Home / Chestiunea Jidănească / Fostul judecător-șef la CEDO: “Jidanii sunt dușmanii centrali ai civilizației occidentale”

Fostul judecător-șef la CEDO: “Jidanii sunt dușmanii centrali ai civilizației occidentale”

Carolina Gunderode
Incorect Politic
August 31, 2023

 

Fostul judecător-șef la CEDO: "Jidanii sunt dușmanii centrali ai civilizației occidentale"

Fostul judecător-șef la CEDO: “Jidanii sunt dușmanii centrali ai civilizației occidentale”

Propaganda exterminarii rasei albe este corectă politic” declara Noel Ignatiev prof la Harvard in anii 9o

 

Fostul judecător-șef la CEDO, Bostjan Zupancic: „Jidanii, dușmani ai civilizației, duc război împotriva albilor

Boštjan M. Zupančič provine din Slovenia și a fost judecător la Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) de la Strasbourg până în 2016. Din noiembrie 2004 până în ianuarie 2008 a fost și președinte al Camerei a treia a acestei Curți. Judecătorul Zupančič și-a câștigat Doctorul Scientiae Juris (SJD) de la Harvard Law School în 1981 . În 1973 , el a primit masteratul în drept de la Harvard Law School . În 2014, a dobândit cetățenia franceză și s-a alăturat partidului francez eurosceptic „Uniunea Populară Republicană” ( Union Populaire Républicaine ) în ianuarie 2019.

Boštjan M. Zupančič provine din Slovenia și a fost judecător la Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) de la Strasbourg până în 2016. De asemenea, a fost președinte al Camerei a treia a acestei Curți – din noiembrie 2004 până în ianuarie 2008.

Abia acum frontul unic globalist se mobilizează împotriva fostului preşedinte al Curţii Europene de Justiţie . The London Telegraph a citat chiar declarații publicate de Zupančič în ediția sa tipărită din 25 august 2023 drept titlu: „Jidanii sunt dușmani ai Occidentului”. Articolul Telegraph a continuat: „Un fost judecător de la Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) a susținut într-o serie de insulte antisemite online că jidanii sunt „dușmanii civilizației occidentale”.

The Telegraph îl citează pe fostul judecător CEDO spunând: „Jidanii sunt dușmanii centrali ai civilizației occidentale.Ceea ce fac jidanii în Ucraina este unul dintre cele mai mari rele din lume în secolul 21.” The Telegraph a continuat: „El a împărtășit în mod regulat articole despre „Războiul jidovescc împotriva albilor”. Fostul judecător CEDO a distribuit linkuri către videoclipuri despre „mafia băncii centrale Rothschild”.

Cu o zi mai devreme, pe 24.08.2023, Jewish Chronicle (Londra) titra: „Antisemitismul expus de un judecător de rang înalt al Curții Europene de Justiție . Curtea pentru Drepturile Omului solicită reexaminarea cazurilor care implică jidani după ce a constatat că Bostjan Zupancic a împărtășit materiale extremiste. online are.” Articolul continuă: „Bostjan Zupancic, care a lucrat la tribunal timp de 17 ani până în 2016, a răspândit afirmații conform cărora jidanii ar fi „dușmanii centrali ai civilizației occidentale”. și a adăugat o caricatură cu nasul cârlig la aceste postări, văzută frecvent în propaganda neonazista. Fostul judecător CEDO a decis în numeroase audieri care au afectat direct comunitățile iudaice, inclusiv cazuri care implică abatoare cușer și restituirea proprietăților deținute de jidani germani”.

O postare făcută de judecător

Articolul Jewish Chronicle continuă : „Zupancic, care a fost și vicepreședinte al Comitetului ONU împotriva Torturii, a publicat afirmația: „Jidanii au introdus perversiuni sexuale de tot felul… sadismul, masochismul și homosexualitatea înainte de venirea naziștilor. El a postat, de asemenea, un link video pe Youtube, intitulat: „Rise of the Rothschild banking mafia” El a susținut: „ Războiul jidovesc împotriva albilor este combustibilul pentru războaiele occidentale. se numește cancer”. [acum blocat de pe Youtube]

Articolul Jewish Chronicle continuă : „Zupancic a criticat, de asemenea, utilizarea vaccinurilor Covid-19 și și-a exprimat sprijinul pentru Vladimir Putin. De asemenea, l-a admirat în mod regulat pe ideologul șef al lui Putin, Aleksandr Dugin. ) și, de asemenea, distribuite pe LinkedIn , au fost observate pentru prima dată de echipa de investigație digitală a lui GnasherJew . În august anul trecut, el a publicat un articol intitulat „Schema cartelului mafiei Khazarian pentru a supune întreaga planetă”. . Postările antisemite ale lui Zupancic au devenit mai frecvente și extreme în 2023. Acesta a susținut că în 1994 „Chabad” a conceput un plan de „lichidare a slavilor” printr-un război ruso-ucrainean. Într-o altă postare, el a făcut link la un articol care spunea: „Jidanii sunt dușmanii cheie ai civilizației occidentale, dar mult prea mulți apărători autoproclamați ai Occidentului sunt încă orbi față de inamicul care se află dincolo de porțile lor”.

Articolul Jewish Chronicle continuă : „Zupancic nu a răspuns cererii de comentarii a Jewish Chronicle . Un purtător de cuvânt al CtEDO a refuzat să comenteze. Președintele Curții Europene a Drepturilor Omului (CEDO), Gregor Puppinick, a confirmat că relația cu Zupancic se terminase El a spus pentru Cronica Evreiască : „L-am scos din „colegii” noștri când am fost informat despre antisemitismul său. Mi- a fost o surpriză, deoarece dosarul său la Curtea pentru Drepturile Omului a UE a fost foarte bun. .” CtEDO condamnă antisemitismul în cei mai fermi termeni posibili. Nu ar trebui să existe loc pentru antisemitism, mai ales în cadrul instituțiilor pentru drepturile omului. CEDO sprijină activ comunitatea jidovească și Israelul”.

Fostul judecător șef de la Curtea Europeană a Drepturilor Omului a publicat foarte des documentare despre „puterea Rothschild” , ceea ce este denumit în documentare „sistemul bancar central al mafiei”. Iată traducerea: „Apariția mafiei bancare centrale Rothschild. Mulți președinți anteriori ai SUA nu au reușit să sensibilizeze cetățenii americani cu privire la cabalul bancar străin care a preluat controlul…”

Judecătorul Zupancic a postat acest comentariu și pe Twitter pe internet. Traducerea este:

Ce i-au făcut jidanii Germaniei?
Din 1850, când jidanii au primit drepturi politice depline în Imperiul German, au făcut trei lucruri dramatice:
1) Erau o mică minoritate de 2% din cei 60 de milioane de germani. Ei au reușit să controleze aproximativ 50% din mass-media și 70% din totalul judecătorilor. Așa au câștigat o influență enormă asupra filmului, teatrului și literaturii. Au fost, ca și astăzi, în Anglia, Franța și SUA , absolut suprareprezentați…
2) Au fost responsabili pentru multe falimentări bancarein Germania intre 1870 si 1920. Asta este documentat, nu este propaganda nazista sau calomnii antisemite, sau propaganda araba, ba chiar este publicata in carti ale jidanilor germani. Milioane de părinți germani și-au pierdut mijloacele de existență, averile și economiile din cauza acestor bancheri și speculatori criminali jidani.
3) Ați introdus decadența moralității în arta și cultura germană, teatrul și filmul : primele piese homosexuale au fost create la Berlin în anii 1920. Primele piese despre adulter au fost puse în scenă de autori jidani în anii 1880. adulterul, deci perversiuni sexuale de tot felul, sadism, masochism, multă homosexualitate și apoi artă decadentă. O artă absolut ridicolă, așa-zisa artă modernă. Totul a fost condus de intelectuali jidani . Și aceasta a provocat o mare revoltă în rândul poporului german. Ei au scris și cărți care ridiculizează creștinismul și Isus…

Concluzie satiric serioasă :

Desigur, o personalitate proeminentă, cum ar fi un judecător șef de la Curtea Europeană a Drepturilor Omului , unde se obține mai multe informații despre fundalul evenimentelor mondiale decât orice istoric din arhive. Cu toate acestea, după cum ni se spune, acești oameni cu cunoștințe despre lume sunt „antisemiți îngrozitori”. Cum se poate, s-ar putea întreba unii? Pentru că jidanii sunt doar oameni buni, chiar mai buni decât Dumnezeu. În acest sens, orice critică la adresa lor este de prisos, pentru că nici pe Dumnezeu nu se critică. Iar Rothschild nu fac decât bine, trebuie să înțelegem în sfârșit că, altfel legea penală va trebui folosită pentru a ajuta.

Și dacă „jidanii cer exterminarea oamenilor albi” (click aici ), la noi ei reprezintă multiculturalismul, amestecul dintre noi, oamenii albi, în timp ce religia lor interzice amestecarea cu noniudei, atunci asta este numai pentru binele nostru. După cum am spus, totul este bine pentru noi, nu rău. Ceea ce aproape toată lumea numește perveritate este, de asemenea, un lucru bun, pentru că altfel jidanii globaliști nu ar fi capabili să impună politica de gen.

Pe scurt, jidanii nu pot să nu fie oameni buni . Punct. Motivul pentru care avem aceste postări ca ale fostului judecător șef BoštjanM. Zupančič de la Curtea Europeană a Drepturilor Omului, este astfel încât toată lumea să știe că judecătorul este rău și jidanii sunt buni. Și cel mai rău dintre toate, Mântuitorul creștin este și un urător de jidani, un super-antisemit, pentru că ne învață că „ jidanii sunt descendenți din diavol și nu vor decât să facă rău, ca și tatăl lor, diavolul, care a fost un mincinos și un criminal de la început” ( Ioan 8:44 ).

Cineva a ridicat recent problema și a spus că tot ce trebuia să facem a fost să ne rugăm pentru bietul Iisus, ca să-și vină în sfârșit în fire în ceruri și să renunțe la antisemitism. Ei bine, ar putea fi puțin exagerat. Continuăm să ne rugăm Mântuitorului nostru creștin, pentru că El ne promite că adevărul va veni și ne va elibera.

6 comments

 1. REPETIR : MERGETI LA TEXTUL PRINCIPAL UNDE LINKUL SE CONECTEAZA CU VIDEOUL CU CANIBALUL :

  CACI LA COMENTARII VAD CA NU IESE LINKUL BAGAT IN FUNCTIUNE !!!

  caroline gunderodeAugust 31, 2023 at 1:31 pm
  Your comment is awaiting moderation.
  VA ROG MULT CLICUITI MAI SUS UNDE AVETI LINK DIRECT CU CANIBALUL DE LA HARVARD CARE VREA

  EXTERMINAREA RASEI ALBE :

  DUPA DOUA MINUTE DE VIDEO IN GERMANA IL AVETI IN LIMBA ENGLEZA PE DEBILUL NOEL IGNATIEV IN DIRECT !!! O PERLA !!! NUUUU SCAPATI !!!

  Și dacă „jidanii cer exterminarea oamenilor albi” (click aici )

  “Propaganda exterminarii rasei albe este corectă politic” declara Noel Ignatiev prof la Harvard in anii 9o

 2. va primi o condamnare: cu suspendare pentru ca e ” bine integrat social ” 🙂

 3. Dacă tot vorbim istorie, m-aș întoarce la Eduard I , rege englez, care în 1275 a dat un edict prin care evreii erau obligați să părăsească Anglia, iar pînă la plecare, să poarte un ecuson textil galben pe piept ca semn distinctiv. Era Eduard antisemit? Nu era, însă din cauza plingerilor primite împotriva comportamentului acestora privitor la camata, a fost silit să ia această măsură.
  Ei bine, pînă în 1648 Anglia a fost o țară curata ca sa zic asa.Însă evreii localizati ca bancheri în Olanda au urzit Revoluția prin care a fost asasinat regele englez Carol I și instaurat regimul terorist al lui Cromwell ( scenariu premergator Revoluției zise franceze ) , acesta fiind ales și plătit de evreii din Olanda pentru a o face, și pentru a le deschide din nou frontierele. Aceasta în vreme ce edictul din 1275 era mereu valabil!
  Grație promisiunii lui Cromwell de a le permite revenirea în Anglia ( contrar legii existente) , evreii au numit ei regele lor, cîțiva ani mai tîrziu, pe Wilhelm de Orania ( regele William, ) , olandez, care nu era bineinteles de neam domnesc, și prin care au instaurat Banca Angliei, monopol pe care îl dețin și astăzi.
  Personal, cred că Iacob al II- lea ( ce l-a precedat pe William) a fost ultimul rege adevărat al Angliei, restul “domnitorilor “nefiind decît aristocrați numiți și finantati de bancherii evrei.
  Edictul nu era încă abolit nici în anii 1950.
  Mă întreb care e situația actualmente, precum și legitimitatea Băncii Angliei.

  • Frumos, exact asa am crezzut si io, de pe la tevolutia industriala Anglia nu a mai apartinut englezilor si tot de pe atunci javreii si-au depasit statutul de camatari stradali.

 4. Pentru toți cei care aveți profil/-uri pe Facebook, vă rog tare mult să APRECIAȚI, să URMĂRIȚI și să DISTRIBUIȚI paginile dl. Mihai Tîrnoveanu, a partidului său Mișcarea Națională și a asociației Calea Neamului pentru că au mare nevoie de sprijinul și susținerea noastră în lupta cu acest stat eșuat, cu acest sistem nenorocit care căpușează România de 33 de ani.

  Probabil, dl. Mihai Tîrnoveanu și Mișcarea Națională sunt singurul partid cu adevărat românesc, patriotic și naționalist la momentul actual. Ei reprezintă singura șansă, speranță a noastră, a românilor în războiul atât de greu contra globaliștilor!

  Mihai Târnoveanu
  https://www.facebook.com/people/Mihai-T%C3%A2rnoveanu/100075848750433/

  Mișcarea Națională
  https://www.facebook.com/people/Mi%C8%99carea-Na%C8%9Bional%C4%83/100090715982770/

  Asociația Calea Neamului
  https://www.facebook.com/asociatiacaleaneamului/

 5. in poza publicatiei “the times of israel”(focul sa-i arda)
  e aceeasi “reclama” la vindecarea /tamaduirea tziuiturilor in urechi ca la http://www.thegatewaypundit.com, publicatie “da dreapta” -atentie,atentie, in general
  “reclama” nu este decat o forma de vrajitorie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *