Home / Internațional / Medici Americani independenți SPULBERĂ “Informațiile oficiale” despre Covid-19

Medici Americani independenți SPULBERĂ “Informațiile oficiale” despre Covid-19

Vlad Voicu
Incorect Politic
Iulie 30,  2020

Medici Americani independenți SPULBERĂ "Informațiile oficiale

După cum o spune Alexis Cossette, de la Radio-Quebec, hidroxiclorochina este „glonțul de argint” care va perfora peretele de închisoare și purtarea măștii obligatorii. Un glonț de argint cu acoperire internațională, care va fi tras de echipele lui Donald Trump la momentul potrivit și care se poate dovedi fatal pentru manevra de conglomerat Big Media-Big Pharma în actuala coro-psihoză …

Înțelegem mai bine implacarea GAFA și a presei pentru a discredita și a face invizibil orice lucru care ar tinde să demonstreze în mod oficial utilitatea hidroxiclorochinelor.

https://player.d.tube/btfs/QmWHnWJ4A2LZsmLBP8HeYrpcHhfFgTvPV8R4kitEcz9LgH

Aici, un colectiv de medici americani explică faptul că măștile nu sunt necesare și coronavirusul poate fi tratat medical: videoclipul este șters fără încetare, iar media trece unul dintre medici (o femeie, în plus, negru!) ) ca un fan conspirativ, necondiționat al reptilienilor … qvod erat demonstratum!

Următorul pas: dacă sprijiniți hidroxiclorochina, sunteți antisemit …

– Adaptat de pe E&R

Subtle Jewish Scheme" by Hefty800 | Redbubble

4 comments

 1. Va scriu din Belgia: mafiotii lui Big Pharma au eliminat de pe piata si din spitale hydroxychloroquina .
  V-am explicat ca zilele trecute am fost la farmacie si am cerut-o la care mi s-a raspuns ca este foarte toxica, adica otravitoare si ca nu se mai vinde nici in farmacii si nu se mai administreaza nici in spitale – unde, au zis ei, se administreaza alt medicament .
  Precis ca este romdesivir care nu are effect mai deloc si care costa 300 pachetul in loc de 5 sau 6 euro , cat este hydroxychloroquina .Dar este produsul impins peste tot de Big Pharma si Gilead din Franta
  In Franta ea a fost eliminata complet deja in timpul crizei dupa care Israelul a multumit in ziare Frantei, pentru hydroxychloroquina .

  • In loc de HCL se ia Quercetin – nu trebuie reteta.
   Variante de tratare PREVENTIV: zilnic sau 1 data pe saptamana sau de 2 ori pe saptamana cate o pastila de Quercetin 500 mg si una de Zinc, 50 mg.
   Quercetinul (ionofor) cară Zn in celulă… Zn “face” treaba – opreste infectarea.
   Inlocuitor de HCL spunea cineva ca este si ivermectin – nu stiu nimic despre asta.
   Unii adauga vit C 1000mg=1g, D3… (da’ acum se poate sta la soare si se baga si in lapte…), altii lauda Gin & Tonic si lamaie (sau lime) stoarsa… sau chiar apa tonica fiindca are chinina… altii mananca “la greu” portocale – cica “le cere” organismul.
   Cei cu “slabiciune” la raceala, infectii… preventiv pot lua bactericide: daca am inteles nine, ar fi din aceste produse – ampicilina, kanamicina, vaxocyclin, amoxiciclina, streptomicina,… aici, fiecare le stie pe ale lui sau intreaba un medic “de incredere” = non-OMS (non-WHO).
   De altfel, din ce am auzit medici spunand, tratarea cu mix (cocteil) de medicamente se da in unele locuri inainte si dupa – eventuala – internare.
   Cei cu boli cronice sa se “intareasca” cu cele care se iau de intretinere…, sa faca exercitii, sa evite stresul negativ.
   Sanatate!

 2. In Franta este interzisa si planta Artemisia annua, care previne malaria, pentru ca Big Pharma trebuie sa vanda (f scump) Malerone, un medicament care intr-o luna dupa ce il iei, iti este foarte rau, si umbli ca un zombie, ametit, cu o greata teribila si cu vederea incetosata si durere acuta cervical. Sotul meu a patit asta cu Malerone. Apoi a renuntat complet la medicament si a inceput sa bea zilnic ceai de Artemisia annua. In trei zile l-a revitalizat. Noi bem acest ceai preventiv si pentru covid. Sotul meu si-a facut si un test de covid A fost obligat de firma, cand a venit in tara. A iesit negativ. Urmeaza sa mai faca un test cand pleaca, peste 10 zile. Suntem curiosi daca iese tot negativ. Cica da eroare mare….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *