Home / Evenimente / Lansare de Carte MÂINE 18 Aprilie la Cluj-Napoca

Lansare de Carte MÂINE 18 Aprilie la Cluj-Napoca

Sterie Ciumeti
Incorect Politic
Aprilie 17, 2019

Lansare de carte Editura Evdokimos şi Fundaţia Profesor George Manu

18 Aprilie la Cluj-Napoca

Joi, 18 aprilie 2019, ora 19:30, lansăm în cadrul târgului de carte Gaudeamus Cluj Napoca (amplasat în Piaţa Unirii), o carte excepţională a memoriei carcerale semnată de Aurel Vişovan şi prefaţată de Mircea Nicolau: “Dumnezeul meu, Dumnezeul meu, pentru ce m-ai părăsit…? Reeducarea de la închisoarea Piteşti”. Alături de noi se va afla Pr. Marius Vişovan, fiul autorului.

Aurel Vișovan, născut în 1926, student la Facultatea de Drept, profesor, lider al rezistenței anticomuniste din Maramureș şi şeful FDC Sighet în perioada 1946-1948, pătimitor timp de 16 ani în temnițele Sighet, Jilava, Pitești (în timpul satanicei reeducări), Gherla, Aiud, Baia Sprie, Satu Mare (1948-1964), mutat la Domnul în 2002.

Mircea Nicolau: “Deşi autorul scrie cartea de faţă ca o succesiune de frământări şi dezbateri cu sine, ea creşte din scrâşnetul de revoltă şi durere al contingentelor de răzvrătiţi pentru eliberarea din lanţurile lui Satan a neamului românesc şi a tuturor celor ce convieţuiesc cu el şi i-au împărtăşit soarta. Sunt în ea sfâşietor de multe pagini, pe care se cuvine să le citim în reculegere şi după rugăciuni.” (fragment din prefaţă)

Vă aşteptăm cu drag!

Sursa: Editura Evdokimos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *