poporului American in Israel…. Israelul are armata cea mai sofisticata din lume… ‘iar jidanii din România se înarmeaza, cu banii Poporului Român, cumparând arme din Israël….. si tot asa!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *