Home / Știrea zilei / Marian Motocu: Avem un singur dușman, Evreul

Marian Motocu: Avem un singur dușman, Evreul

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Aprilie 10, 2022

Marian Motocu: Avem un singur dușman, Evreul

Fragmentul de mai sus reprezintă intervenția patriotului Marian Motocu în cadrul unei emisiuni mai ample. Marian Motocu vorbește despre ignoranța Românilor care încă dorm, despre nevoia de ridicare a neamului și pe finalul intervenției numește dușmanul. Motocu poate fi găsit pe VK, după ce Facebook i-a închis contul pentru transmisiunile în direct pe care le făcea.

4 comments

 1. Maica Pelaghia Ciobotea

  Măi Marian Motocu, nu ”EVREUL” ci Jidanul! Văd că aveți ochelari. Deci știți să citiți, că bărbații nu prea croșetează. Poate că citiți nu numai literele de pe pachetele de țigări sau sticlele de bere.
  Dacă într-adevăr au existat, ceea ce nu este sigur, ”Evreii” au dispărut peste patru mii de ani, poate chiar cinci. Nu se știe dacă și unde a existat un popor ”EVREU”, un Stat ”EVREU”, o cultură evreiască și așa mai departe. Ce a-ți spune dacă ați fi trimis la vânătoare de INOROGI, animale fantastice despre care găsim cam tot atâtea informații cât despre ”Evrei”.
  Unii vor spune că există o limbă ”ebraică”. Aici intervine chestia cu ochelarii, care pot fi puși la treabă, la citit. Există și limba ”esperanto”. Cu un mic efort putem afla cine, în ce împrejurări și cu ce scop a creat această limbă. De asemenea, există o mulțime de limbaje logice. Logica, matematica permit crearea unor limbaje speciale. Trăim într-o epocă în care ruperea de realitate i-a dus pe unii la ideea schimbării sexului, a creerii unui al treilea sex, cu timpul a altor și alte sexe, a altor și altor și altor ”OAMENI”, de unde ideea de transumanism, a bandiților mafioți ce ne duc la pieire.
  Indiferent că vorbim de prieteni sau dușmani, trebuie să-i arătăm precis, astfel încât să nu-i confundăm între ei. Termenul de ”EVREU” este imprecis, confuz, fantastic. Mi-aș dori să cunosc măcar unul. Pe vremuri, în Grecia antică, un filosof căuta cu lumânarea un om întreg la cap. Îl chema Diogene. Se pare că nu a reușit să găsească un om întreg. Pe timpul lui Ceaușeascu, am căutat și eu un ”comunist”. După vreo douăzeci de ani de căutări m-am lăsat păgubaș. N-am găsit nici măcar unul. Apoi am căutat un creștin. Creștinul l-am căutat printre ortodocși, catolici, protestanți, neoprotestanți, etc. N-am găsit niciunul. Am găsit ”creștini” mai creștini decât Cristos, ortodocși mai ortodocși ca ortodoxia, ceea ce m-a ajutat să înțeleg vorba că până la Dumnezeu te mănâncă ”sfinții”. Lăsați-i pe Evrei în plata Domnului. N-o să găsiți niciunul! Dacă aveți nevoie de dușmani, sau prieteni, căutați-i printre cei ce există. Biblia vorbește despre Iudei, Israeliți, neamuri peste neamuri, un anumit număr de triburi ale unui ”popor ales”, etc. Nu vi se pare suspect? O vorbă din popor ne învață să-i cerem lui Dumnezeu să ne ferească de prieteni, că de dușmani ne apărăm singuri. Cu condiția să-i cunoaștem însă. Să-i cunoaștem bine! Până una alta însă, Evreii, Feții-Frumoși, Ilenele Cosânzene, Inorogii, Caii înaripați și altele asemenea sunt de domeniul poveștilor.
  Dimpotrivă, unii afirmă că dușmanul nostru cel mai mare este Statul mafiot de la București, care pretinde că ne reprezintă. Apoi, pe baza acestei pretenții, mai pretinde că are drept de viață și de moarte asupra noastră. Ne vaccinează, de exemplu, ca pe pisici sau pe câini. În consecință, Statul respectiv nu este Stat (și încă unul de Drept), iar noi, se pare, am ajuns sclavi cu ochelari pe ochi și prezervativ pe creier.

 2. Cea mai nenorocita natie din ,lume este jidanul/ evreul asta care este un cancer sinistru a lumii

 3. Dragă Naționalist,

  Cred că ești creștin dar nu cretin. Ca creștin, te închini de 2000 mii de ani la un…..JIDAN !

  Eu , în locul tău m-aș converti, ca să mă simt acasă !

  Părerea se poate schimba, dar istoria NU !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *