Home / Educativ / GENERATIA 5G (I)

GENERATIA 5G (I)

Alexandru Sicleru
Incorect Politic
Mai 6, 2020

GENERATIA 5G (I)

Cartea dr. Joseph Mercola “Pericolele nebanuite ale campurilor electro-magnetice, efecte daunatoare ascunse si modalitati de protectie, telefoane mobile, wi-fi, 5G” , va sta la baza articolelor mele, din dorinta de a transmite publicului cititor(pentru cei care nu au sau nu pot cumpara aceasta carte) marile probleme legate de campurile electro-magnetice, efectele lor asupra sanatatii oamenilor, precum si modalitati de reducere a expunerii la campurile electro-magnetice.  Un numar tot mai mare de oameni se intreaba: “ De ce ne tot grabim spre 5G?” si “ Avem nevoie cu adevarat de aceasta tehnologie?”.Nu ne mai este sufficient sa mancam bio, sa bem apa purificata, sa inspiram aer curat, sa facem exercitii si sa dormim sufient pentru a ramane sanatosi. Trebuie, de asemenea, sa reducem la minimum expunerea noastra la efectele nocive ale poluarii electromagnetice.

Cine este dr. Joseph Mercola? Dr. Joseph Mercola este medic si este considerat in SUA drept un revolutionar care a rasturnat complet jocul in domeniul sanatatii naturale. El a fost prezentat pe mai multe canale de informare din Statele Unite cum ar fi: revista Time, Los Angeles Times, CNN, Fox News, ABC News, TODAY, s.a. Este fondatorul site-ului www.mercola.com, site care este cel mai vizitat site pentru sanatate naturala de pe web din ultimii 15 ani.

Campurile electro-magnetice (EMF –  de la electromagnetic fields, in eng.), reprezinta o amenintare enorma pentru sanatatea individuala si publica. “EMF sunt invizibile ochilor nostri si exista intr-un spectru de frecvente diverse, care include undele radio si TV, microundele, lumina vizibila, lumina ultraviolet, razele X si elementele radioactive. Unele surse de EMF sunt naturale, cum ar fi lumina soarelui, in timp ce altele sunt produse de om – cum ar fi energia folosita de cuptoarele cu microunde pentru a gati.  EMF au niste efcete fiziologice negative, care pot fi demonstrate, dar foarte putini oameni admit aceasta pe de-a-ntregul. Am fost ademeniti inconstient intr-un fals simt de siguranta de o industrie care urmareste sa ne mentina in intuneric, intocmai ca in vremurile de inceput ale fumatului” – spune dr. Mercola.

Curios lucru, “guvernele par extrem de dispuse,………..sa le permita companiilor de tehnologie sa faca aproape orice vor – inclusiv sa cheltuiasca munti de bani pentru a descuraja legiuitorii de a mai adopta legi care sa reglementeze o industrie care  face sa devina  din ce in ce mai greu pentru noi sa intelegem care sunt pericolele, si  cu atat mai mult sa le evitam”.

Aproximativ “3% din populatie prezinta electrohipersensibilitate, ceea ce implica simptome concrete cum ar fi: dureri de cap, insomnie, oboseala, palpitatii cardiace, senzatii de furnicaturi ale pielii, cand sunt expuse la EMF. Restul  dintre noi nu putem simti EMF, dar asta nu inseamna ca EMF la care suntem expusi nu ne fac rau”.

Industria wireless si agentiile guvernamentale vor sa credem ca din punct de vedere stiintific, totul e clar ca lumina zilei si ca expunandu-ne la radiatii suntem in siguranta. Efectele daunatoare ale EMF se concretizeaza in multe afectiuni a caror incidenta creste mereu, cum ar fi: infertilitatea prin scaderea numarului de spermatozoizi, deficientele de somn, anxietate, depresie, boala Alzheimer si cancer.

Este adevarat, telefoanele mobile si Wi-Fi , ofera multa utilitate si confort, dar pe masura ce societatea adopta tot mai multa tehnologie wireless, suntem scaldati  din ce in ce mai mult in intensitati mari ale EMF.

5G face ca expunerile noastre la EMF sa creasca exponential! Odata cu aceste expuneri cresc si implicatiile asupra sanatatii si mediului. Pentru a transmite si primi semnale, tehnologia 5G va avea nevoie de cat mai multe antene. Practic noi vom vietui intr-un ocean de EMF. Aceste noi EMF “nu au fost niciodata testate pentru siguranta pe termen lung asupra oamenilor, ca sa nu mai vorbim de microbi, insecte, animale si plante”.

(va urma)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *