Home / Actualitate / Legendarul Profesor Nelu Pop din Oradea nu va păți nimic

Legendarul Profesor Nelu Pop din Oradea nu va păți nimic

Incorect Politic
Septembrie 26, 2020


Legendarul Profesor Nelu Pop din Oradea nu va păți nimic

Via RăzboiulInformațional:

Toată presa din România a trâmbiţat că la Oradea un profesor şi-a făcut elevii care poartă masca „animăluţe”… în realitate era doar o altă manipulare mediatică. Ce s-a întâmplat în cazul profesorului de la Oradea?

Postul progresist Pro TV scria cu litere de o şchioapă:

„Caz revoltător înregistrat într-o școală din Oradea. Un profesor de sport, care are și studii de psihologie, i-a umilit pe copiii care poartă măști de protecție, în timpul orelor.” AICI ARTICOLUL

Ce s-a întâmplat de fapt!

De câteva zile se aud cazuri de copii şi tineri care au început să aibă diverse probleme datorită măştii chirulgicale pe care sunt obligaţi să o poarte la şcoală. Toată lumea normală la cap era revoltată de ce „profesorii nu fac nimic”, şi uite că un profesor a avut curajul să facă ceva. Presa anti-românească a reacționat prompt și, la fel ca în timpurile bolșevicilor, l-a scos „la careu” pe profesorul “indisciplinat” în faţa întregii ţări ca să fie dat ca “exemplu”.

Respectivul român curajos a postat pe pagina sa de Facebook un filmuleţ în care elevii săi poarta măşti de animale, iar el spune că elevii sunt trataţi ca nişte „animăluţe” şi obligaţi să poarte măşti, era evident un pamflet. Mai mult, pentru ca orice prost să înţeleagă ce se întâmplă, filmuleţul avea în descriere scris următoarele:

„Azi la oră, cu acordul elevilor, am ales această formă de protest. JOS BOTNIȚA LA COPII!!!”

Profesorul de la oradea a spus în film următoarele:

“Vreau să vă arăt cum arată o oră în condiţiile de astăzi, în condiţiile în care Guvernul ne obliga să purtăm măşti, şi ne determina să ne comportăm şi să fim ca nişte animăluţe într-un ţarc. Haideţi să vedem cum arată animăluţele din jurul nostru, care n-au voie să părăsească ţarcul, au doar 5 minute de pauză, n-au voie să-şi de măştile jos.”

Mai mult, pentru cei îngrijoraţi de drepturile minorilor, feţele tinerilor nu apar pe film, iar datorită faptului că aceştia purtau măşti de „animăluţe” nu se poate şti dacă purtau sau nu şi masca chirulgicală.

După ce presa a dezinformat crunt, sugerând că un profesor şi-ar fi umilit elevii în timpul orei, a inventat şi o aşa zisa sancţionare „promptă” a profesorului. În realitate, chiar din gura lupului aflăm că:

Virgil Blage, inspector-şef ISJ Bihor: Am decis să depunem plângere penală împotriva domnului profesor, pentru zădărnicirea combaterii epidemiei.
Reporter: Riscă să-şi piardă catedra?
Virgil Blage, inspector-şef ISJ Bihor: Nu ştiu, în momentul ăsta nu pot să vă spun.” Vezi AICI

Cu alte cuvinte, omul nu este condamnat şi nici nu are cum să fie. Vom explica în cele ce urmează de ce presa progresista a aruncat pe geam prezumţia de nevinovătie, “dușmanul poporului” trebuia lisat public. În lumea reală, profesorul orădean nu este nici măcar “acuzat”, ci doar “cercetat”… dar “cercetat” pentru ce?

În Constituţia României există câteva stări excepţionale: stare de mobilizare, de război, de asediu şi de urgenţă. Starea de „alertă” nu există. De altfel, în ultima decizie CCR, conform punctelor 6, 10 şi 67, starea de alertă a fost recunoscută ca neconstituţională.

Asta nu e tot. Directorul Institutului de Sănătate Publică a precizat recent ca „Elevii nu trebuie să poarte mască în timpul orelor”. Aşa că despre ce vorbim???

Mai mult, „masca chirulgicală” nu împiedică cu nimic răspândirea virusului, deoarece nu există nici un studiu care să confirme eficienta acestei măşti împotriva viruşilor. Cât de eficienţa este această masca o demonstrează un englez într-un video devenit viral pe YouTube: aburii trec prin şi pe lângă această masca fără nici o problemă.+

Masca chirulgicala nu a fost făcută pentru a opri viruşi, scopul ei este de a opri fluidele din gura şi nasul medicului să ajungă la pacient şi de a proteja medicul să nu fie stropit pe fată cu lichide de la pacient (sânge, plasmă, expectoraţii, etc.).

Ce ne arată cazul profesorului de la Oradea?

Cazul profesorului de la Oradea ne demonstrează că 30 de ani de zile au trecut “de grabă”, iar oamenii sunt dispuşi să lapideze un luminător de conştiinţe care gândeşte şi se exprimă diferit.

Ce poate risca profesorul de la Oradea?

Răspunsul direct este nimic, acesta nu a arătat fetele elevilor, în video aceştia respectă distanţarea socială, iar profesorul în mod evident purta “mască”, cât despre îndemnul său “criminal” acesta nu exista, domnul profesor nu îndeamnă ci protestează. Se spune că este cercetat, atenţie, asta înseamnă că nici măcar nu este “acuzat” oficial de ceva. Presa a spus că şi-a jignit elevii numindu-i “animăluţe”, dar această faptă nu reiese din film, profesorul a arătat doar ca guvernanţi sunt cei care îi tratează pe copii ca animalele obligându-i să poarte “botniţă”

Presa ştie că totul este un balon de săpun. iar ca de obicei atunci când nimic nu merge, fosta scursura FSN-ista Cristian Tudor Popoescu este scos la înaintare. Acesta, din postura sa de scriitor eşuat de romane SF răsuflate cu zei şi extratereştri, a emis deja o condamnare, anume că profesorul ar trebui să fie dat afară din învăţământ.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *