Home / Chestiunea Jidănească / Național-Sionismul Partidului AUR – George Simion s-a predat Israelului

Național-Sionismul Partidului AUR – George Simion s-a predat Israelului

Incorect Politic
August 31, 2023

Național-Sionismul Partidului AUR - George Simion s-a predat Israelului

Național-Sionismul Partidului AUR – George Simion s-a predat Israelului

Via STRATINFO:

Ambasadorul  Reuven Azar a spus că întâlnirea cu liderul AUR a avut loc după ce conducerea partidului a agreat ”să transmită o declarație publică care să includă patru elemente la care partea israeliană a ținut foarte mult”.

Cele patru puncte sunt:

1. Asumarea Holocaustului asupra evreilor de pe teritoriul României în cel de-al doilea război mondial;

2. Condamnarea antisemitismului și adoptarea definiției oficiale a antisemitismului;

3. interzicerea folosirii simbolurilor și imaginilor celor condamnați ca criminali de război, în special a lui Ion Antonescu;

4. Susținerea educației despre Holocaust.

AUR își desfășoară activitatea conform planului inițial

Toate cele patru puncte sunt elementele de bază ale persecuției politice, manipulării și condiționării pentru a împiedica în esență orice opoziție politică viitoare în colonia română deținută de SUA prin NATO și U.E. Într-un mod absolut unilateral, aceste puncte urmăresc următoarele efecte.

1. Asumarea narativei impuse prin acțiunea perfidă a institutului Elie Wiesel din București, narativă asupra căreia Shimon Peres s-a poziționat în opoziție, declarând că Antonescu a fost cel mai mare protector al comunității iudaice din România.

2. Condamnarea opoziție politice prin controlul asocierilor, analizelor și limbajului folosit, prin împiedicarea sau interzicerea recunoașterii unor grupuri de interese criminale pe motivul că acestea aparțin unor comunități etnice sau religioase minoritare.

3. Interzicerea istoriei, a simbolurilor și a personalităților condamnate la moarte de regimul criminal de ocupație iudeo-bolșevic.

4. Indoctrinarea și manipularea ideologică prin capitalizarea instituțiilor de învățământ așa zise naționale.

Times of Israel comentează victoria asupra românilor

Via Certitudiena:

The Times of Israel a comentat amplu această victorie nesperată (dacă nu cumva programată încă înainte de alegeri), împotriva celui mai naționalist partid din Parlamentul României, în urma căreia „Ministerul de Externe al Israelului ridică interdicția privind partidul AUR”. Explicația a dat-o, în Times of Israel, chiar ministrul de Externe al Israelului, Eli Cohen, care a spus că întâlnirea a avut loc pentru „deschiderea unui dialog” cu AUR, „după ce a convenit să adopte în mod public cele patru principii centrale pentru statul Israel: responsabilitatea României pentru Holocaustul evreilor care se aflau sub controlul său în timpul celui de-al Doilea Război Mondial; condamnarea antisemitismului și adoptarea definiției antisemitismului de către Alianța Internațională pentru Comemorarea Holocaustului; interzicerea proslăvirii criminalilor de război, condusă de Ion Antonescu; și sprijin pentru includerea comemorării Holocaustului în sistemul de învățământ românesc”.

Indiferent dacă această mișcare a fost regizată înainte de alegeri (preconizându-se resurecția naționalismului românesc), sau o mișcare tactică pe „câmpul de luptă”, acest complot al trădării este una dintre cele mai perfide și mai inteligente mutări pe „tabla de șah” a geopoliticii israeliene: subjugarea celui mai naționalist electorat româesc, prin partidul pe care l-a propulsat în Parlament. Cu alte cuvinte, realizarea intereselor israeliene în România prin chiar naționaliștii români.

Este puțin probabil ca electoratul lui George Simion să rămână intact la următoarele alegeri, având în vedere trădarea pe față a liderului AUR. Este de așteptat ca, la următoarele alegeri, o mare parte din naționaliștii lui George Simion fie să se retragă, dezamăgiți definitiv, în refuzul de a mai vota vreodată, fie să treacă în tabăra partidului S.O.S. România.

În orice caz, felul cum a fost și este tratat George Simion în relația cu Israelul, condițiile umilitoare care i s-au pus iar el le-a acceptat, coroborate cu „expertiza istorică” a conviețuirii româno-evreiești pe teritoriul țării noastre, confirmă încă o dată faptul că un „naționalism filosemit” nu este posibil decât dacă acceptăm condiția de sclavi și statutul lor de stăpâni…

P.S. Articolul din Times of Israel despre „istorica” întâlnire dintre George Simion și Reuven Azar (la care a participat și Yossi Dagan, Șeful Consiliului Regional Samaria) are titlul „Israeli envoy meets head of Romanian party accused of antisemitism, drawing rebuke” și poate fi urmărit AICI.

Miron Manega

4 comments

 1. S-a demascat, vorba lui Țurcanu !

 2. probabil g.simion a fost luat prin surprindere….

 3. Pentru toți cei care aveți profil/-uri pe Facebook, vă rog tare mult să APRECIAȚI, să URMĂRIȚI și să DISTRIBUIȚI familiei, prietenilor, paginile dl. Mihai Tîrnoveanu, a partidului său Mișcarea Națională și a asociației Calea Neamului ca să le crească vizibilitatea în rândul publicului, pentru că au mare nevoie de sprijinul și susținerea noastră în lupta cu acest stat eșuat, cu acest sistem nenorocit care căpușează România de 33 de ani.

  Probabil, dl. Mihai Tîrnoveanu și Mișcarea Națională sunt singurul partid cu adevărat românesc, patriotic și naționalist la momentul actual. Ei reprezintă singura șansă, rază de speranță a noastră, a românilor în războiul atât de greu contra globaliștilor!

  Mihai Târnoveanu
  https://www.facebook.com/people/Mihai-T%C3%A2rnoveanu/100075848750433/

  Mișcarea Națională
  https://www.facebook.com/people/Mi%C8%99carea-Na%C8%9Bional%C4%83/100090715982770/

  Asociația Calea Neamului
  https://www.facebook.com/asociatiacaleaneamului/

 4. AUR ul, Simion și Izrael

  Dl Reuven Azar
  Se uită cu scârbă
  La românul? măgar
  Ce’i oferă în dar
  Țara Mărgăritar

  Reflectează hilar
  Că a pus pe grătar
  AURul și ‘un porcar
  Ce se proclamă Țar

  Fraților, dați’l jos
  Pe acest mincinos
  Vă vinde pân’la os

  E Iuda lui Hristos!!!

  AUR ul, Simion, Izrael

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *