Home / Știrea zilei / “Legea anti-legionară” – cea mai stalinistă lege din 2000 încoace

“Legea anti-legionară” – cea mai stalinistă lege din 2000 încoace

Incorect Politic
Noiembrie 20, 2021

53 comments

 1. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

  Unde este domnul Ioan Roșca? A ajuns consilier al vreunui parlamentar AUR. Un om de valoarea sa nu este de folos?
  Pentru Pândaru și ceilalți pândaci. Uite că am încercat să fac ceva, legal, și atunci. Știu că a mai ridicat excepții de neconstituționalitate și teologul Mihai Silviu Chirilă care are soția judecător.
  https://dragosvasilescu.wordpress.com/2018/06/26/parlamentarii-evrei-vor-sa-l-bage-la-puscarie-pe-patriarhul-daniel/
  https://dragosvasilescu.wordpress.com/2018/06/28/daca-iohannis-va-promulga-legea-384-2018-toti-romanii-se-vor-numi-oficial-ne-evrei/#comments

  • Bă, Vasilică Militaru, te lauzi de parcă ai fi avut vreun rezultat. N-ai avut! Ce nu s-a mai dat legea lui Vexler, a „antisemitismului“? Pretinzi că datorită ţie ea s-ar fi dat mai târziu. Asta crezi tu. Şi daca ar fi asa, dar nu e, ce? Ridică-ţi o statuie mai bine şi admiră-te (şi zii la statuie „Luptătorul“, delirantule). Bă, eu cred că tu ceri, indirect, vreo funcţie, vreun post pe la parlament, pe undeva.

  • rindermarian@gmail.com

   Foarte bune emisiunile lui Miron Manega!

 2. Iar te pui pe scenă în prim-plan? „Eu, eu, eu… nu alţii!“
  O hârtie (un mail) care devine maculatura (trash), dar prin asta îi mai şi ajuţi pe unii oficiali sa-si justifice salariile inutile, pentru ca fac o corespondenta cu tine, nu înseamnă că ai făcut ceva.
  Ce scrie în link-urile tale inutile?: „Preafericitul Daniel, ar trebui să-i pupe poala (şi nu numai) răspopitului Vasilică Militaru, care i-a scos dintr-un mare rahat, rahat pe care BOR l-a mirosit, dar n-a avut nici curajul, nici creierii răspopitului să se poată pune la adăpost.“
  Şi tu răspândeşti asta cu mândrie, deşi vă arata delirul? Iar tu nu ai fost niciodată preot, ca să fii răspopit, cum susţineţi în nebunia voastră.

  • Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

   Ce-ai făcut tu pentru a schimba ceva? Concret. Util. De folos. Ce-a făcut Biserica atunci când Vexler a interzis credinciosului creștin anumite rugăciuni în Expunerea de motive? Nimic. Uite că am făcut eu ceva. Dragoș Vasilescu, bun prieten cu niște ierarhi (nu dau nume) poate să spună ce vrea el. El a spus că știe ce spune, și a spus “Despre exarhul Pavel Toderiță, băiat frumușel și destept, fost stareţ al mănăstirii Bistriţa, – „amanta” Înalt Prea Investitorului Daniel, nicio vorbă.”. Ia-l la rost și pe Vasilescu.
   https://dragosvasilescu.wordpress.com/tag/popi/

   • Vasilescu, la care ma trimiti, scrie mereu ce-i spui tu. Nota securistica care a aparut si in Incorect Politic impotriva lui Filoteu Bălan de la manastirea Petru Voda, este data de tine. Vasilescu a spus: „Ca să vă lămuriţi cine este călugărul Filotheu Bălan şi ce hram poartă el în SRL-ul băieţilor în fustiţe, voi publica o scrisoare, primită de la un apropiat al mănăstirii Petru Vodă, care m-a rugat ca deocamdată, să nu-i dau numele”. Dar tu (“un apropiat al mănăstirii Petru Vodă”, fals preot) si Vasilescu nu va ascundeti amicitia si colaborarea, de obicei.
    Mizerii si neadevaruri.
    Te-a suparat Filoteu Bălan cand a cerut public SRI-ului să-şi retragă oamenii de la mănăstire, reproşând serviciului şi „infiltrarea obştii cu tot felul de «poame», indivizi neputincioşi, stăpîniţi de patimi şi de multe ori cu boli mintale, pe care apoi i-aţi folosit ca şi cîrtiţe ce v-au furnizat în continuu material informativ.“? Tu erai unul din ciudatii atarnatori laici de pe capul calugarilor, acolo, atunci.

     • Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

      @ Nicu Pândaru Atât de mult îl iubești pe Filoteu Bălan? De când pândești să mă ataci, băiețică în fustiță?
      Articolul indicat de tine este din 14 ianuarie 2014. Cel publicat de Dragoș Vasilescu este din 20.09.2017. Doi ani și opt luni. Nu ți se pare o reacție cam întârziată pentru a fi o răzbunare a celor din SRI???
      https://dragosvasilescu.wordpress.com/tag/filotheu/

    • Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

     @ Nicu Pândaru Florin Bălan aka Filoteu s-a supărat pe mine, deși fusesem buni prieteni, credeam eu, după ce s-a întors din Israel. Vreo doi ani, poate chiar trei, a fost plecat din Mănăstirea Petru Vodă în “Țara Sfântă”, cum îi plăcea lui să spună. S-a supărat pe bătrânul Iustin Pârvu. S-a întors un alt om. Mulți călugări au remarcat acest lucru. Eu abia scosesem Biserica din temniță și a sărit cu o furie inexplicabilă ca să desființeze cartea. A cerut inclusiv să fie interzisă la Pangarul Mănăstirii, așa cum îmi recomandase părintele Iustin. De atunci ne-am îndepărtat până la vrăjmășie. Prin anul 2014 îi arunca călugărului Fanurie Acatistul Sfinților martiri și mărturisitori și al Sfintelor mărturisitoare din temnițele comuniste românești întocmit și tipărit de mine, cu binecuvântarea părintelui Iustin Pârvu. nu m-am implicat cu nimic în scandalul legat de SRI (eram demult detașat de cancanurile din cele două mănăstiri și-mi trăiam liniștit existența în casa mea). După moartea părintelui, m-am retras complet. Au fost ani de scandaluri pentru reașezarea grupurilor de putere în ambele mănăstiri. Nu m-am implicat în divergențele lor călugărești.

  • Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

   @ Nicu Pândaru Îți cunosc stăpânii. O să comentez atât timp cât cei de la IP mă vor lăsa s-o fac. Nu ai nici o șansă să mă enervezi. Ia-ți plata pentru ceea ce faci și taci din gură. Stăpânii tăi au bani. Anunță-i că le pregătesc niște surprize.

   • N-am stăpâni, delirantule! Începi cu scenariile precum faci şi cu profesorul Lupu Corvin, pe care îl acuzi doar pentru că aşa îţi place ţie.

    • Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

     Profesorul Corvin Lupu m-a atacat pe mine. Nu mi-am închipuit că unii se cred profesori pe viață. Este dreptul lui să-și expună orice concepte despre naționalism, dar nu sunt obligat ca să le accept. Dealtfel va apuca ziua când o să vadă cât de mult s-a înșelat. Alegerile viitoare vor da arama pe fața unora. Spre deosebire de alții eu știu cine este Claudiu Târziu, cum am știut cine este și Dan Puric. Ghinionul multora este că ani la rând eu nu m-am implicat în ceea ce se întâmpla la Petru Vodă și doar am asistat la diverse evenimente.

     • S-ar putea zice ca doar culegeai informatii! In misiune?

     • Tu te crezi atacat personal daca cineva arata ca n-ai dreptate. Nu verifici daca nu ai gresit, ci taberi cu invectivele, insultele si calomniile asupra omului. Cum ai facut si la Petru Voda.

  • Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

   Corect ar fi să spui că sunt obsesiv compulsiv. Se poate și mai bine. Ce să-i faci. Izolarea de oameni pe termen lung poate duce și la anumite obiceiuri. Uite că mă laud din nou, că am cu ce.
   https://neamulro.wordpress.com/2021/10/29/dedicatie-personala-pentru-vasilica-militaru-de-la-parintele-iustin-parvu/

   • Postezi in blogul acesta in anii cand ai misiuni? 2018 (impotriva referendumului pentru familie) si 2021 (impotriva… ?, compromiterea unei cauze?)
    Iti stiu blogul. Stiu mai multe despre tine, dar nu ti-am dat importanta, in general, pentru ca nu ai nci o valoare pentru mine.
    Si am zis ca esti compulsiv, doar, nu te-am incadrat la diagnosticul psihiatric de sindrom obsesiv-compulsiv (mai stii? o fi si asa), asa ca nu mai face pe desteptul.

    • Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

     Postez când vreau și unde vreau eu. Nu poți ști despre mine mai multe decât știu eu despre mine. La ce vrăjmași am avut eu la un moment dat în Petru Vodă, dacă ăia m-ar fi avut la mână cu ceva mă băgau la belele mari, la cât de proniți erau împotriva mea. Iustina Bujor și Filoteu Bălan, care au ajuns și ei să se certe, au devenit la un moment dat vrăjmașii mei, deși cu Filoteu am fost prieten iar Iustinei i-am fost șofer, sub ascultarea părintelui Iustin Pârvu. Chiar mi-am amintit când Filoteu a venit la soția mea ca să-i spună că în mănăstire s-a pus pariu între călugări că nu voi rezista mai mult de o jumătate de an șofer la schitul lor. Erau convinși călugării că din motive de curvie, călugărițele ispitesc orice bărbat, călugăr sau nu.

    • Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

     @ Nicu Pândaru Să știi că acum am un pic de timp liber și sunt dispus să încep o serie de postări cu istorioare din viața petrecută la Petru Vodă. Multă lume mi-a cerut obsesiv compulsiv să-mi public memoriile din acea etapă a vieții mele.

     • Oricum o sa spui ce vrei tu, nu neaparat adevarul, pe care ai probleme in al stabili (se vede din cum abordezi istoria). Dar cine stie cum te mai tradezi. Poate mai eise ceva. Eu, de exemplu, am inteles din dedicaţia aceea de la părintele Iustin Pârvu, cu care te lauzi, că în 2009 tu deja mâncai de 7 ani de pe urma părintelui, atârnând pe la mânăstire pe capul călugărilor, spre disperarea acestora, probabil, retraşi din lume şi cu voi, lumea, tăbărând peste ei.

     • Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

      @ Nicu Pândaru Da, s-ar putea spune și așa. Drama călugărilor era că părintele chemase acolo niște familii. Familia mea avea ce mânca și ce profesa și unde locui și înainte de a ajunge în Petru Vodă. Călugării nu puteau fi disperați. Când părintele Iustin mi-a scris dedicația în mănăstirea Petru Vodă curgeau zilnic și 10.000 de ron. Pezevenchii de călugări calculau banii trecuți pe pomelnicele primite de stareț. Praznicele erau din abundență iar cămările mănăstirii dădeau pe afară. Alimente de bază (zahăr, făină și ulei) erau cu tonele în magazii iar unii călugări întreprinzători aprovizionau contra cost magazinele sătești de pe Valea Muntelui. Părintele știa.

     • Cu banii stiu si eu. Am fost o vreme printre calugari la Frasinei, avandu-l pe Ghelasie Gheorghe duhovnic (cel cu cartile despre isihasm). Am fost si la Cernica (parca dupa sfantul Calinic, ctitor la amandoua). Nu mi-a pasat la Frasinei ca unii sunt lacomi la bani, nici lui Ghelasie. Noi sa fim linistiti (isihasti)! Faceau fratii la pomelnice: “Doamne, tu stii ca nu avem noi timp sa Ti le citim pe toate, la cate dureri ne trimit oamenii. In puterea ta mare, apleaca-Te spre acesti oameni, la durerile lor si ajuta-i dupa judecata Ta, caci la Tine le e nadejdea si numai la Tine le mai e speranta. Pe Tine Te cauta!” Dar banii ii luau. Si ce? Trebuia sa-mi pese mie de asta? Sa ma las ispitit de inividie sau lacomie?
      Tu si acum vad ca nu ai liniste la gandul cu banii calugarilor!

 3. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

  L-am apreciat foarte mult pe profesorul Corvin Lupu. I-am descoperit o carte pe vremea când studiam Teologia la Sibiu. Am folosit-o și la Biserica din temniță-mărturisire și jertfă creștină în temnițele comuniste. România. 1948-1964. Cel mai mult m-a deranjat atitudinea sa față de lucrarea documentată Pogromul de la Iași între falsificare și adevăr istoric. Am realizat atunci că i-am atins orgoliul de profesor universitar. Am avut un schimb de emailuri prin care a încercat să-și impună punctul de vedere. Eu am părerea mea despre trădarea Bisericii față de mișcarea Legiunii. O moștenesc de la bătrânul Iustin Pârvu care avea o aversiune față de ierarhi. Pot proba și pot confirma numeroși călugări și mireni din Petru Vodă. Până la moartea sa, ierarhii se fereau efectiv să treacă să-l viziteze. Toată lumea cunoștea aversiunea lui Dănutz față de bătrânul legionar. L-am invitat pe Constantin Necula, când am studiat la Sibiu, a râs șmecherește și m-a refuzat. A spus că n-are ce căuta acolo. Și n-a fost niciodată.

  • Le răstălmăcesti şi răsuceşti în fel şi chip. Nu cred că părintele Iustin, cu toată aversiunea lui faţă de ierarhi, ţi-ar fi dat binecuvântarea să ataci biserica cu plângere penală, şi chiar înainte cu o lună de referendumul pentru familie, susţinut şi de biserica, dar şi de orice creştin adevărat, cum a fost susţinut foarte înfocat şi de Filotheu, pe care tu nu-l mai iubeai. Părintele era mutat la cer de 5 ani, iar ce ai făcut, mai ales momentul ales cu tam-tam-ul făcut, nu este ceva curat.
   Văd că te pricepi la chestii de psihiatrie mai bine ca mine. Poate ai ceva experienţe. Am verificat şi ai dreptate, compulsivii sunt obsesivi toţi. Eu am cunoscut pe cineva cu diagnosticul acesta, obsesiv-compulsiv (cum mai corectat tu), dar mie mi se părea posedat (si acum cred asta), parcă îl biciuia cineva pe dinăuntru şi-l punea să nu fie liniştit, ci să facă trăsnăi.

   • Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

    @ Nicu Pândaru Tu ești unul din băieții cu fustiță! Chestiile despre posedați nu sunt specifice mirenilor. Nu l-am iubit pe Filoteu vreodată, ca să fie problema că nu-l mai iubeam. Hai să păstrăm o decență. Mai ales că lui Filoteu nu-i plăceau bărbații. Ca fost prieten al lui, măcar atât am înțeles și eu. A avut o casă în capătul terenului meu și știu bine că nu călugării îl vizitau pentru sfaturi duhovnicești. Cei mai mulți călugări îl urau pe Filoteu. Se mai pune problema că eu ca “subofițer SRI” detașat la Patru Vodă ar fi trebuit să încasez niște salarii și cheltuieli de deplasare consistente. N-aș fi avut nevoie de ajutorul bătrânului Iustin, care împovăra bieții călugări oropsiți!

    • Da ce, plateste bine SRI-ul si n-ai mai fi avut nevoie de alti bani? SRI-ul mai si constrange pe unii de-i stie mai slabi, nu le da bani, cum facea si Securitatea.
     Si de ce crezi ca numai calugarii se gandesc la Dumnezeu si se feresc de diavoli? Nici o clipa nu m-am gandit la iubirea de care zici tu, dintre barbat si barbat, legat de tine si Filotheu. Ce-ti mai trece prin cap! Devii si mai ciudat. Te aperi de ce nu esti acuzat?

     • Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

      Perversule sexual în fustiță, care vorbești dspre iubitul tău Filoteu, nu uita că domnul Vasile Zărnescu este colonel în retragere SRI. Iar tu vrei să-l ponegrești pentru că a lucrat în SRI???

     • Eşti un deraiat dacă mă faci „pervers sexual“ degeaba, sau eşti şi dement, compulsivitatea având şi alte psihoze asociate. Nici nu-l cunosc pe Filotheu. Ca persoane care sunt sau au fost ofiţeri SRI să fie şi patrioţi nu ar fi o noutate. Un ofiţer SRI activ încă şi acum a spus pe FB, când a aflat de propaganda instituţionalizată a minciunii cu Holocaustul, că ar trebui să pună cineva o bombă la Institutul Holocaustului „Wiesel”. Gaşca FCER (a lui Vexler) a sărit că să fie dat afară din serviciu, dar nu au reusit. Acestea sunt aspecte (cazuri) particulare.
      Dar SRI-ul ca instituţie, mai ales acum, face ce-i dictează puterea, nu ce gândesc personal ofiţerii de acolo.

    • Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

     Am citit acum comentariul tău. Deci ai trecut prin niște mănăstiri. Nu eu am fost obsedat de banii bătrânului, ci călugării de banii pe care-i “risipea” bătrânul pe tot soiul de milostenii și ajutorarea unora și-a altora. Slavă Domnului, dacă aș fi fost obsedat de bani, la câți am pierdut prin plecarea la Petru Vodă, acum eram internat într-o secție de psihiatrie.

     • Sau poate ti-au dat bani sa cumperi casa de acolo cei care ti-au dat si misiunea. Acesta este modul in care si tu ii judeci pe altii, aratand astfel ca stii cum merg treburile astea cu serviciile (“funerare”, daca vrei).

     • Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

      Și cum rămâne cu faptul că bătrânul Iustin Pârvu m-a chemat. Îmi știa situația din oraș și mi-a spus vindem întâi mașina și apoi apartaemantul. Repet. Părintele m-a chemat cu tot cu familie. A spus că voi ajunge preot și trebuie să stau la Petru Vodă. I-am cerut de nenumărate ori, în timpul celor 10 ani petrecuți acolo, când era în viață, să-mi citească o dezlegare pentru că nu mai voiam să stau acolo. M-am săturat la un moment dat de răutatea unor călugări. Nu toți erau așa, dar cei răi aveau și influență.

     • Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

      @ Nicu Pândaru Câți bani aveai când ai plecat la Mănăstire??? Nu cumva nici unul? Până la vărsta de 36 de ani, când am mers în Petru Vodă eu și soția mea muncisem și nu pe bani puțini. Problema călugărilor este că ei nu veneau și nu vin cu nici un ban în buzunar și apoi se înstăresc pe banii credincioșilor și din donațiile consistente. Sunt de trecut în calendar, așa de puțini sunt, călugării care înainte de a intra în monahism au avut averi și apoi au intrat cu averea în mănăstire. În afară de niște pensionari care-și donau o parte din pensie starețului, la Petru Vodă n-am cunoscut decât doi călugări soț și soție care s-au mutat cu toată gospodăria lor la Petru Vodă. Au ajuns cei mai săraci dintre toți călugării!!! Dumnezeu să-i odihnească, pentru că mi-am amintit acum de ei.

     • Eu am muncit foarte mult (munca bruta grea), cu mult inaintea altora, din adolescenta, caci familia mea avusese necazuri mari cu Securitatea si imi era blocata ascensiunea sociala. Cand in anii ’90, dupa caderea comunismului il ajutam pe parintele Ghelasie sa-i duc textele catre o editura, care au devenit carti, deja aveam casa mea din banii castigati de mine, si imi facusem si o firma (chiar in 1990, eram, extrem de tanar inca, unul din pionierii indrazneti care se bucurau de cadera comunismului, altii stateau increminiti, asteptand un comunism de tip nou de la Ion Iliescu). Tu cauti doar sa manjesti dupa tiparele in care ai imbatranit foarte urat, mai ales sufleteste. Poate ca reusesti sa ii minti pe altii, dar nu si pe mine.

     • Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

      Hopa. Ești doar un anonim. De ce te doare? N-am aflat, ai întemeiat și tu , om serios, o familie tradițională? Te-ai căsătorit, ai copii sau ai rămas captiv băieților îmbrăcați în fustițe? Băieții sunt specialiști în supt organe. Ai susținut doar oral familia tradițională, așa cum a făcut-o ierarhul Corneliu, uns episcop din prea multă iubire de patriarhul Daniel?
      https://www.youtube.com/watch?v=l4OZuFS5zh8&t=4s

   • Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

    @ Nicu Pândaru Nu știu ce ar fi făcut părintele Iustin Pârvu referitor la plângerea penală formulată de mine. Știu că mi-a dat binecuvântarea, după ce i-am citit în chilia lui de la mănăstirea de călugărițe, să depun la Mitropolie Autosuspendarea mea din BOR. Îmi repeta, obsesiv aș putea spune, “Vasile – după mine, potopul”. Îi era lehamite. Având experiența campaniei strângerii de semnături pentru referendumul anti-cipuri, dezamăgit de refuzul implicării preoților în acea campanie, dar și de finalul acelei acțiuni, nu știu dacă s-ar mai fi implicat cu patos în așa ceva. Este doar o părere. Sigur este mesajul pe care mi l-a transmis în mod repetat: “După mine, potopul.”. Odată i-am spus hotărât: “Părinte, dacă ăștia din mănăstire vor sări pe mine, după moartea matale, eu nu mă las. Lupt cu toată mănăstirea dacă este nevoie.”. Bătrânul mi-a răspuns: “Dacă va fi nevoie, o vei face și pe asta. Dar ține minte, nimeni nu va trece vreodată de sârma ta.”. Se referea la hotarul proprietății mele achiziționată de mine, din banii personali, la venirea în Petru Vodă.

 4. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

  Nicu Pândaru, perversul sexual care a trecut pe la călugării din Frăsinei și Cernica, este un tip cu un ego exacerbat: “Iar despre mine esti la ani lumina departare in a realiza cine sunt”. Nu cumva este prieten cu starețul de la Cernica, Clement Popescu care “a calatorit cu treburi bisericesti prin toata Europa”. Oare de ce Clement Popescu, scăpat de acuzația de pedofilie, nu a intentat proces de mărturie mincinoasă împotriva celor doi seminariști?
  https://www.cancan.ro/staretul-de-la-cernica-acuzat-de-hartuire-sexuala-pastoreste-o-alta-manastire-14755657

  • Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

   Nicu Pândaru un instigator pervers sexual, instruit în mănăsătiri consacrate, îmi reproșează: “Iar te pui pe scenă în prim-plan? „Eu, eu, eu… nu alţii!“”.
   Într-un comentariu spune despre sine: “Iar despre mine esti la ani lumina departare in a realiza cine sunt”. probabil suferă de un complex de nerecunoaștere socială dacă trebuie să-mi expună realizările lui, disprețuindu-mă pe mine despre care spune doar că nu am făcut nimic.

  • Baţi câmpii din haznau ta. Eu mergeam la Cernica la părintele Ilarion Argatu, care avea o chilie separata ca o casuta, langa muzeu si care şi el avea necazuri cu Securitatea şi la care mă spovedeam şi îmi atrăgea atenţia despre ispitele diavolilor asupra oamenilor. NU am cunoscut vreun Popescu acolo. Veneam si plecam adesea sau mai intram la slujbe in biserica.
   Iar vorbesti despre tine auto slavindu-te.

 5. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

  Demascarea comentatorului Nicu Pândaru
  Este regretabil faptul că indivizi perverși au invadat pagina I.P. pentru a-l denigra pe domnul colonel (r) SRI Vasile Zărnescu. Fiind unul dintre cei care au încercat să-l sprijine pe domnul colonel în lupta cu românofobii care i-au intentat un proces penal, sunt acuzat de comentatorul NICU PÂNDARU că aș fi subofițer SRI (las deoparte faptul că un absolvent de facultate tehnică pe timpul lui Ceaușescu, bașca șef de promoție nu putea fi doar subofițer SRI, un coleg de-al meu de la inginerie TCM, mult mai slab ca student, a ajuns șeful direcției județene a SRI Neamț, probabil pensionat deja) .
  Nicu Pândaru este un individ pervers care critică lăcomia călugărilor din BOR, dar mă acuză pe mine că atac BOR pentru că am demascat propaganda criminalității biblice de către ierarhii BOR. Comentatorul a trecut prin școala mănăstirilor Frăsinei și Cernica, după cum singur a recunoscut “Cu banii stiu si eu. Am fost o vreme printre calugari la Frasinei (…). Am fost si la Cernica. Nu mi-a pasat la Frasinei ca unii sunt lacomi la bani, nici lui Ghelasie.”. A uitat să menționeze apucăturile arhicunoscute ale unui cuib din Cernica. Un stareț a fost acuzat pentru pedofilie de doi seminariști.
  Obsedat de un sindrom de megalomanie autoapreciativă, Nicu Pândaru se prezintă “Iar despre mine esti la ani lumina departare in a realiza cine sunt”.
  Abil, fără ca el s-o afirme fățiș, Nicu Pândaru îndeamnă cititorii I.P. la “negarea holocaustului” faptă pentru care legea propune o condamnare de până la 3 ani. Perversul mă acuză că nu fac acest lucru.
  Grav este faptul că acest comentator instigator a furat identitatea unui român cu numele Nicu Pândaru, pentru a crea impresia de persoană publică.
  Mi-a atras atenția afirmația acestuia “Iar despre mine esti la ani lumina departare in a realiza cine sunt”.
  Am descoperit că perversul postac a furat identitatea unui Nicu Pândaru, director executiv al unei firme din Brașov.
  https://m.facebook.com/photo.php?fbid=116248769317410&id=100027968627710&set=a.116248795984074&source=11
  https://www.icco.ro/aniversare2017/pic6.png

 6. Nu mai bate câmpii, urâciune! Nu l-am denigrat nici o clipă pe colonelul Vasile Zărnescu, dimpotrivă, iar tu vrei să îi sperii pe alţii, ca şi când ai fi în vreo misiune (fostule coleg de facultate al şefului SRI Neamţ), că se vor duce la închisoare (ca Zărnescu, zici tu) dacă nu vor scrie „corect“ şi „legal“ pe Incorect Politic.

  • Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

   Perversule, de ce nu ai răspuns la indicațiile privind identitatea ta? Dacă ești un cavaler al dreptății, așa cum te dai, confirmă-ți identitatea. Dă-te leu, riscându-ți libertatea pentru adevărurile pe care pretinzi că le clamezi, nu stând ascuns și furând identitatea altor oameni. Neagă tu, direct și explicit, ce pretinzi tu că trebuie negat instigator pervers în fustiță ce ești!

  • Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

   Nenorocitule, tu m-ai acuzat că sunt “subofițer SRI”. Dacă nu ai probe, și ești cel despre care deocamdată cred că i-ai furat identitatea, vezi că s-ar putea să-ți demonstrez legal că mă acuzi fără probe că aș fi angajat al SRI.

   • Nicu Pândaru este un pseudonim destul de simbolic („La Pândă-n lanul de secară“, nu?) şi cred că e suficient. N-o să crapi tu de nervi, dacă nu-ţi spun cine sunt! Plus că la ce ţi-ar folosi? Tu nu poţi să te abţii şi te auto-deconspiri singur, mai mult decât ce aşi putea spune eu. Tu cum i-ai dat lui Vasilescu nota securistică murdară (plină de calomnii) despre Filotheu (pe care îţi repet că nu îl cunosc), purtătorul de cuvânt al mânăstirii Petru Vodă (din judeţul Neamţ, unde şef SRI pe judeţ era un fost coleg de al tău, cum spui). Filotheu care a cerut public SRI să îşi retragă infiltraţii de la mănăstire (în timp ce tu erai chiar acolo)? Aţi semnat nota securistică? Tu sau prietenii tăi? Aţi iscălit-o anonimă!
    *
    Esti cu sistemul si de aceea te folosesti de sitem impotriva oamenilor!? Nu mai pot eu de procesele tale sau de plangerile tale penale! Incepi sa-ti dai arama pe fata!
    Dar tu cand ai spus ca altii (ca profesorul Corvin Lupu) sunt “la ordin pe unitate”, apoi ai zis ca la serviciile secrete ale armatei , nu la SRI. Ce, te-a dat in judecata? Te-a reclamat penal (stilul tau)? NU, dar tu fiind special, nu are nimeni voie sa spuna despre tine ce spui tu despre altii, desi la tine chiar se intampla sa fie asa, se potrivesc uimitor de bine toate.

    • Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

     @ Nicu Pândaru Da, te-am prins cu mâna sub propria fustiță. Prea ești obsedat de “iubitul tău”, Filoteu Bălan. Nu știam că are și apucături pidosnice. Numai așa te puteai realiza, stând fetiță pentru pofticioșii cu fustiță.
     Pe profesorul CL l-am întrebat ce știe despre DGIA, răspunzându-i la acuza că activez în servicii. Nimic mai mult. Chiar aștept să incrimineze D.G.I.A., așa cum o face cu alte servicii. Uite că mai sunt și alți oameni care mai gândesc în țara asta.
     mai ales că Tache, care n-a fost oprit din asta, dezvăluie la greu despre ce-a ajuns serviciul secret al Armatei.

     • Baţi câmpii, „imbecilule“! I-ai zis la ora 2:54 lui bali că te „retragi“ şi laşi IP să mai răsufle, dar după fix 13 minute (la 3:07), compulsiv, ai postat mizeria inutilă de mai sus. Ce este Incorect Politic pentru tine? Locul unde să te promovezi prin lături.

     • Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

      Băi mânuță sub fustiță, nu-ți primești solda până nu mă dai tu afară de pe IP? Îi curg balele lui bali și nu poate citi comentariile din cauza postărilor mele. Îl las pe colonelul Zărnescu, să-l sprijiniți voi cu injuriile voastre inculte!!!

 7. Ce dracu au cretinii astia de Militaru si Pindaru de au monopolizat comentariile cu disputa lor ?
  Vorbiti dracului la telefon imbecililor !

  • Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

   @ Bali Stai calm. Mă retrag și vă las să răsuflați.

  • Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

   @ Bali Dar tu nu poți răsfoi paginile IP de comentariile astea??? Nu vrei, nu citești. lichea anonimă ce ești?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *