Home / Chestiunea Jidănească / Khazarii despre Românii care își apără poporul: Faptele lor trebuiesc pedepsite aspru

Khazarii despre Românii care își apără poporul: Faptele lor trebuiesc pedepsite aspru

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Mai 13, 2022

Khazarii despre Românii care își apără poporul: Faptelelor trebuiesc pedepsite aspru

Pe 8 mai, cu o zi înaintea “zilei victoriei” bolșevismului în Europa, khazarul antiromân Maximillian Marco Katz a postat un comunicat de presă prin care cere arestarea antisemiților și înăsprirea aplicării legii în cazuri de antisemitism. Ce înseamnă antisemitism? Este un nume de cod pentru Românism, întrucât orice intenție de afirmare a identității românești și de apărare a intereselor românești intră, în mod natural, în conflict cu interesele ostile României, promovate de comunitatea iudaică.

Iată comunicatul:

CENTRUL WIESENTHAL ÎNDEAMNA ROMÂNIA SĂ ÎMBUNĂTATEASCA IMPLEMENTAREA LEGISLATIEI EXISTENTA ÎMPOTRIVA ANTISEMITISMULUI ȘI NEGĂRII HOLOCAUSTULUI

Ierusalim – Pe 29 aprilie, directorul Centrului Simon Wiesenthal pentru Israel, holocaust-ologul Dr. Efraim Zuroff, l-a primit pe deputatul român Alexandru Muraru, reprezentantul Special al Guvernului României pentru Combaterea Antisemitismului, care a fost însoțit de Secretarul de Stat, Irina Dumitrita Solomon, Presedinta Comitetului pentru Implementarea Strategiei Nationale de Combatere a Antisemitismului, Rasismului și Xenofobiei.

Întâlnirea a fost dedicată discuțiilor privitoare la modalități de îmbunătățire și consolidare a campaniei guvernului român împotriva Antisemitismului.

Datorită cooperării de zeci de ani a Centrului Wiesenthal cu MCA Romania, Centrul de Monitorizare și Combatere a Antisemitismului, condus de Marco Katz, Dr. Zuroff a fost bine informat cu privire la problemele existente și a fost în măsură să ofere sugestii constructive, adresate oficialilor guvernamentali, care au fost receptivi la sugestiile prezentate .

Potrivit lui Zuroff:

„M-am bucurat să aflu că atât deputatul Muraru, cât și Secretarul de Stat Solomon au planuri concrete si se concentreaza foarte serios asupra eforturilor de a se asigura că legile românești împotriva antisemitismului și negării Holocaustului vor fi puse în aplicare pe deplin, iar infractorii vor fi pedepsiți corespunzător, ceea ce nu a fost cazul până în prezent.

Antisemiti si negationisti, precum Vasile Zarnescu, fost ofițer al Serviciului Secret Român, si profesorul de la Universitatea din București, Ion Coja și-au putut răspândi minciunile și ura prea mult timp și faptele lor trebuiesc pedepsite aspru”.

În comunicat ei scriu că Vasile Zărnescu și profesorul Ion Coja răspândesc minciuni și ură. Unde-i minciuna și ce ură răspândesc? Fără să dea exemple, pun această umbrelă a urii peste activitatea științifică a celor doi Români, înfierând autoritățile cu mânie proletară împotriva unor oameni care, fără să fie remunerați, își pun viața în slujba adevărului și a poporului lor.

Autorul Cornel-Dan Niculae, care în cărțile sale tratează subiecte similare, exprimă următorul punct de vedere:

Cornel-Dan Niculae:  Efraim Zuroff contrazice şi evidenţele, doar ca să îi iasă acuzele de crime la adresa românilor.

 

Efraim Zuroff contrazice şi evidenţele, doar ca să îi iasă acuzele de crime la adresa românilor.

Astfel, în 2003 Zuroff a mai venit din Israel în România şi a promis câte 10 mii de dolari oricărui român care demască un ucigaş de evrei la „progromul de la Iaşi“ din 1941, sau alt asemenea asasinat, de „Holocaust“. Erau reclame-poster cu oferta de 10 mii de dolari până şi pe staţiile de autobuz din Bucureşti, aprobate de primarul Băsescu (poate unii vă mai aduceţi aminte). Nu s-a descoperit nici un caz adevărat de român care să fi ucis un evreu, dar acum Zuroff le dă alte explicaţii lui Muraru şi Solomon, mandataţii guvernului Ciucă (care l-au vizitat în Israel în 29 aprilie – 1 mai 2022, pentru noi puneri la cale de condamnări de români), asigurându-i că statul român este vinovat de eşec, că nu a vrut să prindă criminalii.

Citat din „Ofensiva Iudaismului asupra României“ (momentul 2003, când îl somaseră pe Ion Iliescu să aprobe înfiinţarea Comisiei prezidenţiale a investigării „Holocaustului din România“):

„«Ultima şansă»? Cu tot scandalul făcut, Israelul şi organizaţiile evreieşti internaţionale nu au putut să îi fluture preşedintelui Iliescu nici un caz concret de român condamnabil de moartea vreunui evreu în timpul Holocaustului, aşa că, la nici o lună de la interviul cu bucluc, ei căutau cu lumânarea criminali. Astfel, în august 2003 Centrul Simon Wiesenthal anunţa că «oferă 10 mii de dolari fiecărui doritor pentru denunţarea românilor participanţi la Holocaust. Directorul centrului, Efraim Zuroff – se anunţa pe toate canalele -, a lansat astăzi programul Operaţiunea Ultima Şansă, care îşi propune să contribuie la depistarea, judecarea şi condamnarea celor care se fac vinovaţi de uciderea evreilor. Directorul Centrului Simon Wiesenthal, Efraim Zuroff, justifică includerea României în acest program prin faptul că în ţara noastră nici un participant la Holocaust nu a fost trimis în judecată în perioada post-comunistă, după cum România nu are nici o structură specializată în asemenea cazuri» .

«Directorul centrului, Efraim Zuroff, afirma că doreşte neapărat prinderea acestor nazişti de origine română… Această operaţiune de amploare [efectuată cu banii luaţi deja de la elveţieni, cum am arătat 4 sub-capitole mai sus] a fost experimentată în Lituania, Letonia, Estonia şi Ucraina, ducând la depistarea a peste 241 de «îngeri ai morţii nazişti» care s-au ocupat de deportări. Dintre aceştia, peste 55 au fost trimişi în judecată… După mediatizarea făcută campaniei Ultima şansă, Centrul Simon Wiesenthal din Israel a primit zece scrisori în care sunt oferite informaţii despre câţiva ieşeni suspectaţi a fi criminali de război. Cine sunt cei câţiva ieşeni?… «Aceste informaţii nu pot fi făcute publice acum…», ne-a declarat Otto Adler, preşedintele Asociaţiei Holocaust. «Părerea mea este că trebuie să se ştie că aceste fapte au existat» a mai spus Adler.»

Denunţurile, venite prin telefon, e-mail sau prin poştă, de la inşi cu vârste între 40 şi 90 de ani, în număr de 80, spuneau că amatorii de bani au auzit că cutare sau cutare a omorât evreii în timpul războiului, şi că ştie aceasta fie de la criminalii înşişi, fie de la rude sau prieteni. După perierea denunţurilor celor care voiau câte 10.000 de dolari, «s-au identificat patru posibili criminali de război in România», de peste 83 de ani.

Anchetaţi de Parchetul militar, despre nici unul nu s-a găsit nici o dovadă de vinovăţie. Dintre cei patru acuzaţi, doar ieşeanul Ioan Alexa a fost un caz mediatizat. În 2005 avea 96 de ani şi trebuia să fie primul român condamnat după 1990 pentru crime de război, în urma denunţării lui de către Centrul Wiesenthal că ar fi contribuit la Pogromul de la Iaşi din 1941. Nu s-a confirmat. Nici nu fusese la Iaşi în acele zile.

[pe această temă, atunci s-au publicat articolele: Holocaustul se răzbună pe un ieşean (pe http://www.9am.ro din 26 august 2005), Campania de demascare a Holocaustului în România (în Jurnalul Naţional din 30 septembrie 2004), ca şi articolele dlui Vasile Zărnescu: Simon Wiesenthal – Impostorul nr. 2 şi Mariana Maxim: Nemernica Neamului (postate în mai multe publicaţii pe Internet) etc.]“

37 comments

 1. Statul National Legionar

  Jidovimea satanicească nu se potolește👿👿👿👿

 2. gheorghe pe stil nou

  Evreii holocaustopaţi, înfrăţiţi cu neo-marxismul, declară românismul şi naţionalismul românesc, de orice formă, ca fiind fascism şi legionarism (ce trebuie distrus de ei prin slugile lor locale). Nu vor, de aceea, să dea nici o şansă patriotismului românesc, care trebuie – după ei – stârpit din faşă, pe orice cale, mai ales prin incriminarea penală. Iată o asemenea mostră din gândirea lor:
  „Orice român care se îmbracă în port naţional, fără să fie ţăran, este fascist, legionar“
  (declaraţie din 2015 a lui Alexandru Florian, directorul evreu al „Institutului Elie Wiesel“, creat şi bugetat de statul pentru vânarea de români „antisemiţi“, „fasciştii“ ori „legionari“.

  https://www.nasul.tv/se-interzice-si-portul-national-alexandru-florian-declaratie-socanta-orice-roman-care-se-imbraca-in-port-national-fara-sa-fie-taran-este-fascist-legionar/
  *
  AUR, de exemplu, orice declaraţii politice de dragoste pentru evrei ar face (îngreţoşându-i, poate, pe unii din votanţii săi români, care nu înţeleg o asemenea „diplomaţie“), tot va fi ţinta distrugerii lor. Aşa a păţit şi Partidul România Mare, când, după ce liderul lui, Vadim-Tudor, a dat-o pe filo-iudaism (luându-şi şi nişte consilieri israelieni periculoşi), şi nici nu a mai intrat în parlamentul român, pierzându-şi electoratul.

  • Se duc tratative pentru preluarea unui consilier israelian de către partidul AUR. Este singura șansă ca acest partid nnaționalist proromânesc să ajungă la guvernare. După cum spuneai, ține de diplomație iar electoratul lui Vadim Tudor și-a scimbat structura. Multe relicve securiste au dat ortul popii sau urmeazî drumul spre eternitate.

   • Sterie Ciumetti

    Asta a făcut și Dragnea înaintea campaniei electorale, a angajat o firmă israeliană de PR. Ce-a pățit după alegeri? A intrat la pârnaie. With jews, you lose, vorba aceea.

   • În februarie 2022, fostul şef militar al spionajului românesc, Silviu Predoiu, era reprodus de Jurnalul Militar cu declaraţia: „Ați văzut pe cineva cu consilieri străini, tot de unde era Black Cube [din Israel – n.n.], care a cîștigat vreo alegere? Toți au dat-o în bară!“ (articolul „Fostul şef al spionilor face dezvăluiri incendiare despre cum funcţionează Statul Paralel“). Generalul Predoiu are dreptate mai ales în ceea ce priveşte predarea unui partid naţionalist român pe mâinile unor consilieri evrei sau care merg pe mână lobby-ului evreiesc. În această situaţie s-a aflat partidul naţionalist România Mare, iar cazul său este elocvent. În 2003, liderul Partidului România Mare, senatorul Corneliu Vadim-Tudor, apărea peste noapte ca „filosemit“ angajând şi consilieri israelieni. Evreii îl minţiseră cu asigurări că il vor face preşedinte al României pe Vadim. Vacs. Până şi partidul (PRM) a mai intrat din inerţie în parlament în 2004, cu un scor mic, iar la alegerile parlamentare din 2008, PRM nu a reușit să obțină nici un mandat de parlamentar, dispărând de pe scena mare politică.

 3. Ion Di la Vidin Petrov

  Vorbă multă sărăcia omului. Blânzi ca porumbeii și vicleni ca șarpii, spun cărțile lor fundamentale. Șapte metri sub pământ, spunea Căpitanul. Asta înseamnă haiducie supersonică. Fără vorbe. Fapte, fapte. Nimic altceva.

 4. BOMBA ATOMICA ESTE SI PENTRU EI, INDIFERENT DE BUNKER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  caroline gunderode 13 mai 2022 la 12:52 pm – Raspunde
  Comentariul asteapta aprobarea.

  UUURGENT !!! discutia atomara minutul 1:03 despre megabombe Prof Dr Werner Bergholz

  EXPLOZIA ATOMICA DE AZI VA FI DISTRUGERE TOTALA –

  SPICUIRI FRAGMENTATE :

  NU SCAPA NIMENI !!!
  JOS SPERANTELE… TOATA LUMEA VA PIERDE : URMEAZA O IARNA ATOMICA INTRUCAT BOMBELE DE AZI SUNT INCOMPARABIL MAI PUTERNICE DECAT CEA DE LA HIROSIMA

  traducerea mea de fragmente:

  datorita megaexploziei unei megabombe atomice in aer, toate telefoanele din bunkere vor fi paralizate iar radioactivitatea din aer va contamina totul – toata lumea daca nu va muri imediat va muri in cateva zile in chinuri oribile datorita radioactivitatii .Vedeti filmele citate de fizicianul Prof.Dr.Werner Bergholz care a lucrat 15 ani in cercetare atomica la institutul citat mai jos :

  Spicuiri din discutia despre ‘Megaatomara’ condusa de profesorul Dr Werner Bergholz care este specialist in domeniu – discutie cu avocatul Reiner Fuellmich, cu pulmonologul Wolfgang Wodarg, (celebrul specialist dat afara din Comisia Eu pentru ca a salvat omenirea de „criza aviara”, demascandu-le impostura):

  transcrierea mea:

  – Im Bunker wird wegen einem elektromagnetischen Puls einer explodierenden atomischen Bombe, alles was wir an Elektronik haben, wird kaputt sein – es wird alle Telephone ausschalten min 1:10:49
  – Alles was wir an elektronik haben wird ausgeschaltet
  – Alles wird radioaktiv

  -min 1:03 despre Megabombe Prof Dr Werner Bergholz 15 Jahre Atomforschung, Karlsruhe Kernforschungsinstitut :

  Diejenigen die uberleben, werden an Strahlungen – werden auch Monate danach – sterben :

  ex 2 Filmen:
  vezi numele „Threads”, film GB la min 1:08:18 si film USA ” The Day after”- vi se indica adresa de mail ale filmelor pe un panou .

  Nuklearen Winter nach dem heutigen Atomkrieg .
  Nach einem Atomkrieg es werden nur Verlierer sein .
  Min 1:11 :
  wenn so eine Bombe in die Luft explodiert dann wird durch den elektromagnetischen Puls,
  alles was wir an Elektronik haben, wird kaputt sein:
  DACA O CAUTATI VETI GASI SI ACEASTA SEDINTA CU TRADUCERE SIMULTANA LA CASCA IN LIMBA ENGLEZA !!!

  Sitzung 103: Schwerter zu Pflugscharen
  May 6th, 2022

  Sitzung 103: Schwerter zu Pflugscharen

  Corona Ausschuss

  @Corona-Ausschuss
  15K Followers

  English livestream: https://odysee.com/s103en

  Der Corona Ausschuss wurde von vier RechtsanwältInnen gegründet. Er führt eine Beweisaufnahme zur Corona-Krise und den Maßnahmen durch.

  Erfahren Sie mehr über den Ausschuss: https://corona-ausschuss.de

  Anonyme Hinweise an den Corona-Ausschuss: https://securewhistleblower.com
  Telegram Ausschuss: https://t.me/s/Corona_Ausschuss
  Tor: http://2hfjtvg32qm6kjo2esoqu3djhc6xctn2wofnkrpc4vjez47a5wei44qd.onionNur durch Ihre Spende ist die Arbeit des Ausschusses möglich: https://corona-ausschuss.de/spenden/

  Follow

 5. “elektromagnetischen Puls” e numai o speculatie: bomba oricum ar trebui detonata la peste 20 de km inaltime, ar afecta doar retelele electrice in mod direct; cum ar mai merge propaganda,diversiunea,manipularea prin tembelizatoare????????

 6. de mirare ca nu au introdus lege pentru incriminarea zadarnicirii combaterii anti-semantismului….

 7. Puneti-i la Psaltire. Cititi.psalmii ptr. dusmani(le spuneti numele inainte de a citi;daca nu ii stiti pe toti,pomeniti si dusmanii nestiuti):5,7,9,17,27,30,34,39,40,41,51,53,54,58,68,108,139,142,macar 40 de zile.Doar n-o sa le dam in cap.Justitia e aproape inexistenta,legile nu sunt ptr.romani,asa ca ne ramane rugaciunea.Dumnezeu face minuni,veti vedea!

 8. gheorghe pe stil nou

  Exact a doua zi după încheierea vizitei în Israel a madatarilor guvernului Ciucă, A Muraru şi Irina Solomon (evreică de la Iaşi), pe 2 mai apărea ştirea în presa din Israel că România a căzut de acord să plătească încă 15 mii de pensii de Holocaust către cetăţeni din Israel pe baza unor liste înaintate de statul evreu, fără nici o dovadă că aceştia ar fi suferit vreo persecuţie din partea statului român. Iar aceasta este doar o parte din „pensiile de evreu“ (pentru meritul da a fi fost evreu în România la război) plătire de România. Acum se înţelege mai clar ce au făcut Muraru şi Solomon în Israel, în afară de promisiunea de noi inculpări penale ale românilor, căutaţi cu lumânarea de „anti-semitism“. Au angajat noi pensii de 10 milioane de euro lunar către Israel, în timp ce guvernul a redus cu 2 milioane de români număr celor care vor primii, fiind foarte săraci, voucherul de 50 euro la două luni să îşi ia alimente cu el. Pensia trimisă din România către israelieni ajunge cash la 750 de euro de evreu, chiar dacă acesta este bogat şi nu este în nevoi. Guvernarea „română“ a regimului Iohannis are grija evreilor, nu a românilor.
  https://www.haaretz.com/israel-news/.premium-romania-agrees-to-pay-new-reparations-to-holocaust-survivors-in-deal-with-israel-1.10775738

  • Bun. Și ce ai făcut tu ca să nu se-ntâmple asta? A fost vreun partid politic parlamentar care să comenteze ceva?

   • gheorghe pe stil nou

    Ai rezolvat-o atacând prosteşte aiurea! Eşti lătrău?
    Te deranjează deconspirarea şi ataci pe cei care mai spun ceva?
    Tu ce ai făcut sau ce faci? Eu fac ce pot şi chiar fac. Spun adevărul. Eşti cam deraiat, şi de aceea, poate, şi recomanzi consiliere israeliană pentru AUR, ca „singura șansă” pentru partid. Eşti un infiltrat diversionist? Consiliere israeliană pentru AUR (ce vrei tu) ar însemna sinuciderea partidului.

    • Mai întreabă. Eu știu din sursă sigură că asta urmărește stafful AUR. Tu deraiezi de la subiect.

     • gheorghe pe stil nou

      Baţi câmpii, diversionist şi provocator!? Dă pe faţă ce ştii tu despre AUR pe subiect, cu precizie. Şi cine eşti sau să indici o sursă precisă, asumată. Altfel e diversiune mincinoasă, cu scop denigrator.

     • Discursul tău cu note delirante te trădează ca un postac al propagandei. Tu ai misiunea să depistezi comentariile defavorabile unui partid politic care te plătește și să anihilezi orice altă opinie pe un subiect.

     • gheorghe pe stil nou

      Dementule “nero”, tu ai început să vorbeşti despre AUR bătând câmpii, ca să îl compromiţi sau ataci. Nu eu am intervenit să te comentez pe tine, Eu am vorbit până sa te bagi despre altceva, despre isprăvile guvernamentale ale lui Muraru şi Solomon. Tu ai început să ataci turbat cu reproşuri că ce am făcut eu ca să nu se întâmple relele ce le arătam (întrebare cretină, specific porvocatoare) şi să deviezi numai spre AUR. Urâtă boală mai ai pe tine, eşti identic Vasilică Militaru, turbatul obsedat anti-AUR. Eşti chiar el, cel mai probabil. Ruşine pentru Incorect Politic.

     • gheorghe pe stil nou Văd că tu ai obsesia AUR și obsesia Vasilică Militaru. Am înțeles că AUR te plătește să veghezi siturile naționaliste dar cine este acest Vasilică Militaru pe care-l invoci în mod delirant?

   • gheorghe pe stil nou

    Şi „să nu se-ntâmple asta“, ce? Ce trebuia să opresc eu? Guvernul român încă nu ar fi semnat ceea ce au promis Muraru şi Solomon în numele guvernului. Guvernul nu a anunţat nicmic. Trebuia să-i opresc eu pe Muraru şi Solomon să nu facă ceea ce au făcut în secret? Ştia cineva că au plecat în Israel cu misiune? Aici şi în alte părţi noi am anunţat ce se întâmplă, totuşi. Te deranjează că se fac publice informaţiile astea? Parcă ai fi delirantul ăla de Vasilică Militaru.

    • Care Militaru? Eu te-am întrebat ceva iar tu mă iei cu povești. Muți subiectul. Nu știam că sînteți o gașcă și eu am devenit infiltrat pe pagina IP. Asta îmi amintește de o gașcîă de homo care și-o trăgeau între ei și eliminau pe cel care nu era asemenea lor. Pari mai mult un fetișist care se satisface când se uită în oglindă.

     • gheorghe pe stil nou

      Tu tot ce ai spus aici este viclean şi de reacredinţă diversionistă, “nero”. Sau eşti inconştient şi iresponsabil.
      Dar ai şi limbajul identic cu al lui Vasilică Militaru, care i-a reproşat profesorului Ion Coja că aparţine unei „găşti de naţionalişti“ reprobabili, de care el e chipurile dezgustat. Inclusiv acuzele halucinante de homosexualitate în stânga şi în dreapta îţi sunt comune cu ale lui Vasilică Militaru. Adică eşti naşpa.

     • gheorghe pe stil nou tu ai caracteristiciel specifice unui onanist. Te crezi deștept și crezi că le știi pe toate. Cine ești, să-mi ceri tu identitatea? Lucrezi cumva la SRI sau la serviciul de propagandă al AUR.

     • gheorghe pe stil nou

      Nero, te-ai calificat in rahat!

     • gheorghe pe stil nou Rahatul este o figură de stil noi sau vechi? Probabil tu te consideri și un apărător al creștinismului. Te declari ortodox pe stil nou. Limbajul tău de mahala și cunoștințele precare în domeniu te califică doar ca supraveghetor SRI sau trimis de partid.

     • gheorghe pe stil nou

      “nero”, esti rahat pe toate stilurile, asta nefiind deloc o figură de stil, ci o realitate. Acum amesteci şi creştinismul în discuţia asta, să mai mânjeşti ceva. Cunoştinte precare ai tu, care inventezi orice spui şi nu faci dovada a nimic, ci doar îţi exhibi obsesiile şi îţi promovezi diversiunile, identice cu ale lui Vasilică Miltaru, al cărui alter ego perfect eşti, cu aceleaşi obsesii anti-AUR şi anti-creştine sau anti-BOR.
      Adio Incorect Politic.

     • gheorghe pe stil nou Dacă cineva te invită la dialog tu te superi precum văcarul pe sat. Se vede că nu ai caracter și navighezi pe blogurile naționaliste ca să supraveghezi activitatea lor. Limbajul utilizat te dă în vileag. Te eijezi în apărătorul Bisericii dar faci de râs creștinismul ortodox cu mizeriile proferate de tine în spațiul public.

     • gheorghe pe stil nou

      “nero” esti rahat. “Invitatia la dialog” a ta este atacul: “ce ai făcut tu ca să nu se-ntâmple asta?”, sari la cel care posteaza ceva. Asta e mizerie de bolnav, nu e dialog. Si nu mai face pe prostu’, Vasilica Militaru, ca nu stii cine esti. Eu nu apar crestinismul, dar tu il ataci cu perseverenta, furibund si pervers, dezgustator, ca si pe nationalisti, fie direct, fie subversiv.
      „Eu tocmai am ieșit din groapa de la Petru Vodă. Aviz amatorilor!!! Vor fi demascați toți șmenarii care se declară patrioți și apărători ai Neamului Românesc. La acest moment tabăra naționaliștilor este invadată de etnici care se dau cu pumnul în piept că sunt români. Lista începe cu [Diana] Șoșoacă, [Ninel] Peia, Lazarus, [George] Simion și [Claudiu]Târziu.“. Vasilică Militaru, aici:
      https://ioncoja.ro/inca-un-raspuns-la-vasilica-militaru/
      Toţi care nu sunt blonzi sunt ţigani, în afară de tine, sisilică „nero” (nerod)? De ce? Că ai moacă de mujic rus?
      https://ortodoxinfo.ro/2017/03/02/inafara-de-ecumenisti-cine-mai-vrea-sa-compromita-man-parintelui-justin-cazul-vasile-militaru-si-cazul-gurie-grosu/
      *
      https://ioncoja.ro/vasilica-militaru-nu-este-ceea-ce-pare/

     • Acum m-ai lămurit definitiv. Militaru este un psihopat ca și tine. Vă declarați în tabere opuse dar sunteți din aceeași tagmă de cretini și imbecilil.

     • gheorghe pe stil nou

      “nero”dule, ce mai faci pe prostu’, lichea ordinara, iar tu si Militaru aveţi prea mulţi numitori comuni ca să nu fiţi una şi aceeaşi îndrăcitură vicleană. Te-am băgat eu în seamă, sau tu te-ai legat de mine provocator, aiurea? (Exact ce faceai şi ca Militaru, cu care eşti absolut identic: viclean, diversionist şi duşmănos.)

 9. @loda -diversele “surse” au amestecat psalmii….

  • Dacă nu s-au mai rugat cei din grupul misticilor închiși alături de Valeriu Gafencu, înseamnă că nu s-a mai rugat nimeni în România. Aveau și timp și condiții de asceză. Rezultatul a fost dezastruos. Coloneleul Zărnescu, sau latul zicea ceva legat de pus mâna pe pistol. Nu știu care pistol, dar de pus mâna pe ceva tot trebuie. Cu rugăciunea se ocupă eremiții și ajung cel mult la nirvana.

   • Habar n-am ce fac eremiti,dar noi,ortocsii,ajungem la Dumnezeu,daca ne ingaduie,nu la nirvana.Pistoale au cei care sunt in solda stapanilor ,nu a romanilor si ma indoiesc ca le vor folosi ptr.apararea noastra.De aceea,fiecare,sa faca ceea ce ii sta in putere.

    • Nu tr poți da ortodox și să nu știi ce înseamnă eremit Călugăr care trăiește în singurătate.. Iar Pslamii ortodocși sînt de fapt ai jidanului David. Cred că ție îți plac ăia în care îi ceri Domnului să li se usuce nu știu ce vrăjmașilor și să devină pământurile lor pustii. Halal cerștinism, ortodoxule.

  • Nu ma uit la nici o sursa.Astia sunt cei cititi de mine,dupa ani de zile de citit Psaltirea,fara a consulta “surse” si dau rezultate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.