Home / Evenimente / Mii de români fără botnițe la protestele pentru LIBERTATE!

Mii de români fără botnițe la protestele pentru LIBERTATE!

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Octombrie 14, 2020

Cei câteva mii de Români vii care au protestat în capitală reprezintă nucleul renașterii naționale, în frunte cu Pompiliu Diplan și ceilalți organizatori merită tot respectul nostru.

Optica a fost excelentă, n-am văzut pe nimeni cu mască, sloganurile au fost mai bune.  Iată partea în care s-a cântat NOI SUNTEM ROMÂNI:

Protestul complet:

RIDICĂ-TE ROMÂNE!

Posted by Pro Decizii Informate on Saturday, October 10, 2020

Următorul mare protest este pe 14 octombrie, la Iași.

NE VEDEM LA IASI!!!Diana Iovanovici-Șoșoacă:"In urma discursului meu de aseară de la Luis Lazarus BOR A REACȚIONAT! PATRIARHUL CERE ANULAREA INTERDICȚIILOR DE LA PELERINAJE!SOLICIT ROMANILOR SA MEARGA LA IASI!AM FOST SUNATA DE ZECI DE PREOȚI SA II CONDUC LA IASI!AM ACCEPTAT!IN DATA DE 14 OCTOMBRIE 2020 VOI FI CU MII DE OAMENI DIN ȚARĂ LA CATEDRALA DIN IASI SI NE VOM RUGA LA SF. PARASCHIVA!SOLICIT TUTUROR ROMANILOR CARE MA SPRIJINA SA FIE LA IASI PE 14 OCTOMBRIE 2020. NIMENI NU ARE DREPTUL SA NE INTERZICA DREPTURI FUNDAMENTALE! PE AICI NU SE TRECE!LUAȚI LABELE DE PE ROMÂNIA! LUATI LABELE DE PE CREDINȚA ROMANILOR! JOS CU TRADATORII PATRIEI!MULȚUMESC ROMANILOR, PREOTILOR ROMANI CARE MA SPRIJINA IN ACEASTA LUPTA! NE VEDEM LA IASI!"

Posted by Mariana Alecu on Friday, October 9, 2020

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *