Home / Internațional / Legătura dintre brevetul lui Richard Rothschild (2015) și criza Covid-19 (2020)

Legătura dintre brevetul lui Richard Rothschild (2015) și criza Covid-19 (2020)

Incorect Politic
Mai 10, 2023

Legătura dintre brevetul lui Richard Rothschild (2015) și criza Covid-19 (2020)

Legătura dintre brevetul lui RIchard Rothschild (2015) și criza Covid-19 (2020)

Via STRATINFO:

 

În 2015 Richard Rothschild brevetează o metodă pentru obținerea și transmiterea datelor biometrice (de exemplu, semne vitale) ale unui utilizator, în care datele sunt analizate pentru a determina dacă utilizatorul suferă de o infecție virală, cum ar fi COVID-19.

Metoda include utilizarea unui pulsoximetru pentru a obține pulsul și procentul de saturație a oxigenului din sânge, care să fie transmise fără cablu către un smartphone. Pentru a se asigura că datele sunt exacte, se folosește un accelerometru în interiorul smartphone-ului pentru a măsura mișcarea smartphone-ului și/sau a utilizatorului.

Odată ce sunt obținute datele exacte, acestea sunt încărcate într-un cloud, unde datele sunt utilizate (singure sau împreună cu alte semne vitale) pentru a determina dacă utilizatorul suferă sau este posibil să sufere de o infecție virală, precum COVID-19.

În funcție de cerințele specifice, datele, modificările acestora și/sau determinarea pot fi utilizate pentru a alerta personalul medical și pentru a lua măsurile corespunzătoare.

Cei care doresc să se adâncească în arhive și, mai ales, să cerceteze brevetele și beneficiarii ultimelor operațiuni criminale la scară mondială sub pretextul Covid-19: accesați acest link. (https://pubchem.ncbi.nlm.nih.gov/) Printre beneficiarii unor brevete foarte avantajoase o să dați de Yves Levy (soțul Ministrului Sănătății Agnès Buzin, cunoscut ca fiind coordonatorul laboratoarelor din Uhan), mari grupuri financiare, fonduri de investiții, bănci și foarte mulți membrii WEF…

https://pubchem.ncbi.nlm.nih.gov/#query=covid-19&tab=patent&page=1&prioritydate_lte=2016&prioritydate_gte=2014

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *