Home / Actualitate / Klaus Iohannis Încalcă Legea (din nou)

Klaus Iohannis Încalcă Legea (din nou)

Incorect Politic
August 30, 2019

 

Klaus Iohannis Încalcă Legea

Via Justițiarul:

Klaus Iohannis rânjește deja alegătorilor de pe panouri publicitare, cu mult înainte de începerea legală a campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale din 2019!

Calendarul alegerilor prezidențiale 2019:

22 septembrie 2019, ora 24: depunerea candidaturilor și comunicarea către BEC a semnelor electorale

12 octombrie: începerea campaniei electorale.”

Atunci ce mama dracului caută impostorul ăsta pe marginea șoselelor acum?

Nu îndrăznește nimeni să ia măsuri împotriva unuia care încalcă permanent toate legile statului, inclusiv Constituția? Chiar așa de rău a ajuns România în timpul dicaturii iohanniste? Impostorul acesta face ce vrea și tot el îi acuză pe alții? După ce cinci ani ne-a arătat „Romania concediului bine făcut”, vine acum un ANORMAL cu probleme psihice vizibile și pledează „Pentru o „România normală”?!

Pe lângă faptul că este permanent paralel cu Constituția, Klaus Werner Iohannis abuzează săptămânal de funcția sa prin naveta la Sibiu, cu coloană oficială și pe bani publici, ca un veritabil împărat însoțit de suita sa imperială. Absolut nimeni nu se sesizează și nu stopează acest abuz sfidător!

În plus, Klaus Werner Iohannis lucrează doar trei zile pe săptămână: marți, miercuri și joi, în rest fiind la Sibiu. A se vedea agenda prezidențială care nu conține activități în zilele de vineri și luni, doar semnări de documente, care sunt făcute anterior și publicate la momentul oportun ca să pară că lucrează cu adevărat. Întâlnirile rare cu diplomați sâmbăta sau vizitele efectuate în aceeași zi de sâmbătă sunt la Sibiu sau în județele limitrofe.

Așa făcea și când era primar la Sibiu. Venea la serviciu la ora 10 și se căra la ora 13, fără să dea socoteală nimănui. Impostorul acesta, ținut în brațe de statul german și protejat de iudeo-masoni prin intermediul serviciilor secrete care dictează polițiștilor, procurorilor și judecătorilor, știe că nu va plăti niciodată pentru toate fărădelegile comise!

Cum poate să-și bată joc permanent de poporul român un fanariot instalat în funcția de Gauleiter peste colonia România din exterior și să nu fie nimeni care să-l pună la punct sau să-l tragă la răspundere pentru toate abuzurile  lui? S-a confecţionat o falsă imagine impostorului Klaus Iohannis, care pozează în „neamţ cinstit şi serios”, datorită unei prese corupte şi manipulatoare. Nemţii au pregătit acest sas hoțoman, incult și arogant, dar bun executant, ca să devină Gauleiterul României încă dinaintea intrării în secolul XXI. Ca să se nimerească pe calapodul unei ţări corupte şi umile, nici că  se putea găsi o lichea mai potrivită!

Oameni buni, ăsta își bate joc de voi și voi nu reacționați. Un traficant de copii, hoț de case și hitlerist cu acte în regulă, care a devalizat statul român de sute de imobile în valoare de miliarde de euro, după ce a declarat FDGR-ul condus de el ca succesor al organizației hitleriste Grupul Etnic German din România, desființat prin Convenția de Armistițiu și un decret regal, ambele din anul 1944, pozează în om corect și luptător împotriva corupției, fiind și premiat de stăpânii lui din străinătate. 

  Marius Albin Marinescu

Notă I.P.: Cei de la USRPLUS au furat și ei startul instalându-și corturi în oraș:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *