Home / Actualitate / Diktatul lui Ludovic Orban – Botnițe obligatorii în aer liber!

Diktatul lui Ludovic Orban – Botnițe obligatorii în aer liber!

Vlad Voicu
Incorect Politic
Iulie 29, 2020

Diktatul lui Ludovic Orban

Ungurul care a ajuns prim-ministru al României, Ludovic Orban, a dat o nouă hotărâre prin care vrea să forțeze oamenii să poartă mască în aer liber. Totodată ordinul său impune prohibiție la alcool în intervalul orar 23:00-06:00.

Luju:

s-a elaborat hotararea prin care purtarea mastii devine obligatorie in aer liber. Firmele vor fi obligate sa-si restranga drastic activitatea cu publicul, inclusiv magazinele alimentare. Cuvantul de ordine este aruncarea vinei pe populatie pentru numarul dubios de mare de infectari. Dansul va fi limitat. Inchiderea marilor orase si posibil a judetelor va arunca in aer economia Romaniei (Hotararea)

Decizia a fost luata marti seara, 28 iulie 2020, prin Hotararea nr. 37 a Comitetului National pentru Situatii de Urgenta, condus de premierul Ludovic Orban (foto). Aceeasi hotarare prevede intoarcerea in comunism, comercializarea si consumul de alimente si bauturi urmand sa fie interzis intre orele 23.00 si 06.00, iar operatorii de jocuri de noroc nu vor avea voie sa functioneze intre orele 23.00 – 06.00. De noaptea mintii, specialistii au limitat chiar si dansul.

Urmeaza in curand un nou pas: inchiderea marilor orase si a judetelor, ceea ce va arunca in aer economia Romaniei.

Desigur, guvernantii vor da vina pe romani pentru luarea acestor masuri aberante, pe motiv ca, vezi Doamne, acestia nu respecta regulile de distantare sociala, ceea ce a determinat numarul dubios de mare de infectari.

Iata ce contine Hotararea nr. 37 din 28.07.2020 privind stabilirea unor masuri de limitare a raspandirii infectiilor cu SARS-CoV-2 la nivelul spatiilor/activitatilor unde exista un risc crescut de infectare:

6 comments

 1. Htiler e de vină. Mi-a spus Albin Marinescu.

 2. Alexandru Balcu

  Umilinta continua (aproape) nestingherita. Cand sarbii ies in strada cateva zeci de mii din 9 milioane iar noi cu chiu cu vai 2000 de oameni la cca 19 milioane, ce pretentii sa mai ai? Si totusi le-a fost putin frica si de aceasta reactie, cu atat mai mult trebuie sa fim intristati ca poporul aproape nu mai reactioneaza la toate aceste golanii. Inca cateva mii de români protestand in mai multe orase mari si poate mai aveam sanse sa ne opunem tavalugului satanist. “Botnitarea” vine si ca o razbunare la faptul ca n-au reusit sa treaca legea carantinarii in forma total satanica din proiectul de lege. Vestea oarecum buna mi se pare c-ar fi ca lucrurile se precipita in asa hal incat in curand vom fi pusi in fata alegerii fara echivoc: Impotrivirea, chiar fizica, sau moartea. Pentru ca cealalta alternativa va fi acceptarea totala a sclaviei.

  • Dupa a treia stare de urgenta – urmeaza sigur caci nu vor da tara din mana !!! – colapsul economiei va fi total si in celelalte tari ale Europei , va deveni extrem de evident si de insuportabil caci lumea va fi peste tot infometata rau !!! iar debilii care vor avea de suportat asa jupuire, se vor rascula sigur !
   In toata IOROPA SECTEI-MASINA DE RAZBOI, SECTA CARE VA FI DISLOCATA !
   LUPTA VA FI LUNGA, NECONDITIONATA SI ABSOLUTA ! PE VIATA SI PE MOARTE!

   DEJA POLITIA SI IN AMERICA SI IN GERMANIA NU MAI ACORDA ASISTENTA MEMBRILOR “ANTIRASISTI” AI SISTEMULUI ASALTATI DE MOB(borfasi si criminali ) POLITIA LE JOACA FESTE DECLARAND PE SUB MUSTATA CA NU S-A PUTUT INTERVENI DESTUL DE REPEDE DIN MOTIVE TEHNICE !

   HAHAHA! SE INTOARCE CALIMERA !

   Plantati-va cartofii pe unde puteti!
   Faceti muschi !
   Toata familia !
   Lanturile lor de aprovizionare vor fi TAIATE – DEJA AU PROBLEME, DAR GREUL ABEA URMEAZA IN AVALANSE, ADICA GRADAT !!!

   TOTUL E MENIT SA MASCHEZE PRIN STATISTICI FALSE SI BLOCARE CONTRA RASCOALELOR POPULARE, PRIN CARANTINARE , DISTRUGEREA VOITA A ECONOMIEI POPOARELOR EUROPENE !
   AMERICA IL ARE PE TRUMP CARE, HAHAHA !!! ATENTIE MARE CA E TAREEE :

   TRUMP CARE DACA NU VA FI REALES OFICIAL , DATORITA TRUCAJELOR CU STATISTICI FALSE ,VA REFUZA DETRONAREA PRIN LUPTA !!!CACI NU VA PREDA ARMELE SI CONDUCEREA SA, DUSMANULUI !!!
   O SPUNE INGROZIT JIDOVUL GLOBALIST ADAM SCHIFF, CU OCHII BOBOSHATI DE FRICA CA IESE TRUMP LA PRESIDENTIE IN NOIEMBRIE CACI SE VA INCAPATANA CU FORTA SA-SI MENTINA POZITIA SI BUTOANELE !!!

   FOARTE INSPAIMANTATUL ADAM SCHIFF STIE CE SPUNE, CACI ARE DATELE NECESARE DATORITA FUNCTIEI SALE :

   ADAM SCHIFF ESTE REPREZENTANTUL COMITETULUI SERVICIULUI SECRET DIN US CONGRESS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   I-AM TRIMIS HOLBATUL LUI STERIE DAR PROBABIL CA S-A SPERIAT SI EL DE CEPELE LUI ADAM , SI , AVAND PREA MULTE MATERIALE EXCELENTE DE EXPUS, N-A APUCAT INCA SA VI-L ARATE PE SECRETUL USA-ului , KK-ANDU-SE PE EL !

   Pana baga redactia “portretul”, puteti intra aici sa-l vedeti , caci merita !
   link:
   http://www.concept-veritas.com/nj/sz/2020/07_Jul/27.07.2020.htm
   titlul original in germana:
   Die nationalistisch-globale Ethno-Revolution gebiert ihre Kinder
   Ausgabe 091: Montag 27. Juli 2020

   Articolul nu are nimic antisemit sau rasist in el !
   Poate fi expus in liniste !

   • Multa lume, p-aici, te-a rugat să nu mai scrii cu majuscule, fiindcă deranjează! Oare e aşa de greu ? Şi încă ceva: dovedeşte că ţii la România şi la limba română – scrie pe româneşte ! Ce e aia “caci merita” ? Chiar vrei să te “caci” pe limba română ?

 3. …asa e…

 4. Stai numai să vezi când o să vină cu ideea să purtăm ochelari de protecție. https://dailystormer.su/fauci-tells-people-to-wear-goggles-this-really-happened/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *