Home / Știrea zilei / Morții nerecunoscuți de Sistem: Victimele vaccinului anti-Covid 19

Morții nerecunoscuți de Sistem: Victimele vaccinului anti-Covid 19

Incorect Politic
Septembrie 6, 2021

Morții nerecunoscuți de Sistem: Victimele vaccinului anti-Covid 19

Victimele vaccinului anti-Covid 19

Via Activenews:

După cum evidențiază și SDL, Institutul Național de Sănătate Publică (INSPR) susține că din cele 610 decese raportate oficial până acum după vaccinare nici unul nu ar fi fost cauzat de vaccin (Situație 1 August 2021 – PDF). Într-o adresă transmisă redacției ActiveNews pentru documentarea cazului decesului tânărului Bogdan Daniel Berki de 22 de ani, INSP susține același lucru (document aici): În România nu s-a înregistrat nici un deces cauzat de vaccin.

Afirmația este, desigur, falsă, scoasă direct „din burta” Adrianei Pistol, șefa CNSCBT-ului (adică a Centrului Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile), atâta timp cât nu poate fi probată cu autopsiile refuzate tuturor celor decedați, după cum a evidențiat doctorița specialistă Oana Mihaela Secară.

Mai mult, majoritatea celor decedați în urma vaccinului „sigur” și „eficient” au murit din alte cauze decât de sau cu Covid, respectiv tromboze – cheaguri în sânge, atacuri de cord și atacuri cerebrale. Morți subite. Neînregistrate de INSP ca să nu se lege la cap.

INSP nu are obligația aceasta, să descifreze cauzele tuturor acestor decese care au împânzit întreaga Românie. Probabil mii. Însă Parchetul General, da!

Procurori italieni au ajuns în România pentru a demonstra crimele vaccinurilor administrate în Italia. Ei au solicitat date și au întreprins cercetări privind cazul bietului inginer Ioan Barbu de la Târgu Jiu după a cărui moarte colonelul Valeriu Gheorghiță recomanda senin continuarea vaccinării cu AstraZeneca.

La Londra, după autopsia efectuată asupra prezentatoarei BBC Lisa Shaw, experții britanici au decretat: jurnalista a decedat din cauza complicațiilor provocate de vaccinul AstraZeneca.

A sosit, credem noi, momentul, ca procurorii români să-și ia misiunea în serios și să înceapă anchetarea tuturor deceselor suspecte ale conaționalilor noștri, de pe cuprinsul țării, din ultimul an. Și a celor care i-au împins la moarte.

One comment

  1. https://rumble.com/embed/vjdz6f/

    L-am descărcat, ăsta e pentru cine zice că vaccinul e “sigur”. Chiar dacă sunt unii care zic că au fost mai puțini oamenii care au murit de la vaccin decât de la boală, chiar dacă ar fi așa, după cum zicea și Vasile Astărăstoae în alt filmuleț (https://www.youtube.com/watch?v=JQNAuwVGQA0), ăia erau oameni sănătoși care puteau să trăiască bine mersi, deci e cam ca în problema căruciorului (https://stallman.org/articles/trolley-problem.html, https://www.theatlantic.com/international/archive/2015/10/killing-baby-hitler-ethics/412273/) în care trebuie făcută o alegere între a salva niște oameni cu prețul cauzării în mod activ a morții unui număr mai mic de oameni și a nu face nimic. Eu n-am porobleme, dacă nu pot fi salvați toți, nu sunt interesat; singura variantă corectă ar fi să mă arunc eu în fața căruciorului, dar nu sunt erou (în cazul articolului despre “baby Hitler” problema e falsă, nu există absolut nici un motiv să-l omori, din motive evidente, dar nici cu alternativele propuse în articol nu sunt de acord).

    “După cum evidențiază și SDL…” – a trebuit să intru pe https://www.activenews.ro/ ca să aflu ce e SDL, credeam că e “Simple DirectMedia Layer” (https://libsdl.org/), o bibliotecă foarte bună pe care am folosit-o și eu (https://sourceforge.net/projects/skunks/).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *