Home / Problema Țigănească / Marcel Ciolacu pune Țiganii pe locul doi: Materia “Istoria Romilor” va fi OPȚIONALĂ, spre deosebire de materia obligatorie despre iudei și holocaust

Marcel Ciolacu pune Țiganii pe locul doi: Materia “Istoria Romilor” va fi OPȚIONALĂ, spre deosebire de materia obligatorie despre iudei și holocaust

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Noiembrie 6, 2023

Marcel Ciolacu pune Țiganii pe locul doi: Materia "Istoria Romilor" va fi OPȚIONALĂ spre deosebire de materia obligatorie despre iudei și holocaust

Marcel Ciolacu pune Țiganii pe locul doi:

Materia “Istoria Romilor” va fi OPȚIONALĂ, spre deosebire de materia obligatorie despre iudei și holocaust

Țiganii nu au privilegiul de a-și impune istoria ca materie obligatorie în școli, spre deosebire de iudeii care au reușit acest fapt.

Românii vin abia pe ultimul loc, în urma minorităților, în propria lor țară. Asta este România membră în Uniunea Europeană și în NATO, asta este România post-decembristă, democrată.

Istoria minorităților băgată pe gâtul elevilor, istoria românilor înlăturată. Acesta este într-adevăr un stat eșuat.

Via Nat88org:

Așadar, se introduc materiile “istoria evreilor”, “istoria romilor” și se poartă discuții pentru ca Istoria (românilor și universală) să devină doar o materie opțională. Atunci CINE conduce România??? Așa cum Naționaliștii Autonomi Timișoara v-au spus mereu, țara noastră este condusă de niște minorități agresive și ostile românilor care lucrează neîncetat la distrugerea statului național unitar!

Acționați ACUM! Alăturați-vă organizațiilor naționaliste locale, opuneți-vă organizat distrugerii țării și fixați-vă ca țel cucerirea puterii!

https://www.stiripesurse.ro/premierul-ciolacu-anunta-o-noua-materie-in-scoli_3130335.html

14 comments

 1. E rușinos !! România a ajuns sa fie condusa de un tigan cu diploma falsa care se da drept licențiat în drept.

 2. Pai noi cunoaștem istoria țiganilor. Este istoria unor boschetari fără tara, a vrăjitoarelor, a hoților de portofele, a puscariasilor, a putorilor care primesc ajutoare sociale de la statul român și a unor analfabeți și tâlhari care au făcut Romania de ras în toată lumea.

 3. Ciorile fără tara, ucigași, vrăjitori, hoți, tâlhari, pușcăriași, analfabeți au ajuns sa fie considerați dtept oameni de seama în aceasta tara și sa le impună romanilor subjugati de jidani în propria lor tara sa învețe istoria acestui neam de robi, vrăjitori, gunoieri și pușcăriași. Ceva mai josnic și mai umilitor nu se poate pentru acest neam cotropit de jidani, decât sa fie umiliți prin ștergerea identității lor naționale, prin anularea istoriei romanilor și impunerea unei asa zise istorii a unui neam de gunoieri, vrăjitori, borfași și pușcăriași fără tara.

  • Se poate mai josnic și mai umilitor…când o veni impunerea istoriei mahomeților, tot niște țigani și ei dar ceva (și mai) violenți.

 4. Deci copilul nu va mai trebui întrebat de unde a învățat să vorbească așa, ca la ușa cortului .

 5. Postarea mea nu are legatura cu aceste subiecte scarboase si pidosnice, dar ma adresez aici TUTUROR: accesati site-ul web https://stopworldcontrol.com/, alegeti limba preferata si cititi. Va garantez ca aveti ce citi.

 6. La congresul romilor a vorbit și Ciolacu. E cașcaliu?

 7. Istoria holo, istoria țiganilor, în curând și istoria arabilor. Asta va fi ca și istoria jidovilor obligatorie, să nu fie antisemitism.

 8. Vai, dar ce aveți cu țiganii? Sunt și ei tot un fel de palestinieni, pe care sunteți gata să-i primiți fără rezerve, că acum sunt holocaustați de foștii (holocaustați).
  Țiganii au fost și ei alungați…de arabii musulmani, care au năvălit precum jidanii în “48:

  “651 · După prăbuşirea Imperiului persan al Sasanizilor s-a derulat prima invazie arabă în teritoriile armenești ale fostului imperiu, pentru ca în deceniile următoare Armenia să devină provincie a Califatului arab. Cucerirea ei a avut loc între anii 694-695, moment cu impact puternic în evoluţia istorică a țiganilor aflaţi în Armenia, care implicit ajung sub dominaţie politică arabă. Interesant este faptul că împrumuturile lexicale arăbeşti în romani (țigănească) sunt nesemnificative cantitativ, cea ce a generat numeroase controverse şi teorii speculative.”
  …….
  “800 · În jurul acestui an sunt consemnaţi, în cronografia lui Teofan Izpovednik, redactată în Frigia, aşa-zişi atsingani, termen care semnifică intangibil, spurcat, de neatins. Printre altele, cronicarul face referire la raporturile amicale dintre împăratul bizantin Nicefor I sau Nikephoros (802 – 811) cu maniheii, care îşi zic pavliceni, şi cu atsinganii, o sectă eretică a căror membrii practicau magia. Cert este că, în virtutea sprijinului oferit prin practicile vrăjitoreşti în reprimarea revoltei din 803, athinganii au primit din partea lui dreptul de a se deplasa liber prin tot Imperiul Bizantin.”
  Din “Istoria țiganilor în Europa -Eveul Mediu (651 – 1453)”, de Gabriel Sala.
  https://www.criticarad.ro/istoria-tiganilor-in-europa-evul-mediu-651-1453-fragment-din-volumul-romii-in-valtoarea-istoriei/

  zott = țigan
  https://en.wikipedia.org/wiki/Zott

 9. O paralelă între arabi și țigani este interesantă, mai ales acum, când Israelul a fost adus într-o criză majoră de securitate care poate fi atribuită în parte atitudinii fatidice de a-i ignora pe arabi. În afară poate de sporul demografic, care urmează un trend de scădere peste tot în lume dar momentan favorizează popoarele rămase mai în urmă și de atitudinea față de disciplină și muncă asemănările se cam opresc. Arabii, în ciuda prefăcătoriei sunt oameni mândri și nu lipsiți de o anumită noblețe. Ne disprețuiesc pe noi, popoarele albe europene, pentru că nu avem sânge fierbinte, zic ei, adică nu suntem gata oricând să omorâm și să murim; că nu suntem sălbatici, am putea considera noi. Au o sensibilitate autentică, nu o îngrămădire de emoțîi stridente. Este drept că și unele obiecte de uz curent decorate și creații muzicale țigănești sunt alcătuite cu gust.

  • Da, așa e. Sunt și deosebiri evidente (de aceea mafia albanezo-kosovară, mult mai violentă, a cam dat stingerea mafiei țigănești din Europa). O asemănare ar fi că, tuciurii fiind, sunt ahtiați după femeile albe, mai ales blonde (ăsta e adevărul). Asta e ancestral, de pe vremea sultanilor. Disprețul față de popoarele albe e împletit și cu un sentiment de inferioritate. Nu e numai viclenie în impunerea așa-zisei discriminări a negrilor și arabilor în Europa și SUA. E și un complex dezvoltat de populațiile arabe și negroide de-a lungul istoriei față de rasa albă. Arabii și negroteii să nu fie ipocriți: le plac la nebunie produsele rasei albe, pe care ei nu au fost în stare să le creeze: mașinile, hainele (îmbrăcați în haine occidentale, mai ales blugi, dau foc steagului SUA), alimentele. Când am fost în Irak, am asistat la casa de oaspeți a companiei Black Sea Group din Bagdad, într-o seară, la un meci de fotbal în care juca Real Madrid (parcă Shalke 04 era adversar). Era și irakianul de permanență acolo. La golurile lui Ronaldo am crezut că face infarct de bucurie. De altfel, Daesh, la câteva zile (era în 2016), a aruncat în aer un spațiu care era fan-club Real Madrid, omorând arabi de-ai lor (e drept, șiiți), numai că erau fani a ceva din Occident. Grupurile gen Hamas, Jihadul Islamic, Daesh, care chipurile promit pacea (islamică, supunere adică), după ce vor termina cu “necredincioșii”, știu că fără un dușman, real sau închipuit, ar fi zero ca oameni. Sărăcia și degenerarea morală (islamul e una dintre religii care a dus la cel mai mare număr de incesturi în familiile restrânse și extinse) îi face incapabili, la nivel general, de societate, de gândire tehnică, de știință, de inginerie, etc. Marile realizări tehnice din Orient sunt ale albilor atât de huliți, inclusiv a inginerilor și muncitorilor români. Și acum e valabil (2016), la termocentrala Al Mussaib de pe malul stânf al Eufratului, muncitorii și tehnicienii arabi nu se pricepeau decât să apeleze la muncitorii români (mulți sudori și specializați în cazane de aburi, recipienți metalici, etc, dați afară de la Sidex Galați). Siunt oameni leneși în general. Ca și țiganii.
   Ne disprețuiesc pentru lipsa sângelui fierbinte, așa o fi, dar ne și invidiază pentru orasșele civilizate pe care ei nu au fost în stare să le creeze. Pentru curățenie, la fel. Dimpotrivă, apariția islamului e considerată una dintre cele mai mari catastrofe pentru omenire, Bizanțul creștin și civilizat a fost dus la nivel incredibil de decădere materială și morală de cucerirea musulmană, arabă și turcă.
   Arabii au într-adevăr și un dispreț nemăsurat față de țigani (am văzut asta în Anglia). Sentimentul ancestral, de când au alungat rudele stricate (zotii).

 10. Țiganul Ciolacu s-a dus taman până în Egipt să întâmpine românii…pardon, “cetățenii români cu dublă cetățenie”…măi să fie, ia uite că tabăra pro-Palestina și-a făcut rost de un suporter ales. Ditamai prim-ministrul îngropării României și a românilor.
  Pentru min e e clar: Da, cine ete filo-sionist este și antiromân. Dar și cine este pro-palestinian tot antiromân este.

 11. este Korect: locul 2 dupa ji’dovi!

 12. O umilinta totala, de ce nu se revolta nimeni? la fel ca locurile speciale pentru cioroi, la fel ca profesoara curva din Jean Monnet (Ciobanu Cristina Catalina) care umbla cu turci de a avut bani sa se mute in primaverii, la fel ca manualele si culegerile cu ciori si fete albe nimeni nu va comenta!! Si ce se va invata la istoria hotilor, cersatorilor si invadatorilor borati de ultima speta? ca sunt niste jeguri? NU, minciuni jidanesti ca tiganii erau mestesugari si ca romanii i-au facut sclavi ca pe negri in america….eventual ca i-am rapit noi din india.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *