Home / Internațional / Lumea lui Clovn Clovnescu

Lumea lui Clovn Clovnescu

MNR
Incorect Politic
Iunie 19, 2019

Honk! Honk!

Apasă play și fă-te comod, ne vom avânta în lumea lui Clovn Clovnescu!

Popoechipa TopGear, sau pe scurt PopoGear, se duce în Brunei cu popomobilul. Sunt sigură că șeicul Bruneiului o să fie încântat de această inițiativă și va decide ca poponaria să fie legalizată! Ba mai mult, o să dea o fathwa prin care o să interzică heterosexualitatea. Bravo PopoGear!!! Extraordinară inițiativa!

 

Degenerarea este promovată și la noi la TV:

 

 

La popo-parada din D.C., steagurile israeliene au fost interzise dar au fost permise steagurile palestiniene. Nici măcar poponarii și bolnavii psihic nu îi mai plac pe evrei..

CeCe Telfer este o atletă trans care acum participă la competiții de femei. Ea consideră că este dezavantajată de corpul ei de bărbat … deoarece trece prin multe transformări. Ea domină total în momentul de față competițiile la care participa.

CeCe Telfer este de fapt Crain Telfer, un bolnav psihic care iubea atletismul dar nu era bun de nimic așa că s-a gândit să se identifice ca fiind femeie.

În Quebec s-a aprobat interzicerea tuturor simbolurilor religioase.

 

Așa arată simbolul stângii. Această creatură “deradicalizează” bărbații tineri de dreapta pe Youtube, conform Vice. Eu cred că efectul este invers.

 

O actrița negroidă de care nu am mai auzit niciodată dorește schimbarea numelui filmului “Bărbați în negru” în “Oameni în negru” ca să includă pe toată lumea.

Sunt sigură că o să fie un eșec major.

 

Paradisul multiculturalo-progresist Suedia lansează  o nouă broșură de educație sexuală pentru copii. Așa arată o pagină din broșură:

 

Un institut de studii țigănești, de șatră, cardeală, haladeală și bossăreală ne prezintă pe Facebook “primul român”. Se pare că românii au fost un neam de țigano-indigeno-mongoloido-azteci.

 

 

Revista LGBTQ Nation ne atrage atenția că și bărbații pot rămâne însărcinați. Probabil acest articol este adresat medicilor, fiindcă nu de mult în Marea Britanie o femeie bolnavă psihic și însărcinată a murit deoarece a declarat la spital că ea este bărbat.

 

Revista jidăneasca de extremă stângă SLATE învață milenialii că își pot pedepsii bunicii care votează într-un mod eronat din punct de vedere milenial prin a nu se mai reproduce.

 

Huffpost ne încântă cu încă un articol inspirațional. Un travestit a purtat la o popo-paradă o coroană îmbibată în sânge infectat cu HIV. Puternic!

 

În SUA, NSA s-a luminat în culorile curcubeului.. desigur din banii publici!

 

Instituția anti-albi South Poverty Law Center din SUA a atras atenția Congresului că mitul “genocidului alb” crează atacuri terorise comise de naționaliști albi.

History care acum se află sub patronaj jidanesc ne povestește cum o moașă a asistat la nașterea a 3000 de bebeluși la Asuchwitz.

 

În California pronumele “el” și “ea” sunt interzise de către un senator în timpul ședințelor.

 

Din nou este vânat în SUA un copil care a făcut o glumă pe internet. De dată această un copil de 11 ani a făcut o glumă despre politiciana jidoavcă Nancy Pelosi, un fel de Dăncilă de SUA.

 

Un bărbatdin Canada este amendat cu 55 de mii de dolari canadieni pentru că a greșit pronumele unui politician evreu care acum se indentifică ca fiind femeie. În Canada poți ajunge și la pușcărie dacă greșești pronumele descreieraților degenerați.

 

În România pe 20 iunie se sărbătorește ziua mondială a refugiatului. Singurul pas pe care vreau să îl fac alături de refugiați este acela spre repatrierea lor.

Homo-globus Trump dorește decriminalizara homosexualității în toate țările!

 

H&M ne încântă aici în România cu o popo-colecție destinată oamenilor bolnavi psihic și susținătorilor acestora. Ei celebrează și diversitatea rasială și ne încânta cu modele colorate.

O revista din Austria s-a gândit că este ok să tipărească un număr special cu sânge contaminat cu HIV.

Huffpost revine în forță cu o retardare și mai mare, explicându-ne că nu doar femeile pot face avort!

 

Epopeea Japonia-SUA-Israel-Iran continuă.

Ministrul de externe japonez a întrebat public SUA de ce crede că Iran este responsabil pentru atac. SUA a răspuns: deoarece atacatorii aveau arme sofisticate. Japonia a răspuns apoi: “Păi asta s-ar aplica Israelului și Americii”.

Secretaul de stat Mike Pomeo este foarte supărat că nimeni nu îi crede în legătură cu atacul.

Iar homo-globus Trump a uitat ce posta pe Twitter acum ceva vreme.

 

 

Așa arată rezistența în SUA. Parcă începi să te simți mândru cu Bot al nostru.

Un nou serial animat pentru copii de pe HULU o să aibă ca personaje principale 2 homoglobus care formează un cuplu interrasial. Nu, nu este nici o agendă de îndoctrinare aici! Lăsăți copiii sa se uite liniștiți la desene animate cât voi dați scroll pe Facebook

În SUA zidul lui Trump este atât de eficace încât America se umple de africani care intră prin Mexic. Congolezi…. cum ajung congolezii în Mexic??

Dailymail continuă propaganda penibilă.

Tot ce pot să spun este:

La Geneva a avut loc un prostest extraordinar!!! S-au băgat copii în cuști ca să se protesteze împotriva politicilor de emigrare ale lui Trump. Culmea este că sub Trump a explodat numărul migranților. Și culmea este că pozele acelea cu copii în cuști pe care presa de stânga le-a prezentat acum ceva vreme ca fiind din SUA din centrele pentru migranți erau de fapt dintr-o țară arabă distrusă de război.

Pe lista de lucruri interzise a youtube-ului a fost adăugată și discuția despre migranți și statutul acestora. Acum nu mai ai voie să discuți vârsta, casta, dizabilitatea, etnia, identitatea de gen, naționalitatea, rasa, statutul imigrațional, religia, sexul, genul, orientarea sexuală etc…

The Sun ne explică de ce este bine să luăm boli cu transmitere sexuală!

O femeie a decis să lupte împotriva patriarhatului lăsând toți participanțîi unui fesival să ii fumeze marijuana din fund. (nu știu cum este fizic posibil și nici nu mă interesează să aflu).

Degenerarea absolută vine din ce în ce mai aproape de România. Așa a arătat o popo-paradă anul acesta în Austria.

Un evreu ne explică de ce trebuie să deschidem toți granițele refugiaților climatici.

 

Un cuplu de negroizi mileniali este fericit deoarece a descoperit că bebelușul lor este transsexual.

 

Youtube s-a dat peste cap în urma banărilor masive așa că a început să baneze și evrei și comuniști.. chiar și evrei care postau videoclipuri în care contestau teoriile anti-holocaust.

Imaginați-mi șocul. Unul dintre travestiții care era plimbat prin librăriile americane pentru a citi povești copiilor este un pedofil.

În curând muntele de gunoi din India va depăși în înălțime Taj Mahalul. Nu uitați, India a declarat că o să fie super-putere mondială până în 2020, dar între timp s-au întâmplat multe.. de explu și-au achiziționat un submarin pentru armată și au uitat să închidă trapă când s-au scufundat… un ofițer din armata indiana a trimis documente secrete unui ofițer pakistanez în schimbul unor nuduri … super-putere..2020..

 

Între timp, Ambasada Americii în România decide să arboreze un popo-steag…

 

În SUA, copii de 10 ani sunt învățați cum să folosească prezervativul, să facă sex oral și anal…. Toate acestea făcând parte din programa școlară.

 

Dacă ai comentat ceva pe 8chan legat de falsul atac de la sinagogă Poway s-ar putea să primești o vizită de la FBI.

 

Tinerii americani sunt atât de speriați de sfârșitul lumii care o să vină în 12 ani și care se va datora încălzirii globale că nici nu mai fac vreo economie de bani.

 

Sistemul de credit social din China este produs în SUA de către Facebook și Google. Știrea această mi-a produs zero unde de șoc.

Un cuplu de asistenți maternali din SUA și-a transformat copiii pe care îi îngrijea în transsexuali…

Botswana legalizează poponăreala.. de parcă nu aveau destui infectați cu SIDA până acuma..

 

În Germania homosexualitatea nu mai este considerată o boală psihică și se dorește interzicerea terapiei de conversie.

În Taiwan s-a legalizat popo-căsătoria. Nu-i nici un băi, și așa fetele obișnuiau să avorteze și acolo și în China, așa că au un surplus mare de bărbați…

Astfel că a ajuns popular genul Yaoi.

Și dacă te duci în Japonia așteaptă-te ca în taxiuri să fie sisteme de recunoaștere facială care să ajute la selectarea reclamelor cu care urmează să fi bombardat.

Mai bine ascult Daddy LongNeck decât să mă urc într-un astfel de taxi.

 

Popo-hunul Rengle s-a îmbrăcat în rochie ca să ne dovedească încă o dată că este o plantă luciferiană ce are ca scop promovarea  degenerărarii totale în România.

Iar transsexualitatea nu mai este considerată o boală psihică de către Forumul Mondial pentru Sănătate..

Japonia se pregătește să se bucure de multicultralism. Sunt sigură că o să decurgă minunat.

Putin este bazat, Putin este /băiatulnostru/ și luptă împotriva cabalului jidanesc și a Noii Ordini Mondiale. Luptă așa de aprig încât legile legate de anti-semitism sunt super-stricte acum și Rusia, la fel ca și România acordă acum pensii speciale supraviețuitorilor Holohoaxului. Și se mai întreabă lumea de ce se mută jidanii în Rusia și România.

În Suedia vor fi interzise grupările neo-naziste pentru a asigura protecția evreilor, deci oricine vorbește despre ei și problema evreiască o să fie socotit neo-nazist.

USR iubește poponauții.

Iată cum vizualizez eu toți membrii USR:

Honk! Honk!

6 comments

  1. Statutul absolut al lumii ăsteia!
    😂

  2. Mai rar asa o colectie buna :-)))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *