Home / Actualitate / Mii de Oameni la Marșul Normalității în București

Mii de Oameni la Marșul Normalității în București

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Iunie 23, 2019

Via ActiveNews:

Peste 2.000 de persoane au participat, azi, în capitală, la Marșul Normalității, demers organizat pentru sprijinirea familiei și împotriva propunerilor de parteneriat civil, informează corespondentul ActiveNews.

La eveniment, care s-a desfășurat pe traseul „Piața Victoriei – Piața Romană – Piața Universității – Piața Unirii – Patriarhia Română, au participat tineri, bătrâni, dar și cupluri cu copiii.

La un moment dat, manifestanții s-au oprit în fața librăriei Cărturești de pe Bulevardul Magheru, unde au strigat „Rușine Cărturești”, aluzie la faptul că respectiva instituție a decis să sărbătorească săptămâna homosexualității.

Pe parcurs, participanții au scandat: Dumnezeu a dat/femeie si barbat, Romania e profamilie. Partenerit civil/ dute’n exil, ale, ale, ale/ poponare lasă-ne.

De asemenea, pe pancarde se putea citi: „Homosexuali din toate țările: Lăsați-ne”, „Stop parteneriatelor, căsătoriilor, adopțiilor homosexuale”, „Opriți atacul asupra inocenței copiilor”, „Strămoșii s-au jertfit pentru România Mare, nu pentru căsătorii homosexuale”, „Azi homosexualii, mâine pedofilii”

Unul dintre manifestanți a purtat o pancartă cu chipul președintelui american, Donald Trump.

Marșul Normalității în București Marșul Normalității în București Marșul Normalității în București

De cealaltă parte, parada bolunzilor a fost în culori stridente, cu personaje dubioase, păr vopsit verde, haine de femeie pe bărbați, curve în țâțele goale… mizeria morală devenită motiv de mândrie s-a revărsat împotriva bucureștenilor:

Două chestii interesante:

  1. Conform informațiilor de la DCNews, care nu este naționalistă, au fost prezenți circa 400 de persoane la parda gay față de două mii de persoane la Marsul Normalității.
  2. Au fost mai mulți găozari la Cluj decât în capitală.

2 comments

  1. Bravo ! Bravo ! Bravo !
    Din astfel de actiuni, ca si ce de la Valea Uzului, se pot urni miscari care sa schimbe directia spre care ne indreptam in prezent.

  2. Felicitari!
    Nu va lasati!
    Cu timpul lumea va va intelege importanta si vi se va alatura !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *