Home / Internațional / Ministerul Educației din Israel ține studenții israelieni separați de alte grupuri etnice

Ministerul Educației din Israel ține studenții israelieni separați de alte grupuri etnice

Vlad Voicu
Incorect Politic
Septembrie 20, 2023

Ministerul Educației din Israel ține studenții israelieni separați de alte grupuri etnice

 

În timp ce grupurile organizate iudaice promovează metisajul europenilor, diversitate și multiculturalism sub masca toleranței și a antirasismului, Israel își menține poporul separat de alte etnii prin politici guvernamentale.

Dacă tot îi pupam în cur la nivel de politică externa, luăm și noi acest exemplu furnizat de ministerul educației din Israel?

2 comments

  1. Nu-l putem lua, întrucît guvernanții noștri se tîrîie în patru labe în fața iudeilor talmudisti și nu mai știu cîte temenele să facă pentru a- i mulțumi .
    Iar poporul ” suveran” habar nu are de nimic și își continuă intoxicarea și reducerea la neant cu programarea TV și hipnoza controlată a telefoanelor mobile .

  2. Ultranaționaliști, xenofobi și rasiști la ei în țară sunt intoleranți cu iubirea de țară (patriotismul), iubirea de neam a etniilor din țările pe care le parazitează, religia, istoria, constituția, normalitatea, legislația și datinile țării parazitate, pe care le etichetează nazism, incorectitudine politică, xenofobie, legionarism și mai ales antisemitism! Noi suntem făcuți de Dumnezeu să fim sclavi, față de goimi cum ne numesc ei, nu trebuie să respecte nici o lege și tot Pământul e numai al lor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *