Home / Știrea zilei / MEGAHIT muzical! Marius Ianuș: “Milioane de Minciuni”

MEGAHIT muzical! Marius Ianuș: “Milioane de Minciuni”

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Noiembrie 25, 2023

MEGAHIT muzical! Marius Ianuș: “Milioane de Minciuni”

Pentru cine se trezește să facă niște comentarii de tip “Ce fals cântă!” sau “Ăsta-i un falset” sau “Dacă nu știi atinge notele nu mai cânta!” le spun să-și vadă de treaba lor și să tacă din gură.

Cine are curajul să cânte despre milioane de minciuni are respectul meu, indiferent câte note atinge.  Iar cine spune “Lol cum adică megahit? are doar câteva zeci de vizualizări” ar face bine să plesnească butonul de like și să distribuie mai departe clipul.

Sterie CIUMETTI

3 comments

 1. MAGNIFIC !

  Doamne ajuta !

 2. Salut! Din bibliografia online pe care ați publicat-o pentru internauți, aici pe site, ce carte despre Mișcarea Legionară mi-ați putea recomanda să citesc prima dată? Vreau o carte ușor de citit, interesantă, cuprinzătoare și detaliată. Sunt atât de multe titluri în bibliografie și nu am idee cu ce carte să încep. Mulțumesc anticipat!

 3. Excelentă muzic, mai exact zic-mu, cum se spune anti-muzicii, de-o bucată de vreme. Poezuia? Același calificativ? Noroc că nu-i poezie, ci doar poezuie. Asta să fie vocația mai nouă a celor ce se cred Incorecți politic? De data asta e vorba de incorectitudine muzicală, incorectitudine poetică. Românul e născut poet! De acord. Dar asta nu înseamnă că trebuie să aplaudăm toți neaveniții întru poezie, muzică, întru orice creație.
  De aș fi fost învățătoarea lui Marius Ianuș, încă din prima clasă l-aș fi pus să scrie de zece ori pe zi, vreme de câteva luni, faimosul proverb oltenesc, contra proștilor talentați și a prostiei incurabile:
  Foaie verde-n vârf de băț,
  Dacă n-ai de lucru, făț…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *