Home / Educativ / Mihnea Codrescu: Timpul mi-a dat dreptate!

Mihnea Codrescu: Timpul mi-a dat dreptate!

Mihnea Codrescu
Incorect Politic
Mai 6, 2020

Imagini de actualitate din Berlin

Timpul mi-a dat dreptate!

În 23.04.2020 a.c., “Ministerul Adevărului” (ANCOM) și-a argumentat cenzura repetată a unor site-uri  vezi aici și aici , motivând printre altele niște articole ale subsemnatului pe Incorect Politic, vezi aici, reluate apoi de Justițiarul cu titlul „SUA: Centrele de urgență COVID-19 anunțate ca fiind „ultra-saturate” sunt ultra-goale!” și „Manifest pentru ieșirea din robie, viață sau Covid-19”, pentru a da jos în mod absolut dictatorial publicația Justițiarul. Pe scurt, ANCOM a strigat fake-news, iar Mass-Media din România ocupată a preluat ștafeta.

Dar iată că situația se complică pentru instrumentele de control, cenzură și raționalizare informativă.  Într-o analiză publicata marți, 28 aprilie 2020, cotidianul The Washington Times îmi dă dreptate vezi aici și repetă fraza care a făcut să explodeze contoarele cenzurii în România: „COVID-19 este o gripă puternică în cel mai rău caz”

Însă eu am fost ceva mai explicit, analizând că: “Acest virus este doar o gripă, o mega gripă netratată intenționat, care ucide persoanele imunodeficitare și/sau vârstnici. Nimic din această piesă de teatru mediatico-politică nu mai stă în picioare Economia a fost închisă artificial și parțial distrusă fără nici un motiv serios. Ne întrebăm de ce?…

De fapt, știm de ce!

Covid-19, care a fost creat artificial de laboratorul condus de Yves Levy, soțul Ministrului „sănătății” din Franța, Agnès Buzyn, a fost folosit de corporația mediatico-politică capitalistă (statul profund Nord-Atlantic), în cârdășie cu concernul Chimico-farmaceutic: împotriva clasei de mijloc, segmentul din societate care este încă  independent; să justifice măsurile de austeritate impuse de U.E., care trebuie să ascundă bula financiară creată după „criza” artificială din 2007; să întărească statul polițienesc și să justifice măsurile liberticide ca fiind necesare pentru siguranță; să impună legea obligativității vaccinale (vă amintesc că românii deja finanțează proiectele Big-Pharma fără să li se fi cerut părerea  vezi aici);  să reducă la tăcere vocile care contrastează cu regimul de ocupație din România și, mai pe larg, din Europa; să anihileze presa independentă; să netezească calea spre eutanasia reglementată a persoanelor care nu mai pot fi slugărite de Marele capital transnațional și, mai pe larg, să pregătească treptat consimțământul  popoarelor ca să renunțe la ideea de națiune în favoarea Noii Ordini mondiale, sfârșitul dreptului suveran și uman în U.E. Spun U.E., căci SUA, Rusia și China, cele 3 mari puteri mondiale, de fapt, nu participă la acest proiect Satanic, iar declarațiile și acțiunile inițiate în ultimii ani de liderii acestor mari puteri, vorbesc de la sine.

Știam că poziția ANCOM este una abuzivă și că, de fapt, ei sunt cei care răspândesc minciuni și întrețin subversiv barajul informațional din România, folosindu-se de noua acuzație de dușman de clasă reîmpachetată în fake-news.  Însă pe mine m-a surprins mai mult poziția unor cititori, care, fără să privească pe termen mediu aplicația Covid-19, au crezut de bună cuviință să-mi atribuie răspunderea pentru închiderea unor site-uri, justificând cu lașitate și prostie abuzul ANCOM, repetând fără urmă de discernământ că răspândesc fake-news.

Sper că acei cititori se află doar într-un raid misionar, altfel nu prea întrevăd teren fertil pentru combaterea măsurilor mai sus-menționate…

Mihnea Codrescu

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *