Home / Actualitate / Neomarxiștii din București au făcut progres! După cât rahat au mâncat, vor să treacă pe gândaci și cer închiderea fermelor

Neomarxiștii din București au făcut progres! După cât rahat au mâncat, vor să treacă pe gândaci și cer închiderea fermelor

Vlad Voicu
Incorect Politic
Septembrie 27,. 222

Neomarxiștii din București au făcut progres! După cât rahat au mâncat, vor să treacă pe gândaci și cer închiderea fermelor

Via DCNews:

Un protest a izbucnit, duminică seară, în fața Guvernului României. Manifestanții cer închiderea fermelor și reducerea consumului de carne. Petre Daea, ministrul Agriculturii, a intervenit telefonic la România TV și a comentat imaginile din Piața Victoriei:

Protestele nu “izbucnesc” aproape nicidoată. Ele sunt organizate.

Iată cum a reacționat ministrul Petre Daea, care nu este un susținător al mâncatului de insecte.

„Am citit astăzi de ceea ce se întâmplă în Elveția, am putut constata acolo că Guvernul și Parlamentul elvețian nu sunt de acord cu o asemenea solicitare prin referendum, pentru că animalele au fost cele care ne-au adus hrana necesară și ne-au asigurat cele ce am consumat dintotdeauna. Foarte mulți copii nu au apucat să sugă la pieptul mamei și au fost crescuți cu laptele de vacă, un aliment polivalent. Sunt lucruri care nu se pot înțelege.

Îmi e greu să înțeleg ce vor oamenii, știindu-se că hrana este asigurată prin întoarcerea brazdei, prin creșterea animalelor, așa cum am făcut-o din generație în generație. Mâine particip la Consiliul de miniștri de la Bruxelles pentru a putea analiza care sunt căile pe care trebuie să le folosim în vederea asigurării hranei pentru populație. Cu hrana nu trebuie să ne jucăm. Îmi e greu să înțeleg cum unii dintre noi solicită așa ceva. Eu nu puteam să-mi imaginez acest lucru.

Dacă închidem fermele, de unde luăm hrana, cu ce ne alimentăm? Este greu de interpretat o asemenea cerință“, a conchis, la România TV, ministrul Petre Daea.

Între timp, agentul jidovit Bogdan Chirieac, deseori prezent în platourile televiziunilor, este un susținător al mâncatului de gândaci și a reactionat astfel:

Bogdan Chirieac, prezent în platoul emisiunii moderate de Ioan Korpos, a comentat, de asemenea, imaginile din Piața Victoriei:

„Salutăm acest protest. Uite că și România are mâncătorii săi de gândaci. E democratic, e un protest pașnic. Nu e doar în România, ci e și pe la case mai mari, mai civilizate și mai bogate, același tip de protest. Olanda e răvășită de proteste, fiindcă acolo Înalta Curte a cerut înjumătățirea numărului de ferme.

S-a ieșit în stradă cu închiderea fermelor și ca să se mănânce gândaci, dar nu s-a ieșit în stradă când era litrul de carburanți 10 lei sau cum e acum, 8 lei, nu s-a ieșit când s-au scumpit cu 100% produsele“, a precizat analistul politic Bogdan Chirieac.

Bogdan Chirieac are impresia că protestele cultiștilor schimbărilor climatice sunt pașnice?

Aceștia devin tot mai extremi, conduși de femei nebune, în Anglia au sabotat roțile tirurilor și au distrus pompele de la benzinării.

Dacă Bogdan Chirieac vrea o țară ca afară, să se ducă acolo!

Penibilitatea de protest de la București unde alte femei nebune au strigat să se închidă fermele este o manifestare a sectei care crede în climate change, a fanaticilor energiei verzi care astăzi distrug roțile unui tir, iar mâine ucid un mâncător de carne de vită.

4 comments

  1. Neomarxiștii merg pe zicala logică că dacă tot mănâncă rahat de ce să nu mănânce și muștele de pe el?

  2. Interesant că oamenii din filmuleț găuresc cauciucurile unui camion, care de obicei se folosește în scopul tansportului de diverse produse, cum ar fi de exemplu bormașinile utilizate aici. Aștept continuarea, eventual cu mașinile și avioanele lui Țiriac.

  3. Biciul ajuta la corectarea turbatilor….
    Daca nu merge asa…. glontul! – ca si asa zic ei ca sint prea multi.
    Eu nu sint “prea mult”.

  4. Da’ sa manance toti gandacii daca vor! Le donez si eu “sovieticii” din bucataria mea, puricii de pe motan si alte “bunatati” ! Hai baieti, salvati planeta !!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *