Home / Chestiunea Jidănească / Naționalist creștin hărțuit de institutul terorist Elie Wiesel – Dan Grăjdeanu chemat la CNCD

Naționalist creștin hărțuit de institutul terorist Elie Wiesel – Dan Grăjdeanu chemat la CNCD

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Mai 6, 2023

Naționalist creștin hărțuit de institutul terorist Elie Wiesel – Dan Grăjdeanu chemat la CNCD

 

Chemarea lui Dan Grăjdeanu, liderul Frăției Ortodoxe, la CNCD, la scurt timp după schimbarea numelui liceului Mircea Vulcănescu, este o provocare făcută de institutul terorist Elie Wiesel.

Planul lui Alexandru Florian pe termen lung

E limpede că sistemul antiromânesc vizează liderii grupărilor naționaliste, dar credeți că o fac doar la intimidare? Sistemul știe cel mai bine că nu poți intimida niște oameni precum Dan Grăjdeanu, naționaliști cu spirit de jertfă și conștiința vie. Astfel de șicane doar le întăresc convingerea că ceea ce fac este bine.

Ar putea să fie “la intimidare” în sensul în care membrii grupărilor naționaliste să se dea la fund văzând că liderii au probleme cu autoritățile, nedoring să aibă și ei, dar mai există o variantă. A doua variantă alimentează gheșeftul lui Florian, care urmărește generarea de antisemitism pentru a-și justifica leafa.

Liderii sunt vizați de sistem cu scopul radicalizăii susținătorilor lor. Oculta speră că în urma hărțuirii acestor oameni de caracter, la un moment dat simpatizanții lor vor face gesturi insuficient cugetate, chiar anumite fapte izolate de violență împotriva unor exponenți ai sistemului. Aceste izbucniri vor fi folosite ca muniție de către autorități pentru a justifica represiunea organizațiilor naționaliste în totalitatea lor, nu doar pe șefi, ci fiecare membru în parte va primi vizite la domiciliu, percheziții, confiscări, totul într-un climat totalitar care va fi justificat de acel exemplu izolat de violență, pe care sistemul îl va folosi ca pretext pentru represiunea antiromânească.

Solidari cu Dan Grăjdeanu

Nu trebuie să permitem ca reacțiile sociale firești la provocările institutului terorist Elie Wiesel, scârba, disprețul, antipatia, să ducă la manifestații ghidate de ură, ci să le transmutăm în solidaritate, determinare și muncă pentru idealul național.

Cu toții îl putem susține pe Dan Grăjdeanu marți, pe 16 mai, la ora 14, în fața CNCD (Piața Valter Mărăcineanu nr 1-3).

Via ActiveNews:

Când un român este chemat la judecata unor instituții ideologice care acționează coordonat împotriva Libertății de a fi român, este de datoria noastră să fim umăr lângă umăr cu el, atât pentru a-i arăta sprijinul nostru moral cât și pentru a le demonstra acestor instituții că suntem uniți, că nu suntem spice, ci un mănunchi de neîndoit.

Dan Grăjdeanu împreună cu Frăția a fost prezent în toate bătăliile importante pentru libertate, pentru afirmarea demnității și Identității românești, a fost si este ajutor real, concret pentru zeci de biserici și mănăstiri, pentru sute de oameni aflați în nevoie.

Iar acum, când este judecat pentru “vina” de a fi român, nu trebuie lăsat singur în fața inamicului. Nu trebuie lăsat singur la greu.

Calea Neamului și Mișcarea Națională vor fi alături de el. Sunt convins că și alte organizații precum si mulți alți români care au văzut în Frăția Ortodoxă sufletul național, curat și puternic.

Prezența noastră va trebui să fie o lecție de solidaritate pentru toți cei care ne ataca, pentru toți trădătorii și inamicii străini ai României.

Mergem cu Dumnezeu înainte pentru Biruința Neamului Românesc!

Iată plângerea făcută de Alexandru Florian și “dovezile” pe care le aduce:

2 comments

  1. NU TREBUIE SĂ TE ÎNFĂȚIȘEZI ÎN FAȚA LOR,ALTFEL LE RECUNOȘTI AUTORITATEA PE CARE N-O AU ȘI PE CARE TU LE-O NEGI. LASĂ-I PE EI SĂ TE ATACE, ASTFEL SE VOR FACE VINOVAȚI DE FAPTELE LOR CRIMINALE. CNCD NU ESTE UN TRIBUNAL DECI N-ARE AUTORITATE LEGITIMĂ JUDECĂTOREASCĂ. ÎN ORICE CAZ POȚI RĂMÎNE MUT LA ORICARE INTERPELARE A LOR

  2. Sa ne rugàm ptr.Fratele nostru Dan Grajdeanu !

    Afara cu jidanii din România !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *