Home / Știrea zilei / Mutilare genitală ireversibila – Aceasta este ideologia gender, un cult masochist și satanic

Mutilare genitală ireversibila – Aceasta este ideologia gender, un cult masochist și satanic

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Mai 17, 2023

 

Mutilare genitală ireversibila – Aceasta este ideologia gender, un cult masochist și satanic

Inițial voiam să pun o imagine care să arate efectiv ce înseamnă o operație de schimbare de sex, dar este prea grețoasă așa că m-am răzgândit. Cine dorește să caute și are stomacul să privească, să scrie “transgender open wound dilation” sau “tranny surgery” pe Google. Este vorba despre o rană pe care dacă nu o “dilatezi”, se închide în mod natural. Astfel că tranilăii trebuie să-și “dilateze” rana deschisă în mod regulat, fapt care ar putea genera puroi și alte complicații, despre care unii se plâng.

Întreaga poveste este tristă și întunecată, copilași zâmbitori sunt cooptați de agenda gay și prostiți să creadă că s-au născut în trupul greșit, se generează confuzie, iar consortiul de doctori-profesori-prieteni și uneori chiar părinții îi împing spre mutilarea genitală ireversibilă. Acesta este motivul pentru care foarte mulți se sinucid, pentru că într-un moment de luciditate în care mintea le redevine limpede, realizează că au făcut o greșeală pe care nu o pot repara și ajung să-și ia viața.

 

One comment

  1. Criminalii ăștia care promovează transsexualitatea au două scopuri principale: reducerea populației umane și obținerea unui număr foarte mare de profituri. Aceste operații oribile au fost concepute la începutul secolului XX de către jidanul Magnus Hirschfeld. Datorită lașității conservatorilor, doctorii, activiștii și părinții care distrug viețile minorilor continuă să respire aerul liber în loc să fie pedepsiți cu moartea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *