Home / Internațional / Cine scapă dacă pică bombe nucleare?

Cine scapă dacă pică bombe nucleare?

Carolina Gunderode
Incorect Politic
Mai 13, 2022

Cine scapă dacă pică bombe nucleare?

Cine scapă dacă pică bombe nucleare?

NU SCAPA NIMENI !!!

JOS SPERANTELE… TOATA LUMEA VA PIERDE : URMEAZA O IARNA ATOMICA INTRUCAT BOMBELE DE AZI SUNT INCOMPARABIL MAI PUTERNICE DECAT CEA DE LA HIROSIMA .

Datorita megaexploziei unei megabombe atomice in aer, toate telefoanele din bunkere vor fi paralizate iar radioactivitatea din aer va contamina totul – toata lumea daca nu va muri imediat, va muri in cateva zile in chinuri oribile datorita radioactivitatii .Vedeti filmele citate de fizicianul Prof.Dr.Werner Bergholz care a lucrat 15 ani in cercetare atomica la institutul citat mai jos :

Spicuiri din discutia despre ‘Megaatomara’ condusa de profesorul Dr Werner Bergholz care este specialist in domeniu – discutie cu avocatul Reiner Fuellmich, cu pulmonologul Wolfgang Wodarg, (celebrul specialist dat afara din Comisia Eu pentru ca a salvat omenirea de “criza aviara”, demascandu-le impostura).

– Im Bunker wird  wegen einem elektromagnetischen Puls einer explodierenden atomischen Bombe, alles was wir an Elektronik haben wird kaputt sein – es wird alle Telephone ausschalten min 1:10:49
– Alles was wir an elektronik haben wird ausgeschaltet

– Alles wird radioaktiv

Minutul 1:03  despre Megabombe Prof Dr Werner Bergholz 15 Jahre Atomforschung, Karlsruhe Kernforschungsinstitut :
diejeneigen die uberleben werden an Strahlungen – werden auch Monate danach sterben – ex 2 Filmen:

Vezi numele “Threads”, film GB la min 1:08:18 si film USA ” The Day after”- vi se indica adresa de mail ale filmelor pe un panou .

Nuklearen Winter nach dem heutigen Atomkrieg .
Nach einem Atomkrieg es werden nur Verlierer  sein .
Min 1:11 :
wenn so eine Bombe in die Luft explodiert dann wird durch den elektromagnetischen Puls,

alles was wir an Elektronik haben, wird kaputt sein

7 comments

 1. Alo! D-le Ciumetti eu nu cunosc lb.germana si nici nu am de gand sa o invat. Ce scrie aici madam carolina gunderode a fost descris cu lux de amanunte in cartea “ULTIMATUM sau ultimele zile ale unui razboi atomic” de Mordecai Roshwald publicata in Romania in 1977.
  Dar buna cuviinta pe care ar trebui sa o aiba nemtoaica asta si dvs. v-ar fi facut sa nu publicati mizeria asta in lb.germana si sa traduceti filmul. Asta asa ca va dati mari patrioti si liber-schimbisti la ziarul asta de kko!

  • Sterie Ciumetti

   Valea pe alt site dacă nu-ți convine. N-am timp să traduc fiecare text și nici să fac pe plac fiecărui leneș care în loc să facă el mai bine se găsește să critice.

 2. “atomischen Bombe”, “elektromagnetischen Puls”, “Elektronik kaputt”.

  Nu văd ce e așa de complicat.

 3. dom’le: maxtor se tine NUMAI de critica….asta spunea Roosevelt:” criticii NU FAC NIMIC ne critica intr-una,NE-IMPIEDICA sa facem…..”;la subiect:carolina o da cu “fear-porn”, frica de cica care e nevoie ca vita sa pasca linistita…(d-aia se lalaie tziganu non-stop:cand erau pusi la treaba linistea insemna ca VECHILUL ii pandeste,doar urletul unui pedepsit ii mai linistea-inseamna ca ALTUL a fost pocnit;vezi si mass-media de azi care mai anunta pe cate altu intrat la pushcareala,in accident sau mormant,e un RITUAL)

 4. @matei – e complicat pentru ca vita nu stie cum lucreaza alea:nu stie cu m lucraza curentyul electric,tembelizorul,smartphonu sau bomba cu nuclee deocheate….(un cioflingar a spus asta:”
  daca nu ne punem masca vom muri CU TOTII!)

 5. Depinde de distanta la care ne aflam de locul impactului. La peste 100km nu ar trebui sa fie efecte severe sau medii imediate. Vantul si ploile pot insa duce radiatiile nocive si mai departe.
  Acum depinde si de cate bombe nucleare se arunca, dar pragmatic, daca nu locuiti in capitale ale statelor NATO sau ale statelor sovietice (actuale/foste) sau in orase mari si/sau strategice, viitorul nu este chiar asa de negru !

  “Indrazniti, Eu am biruit lumea.”

 6. “La peste 100km nu ar trebui sa fie efecte severe sau medii imediate.” (Constantin)

  https://en.wikipedia.org/wiki/Nuclear_electromagnetic_pulse#Starfish_Prime

  “Starfish Prime made those effects known to the public by causing electrical damage in Hawaii, about 1445 kilometres (898 mi) away from the detonation point, knocking out about 300 streetlights, setting off numerous burglar alarms and damaging a microwave link.”

  Iar eu locuiesc în București.

Leave a Reply

Your email address will not be published.