Home / Internațional / Donații Pentru Finanțarea Vaccinului Minune

Donații Pentru Finanțarea Vaccinului Minune

Vlad Voicu & Mihnea Codrescu
Incorect Politic
Mai 5, 2020

Donații Pentru Finanțarea Vaccinului Minune

 

În data de 3-4 mai, în urma unui “teledon”, s-au strâns 7,5 mld de euro (link) de la statele din U.E. și de la niște donatori privați, pentru finanțarea vaccinului minune Covid-19 produs artificial în laboratorul P4 din Wuhan. Reamintim că laboratorul din Wuhan aparține Franței, este condus de Yves Levy, soțul fostei Ministre a “Sănătații” din Franța, Agnès Buzin (care și-a dat demisia în ianuarie a.c.), și este finanțat de SUA.

Printre donatorii privați, cântăreața pro-Sodoma Madonna, filantropii ucigași Bill și Melinda Gates și alte persoane apropiate ale cercului Epstein-Waren Buffet. Numai oameni de bine.

Când vedem că fundația lui Bill Gates, prietenul criminalului pedofil Epstein, a dat și el arginți (suma e secretă), înțelegem că trebuie să-și recupereze miza, mai ales că riscul e nul din moment ce cărțile sunt aranjate…

În ceea ce privește popoarele europene, cărora nu li s-a cerut nimic din moment ce autoritățile U.E. decid pentru ele din oficiu, poporul român este cel care finanțează în mod involuntar rechinii ucigași care îl vor slăbi cu vaccinurile lor dubioase și îl vor împacheta cu voie sau fără voie în Noua Ordine Mondială. Putem spune că, după naufragiul democrației participative, care a transformat popoarele în niște slugi alegătoare de elită pro-pedofilă, azi, Victoria Big-Pharma este noua formă de înfrângere populară.

Din moment ce “guwernul meu” și-a vândut alegătorii și nu numai, persistă întrebarea următoare: câte zeci de milioane o să primească “guwernul meu” șpagă de la laboratorul Gilead pentru otrăvirea populației, în paralel cu obligația nano-violului maselor numerizate marca Bill Gates?

Leave a Reply

Your email address will not be published.