Home / Actualitate / JUSTIȚIE SOCIALĂ! ONG-uri Militează Pentru Integrarea Bolunzilor în Societate

JUSTIȚIE SOCIALĂ! ONG-uri Militează Pentru Integrarea Bolunzilor în Societate

Vlad Voicu
Incorect Politic
Noiembrie 13, 2019

G4Media:

Unsprezece organizații non-guvernamentale din trei orașe diferite depun plângeri la CNCD împotriva viceprimarului Aurelian Bădulescu pentru o declarații împotriva minorităților sexuale,  se arată într-un comunicat al Asociației MozaiQ. Ele cer sancționarea cu amendă a viceprimarului Aurelian Bădulescu ”pentru a transmite un semnal hotărât că astfel de derapaje sunt inacceptabile în spațiul public din România”.

Bădulescu a declarat vineri, 4 octombrie 2019, în cadrul unei emisiuni televizate că ”Anormalitatea și homosexualitatea și bulangiii îi transformăm acum în progresiști. (…) Ca femeie, eu cred că ar trebui să vă opriți din discursul ăsta cu bulangiii”.

Bădulescu i-a trollat în stil epic.

În ciuda faptului că poliția gândirii de extremă stânga se străduiește din greu să  “faca un exemplu” din persoanele publice și juridice care fac declarații care se pot inrerpreta ca fiind ‘discriminare’ în baza unor legi anticonstituționale, aceste cazuri nu vor rămâne izolate.

Pe măsură ce nebunia se accentuează, vor fi tot mai multe voci care să susțină normalitatea.

Tot mai mulți reacționari.

JUSTIȚIE SOCIALĂ

Potrivit ONG-urilor, mesajul politic al domnului Aurelian Bădulescu țintește un grup de indivizi pe baza anumitor caracteristici protejate de către OUG 137/2000, articolul 15, și anume orientarea sexuală.

”Astfel, mesajul domnului Bădulescu diferențiază în mod clar între grupurile de persoane heterosexuale și cele homosexuale, criteriul de diferențiere fiind cel al orientării sexuale. Prin declarațiile sale jignitoare, Aurelian Bădulescu creează un sentiment de frică și panică privind reprezentarea în spațiul public a comunității LGBT. Astfel se contribuie la încetățenirea stereotipurilor și a prejudecăților privind indezirabilitatea comunității LGBT.

Glumele crează sentimente de frică și panică în rândul bolunzilor, ar trebui interzise pentru a nu promova izolarea bolnavilor.

Noi trebuie să integrăm bolunzii, nu să-i marginalizăm.

Chiar și pe aceia care au boli cu transmitere sexuală, nu putem să-i respingem doar pentru că pot afecta siguranța, libertatea și sănătatea majorității “normale” și a copiilor ei.

Privind ținta mesajului, prin stigmatizarea orientării sexuale Aurelian Bădulescu marginalizează persoanele având aceste trăsături în afara limitelor normale ale relațiilor sociale, afectând stima de sine a acestora și promovând izolarea lor”, se mai arată în comunicat.

[…]

Cele 11 ONG-uri care au semnat plângeri sunt: Asociațiile Centrul de Acțiune pentru Egalitate și Drepturile Omului (ACTEDO), Active Watch, Centrul de Resurse Juridice, CeRe – Centrul de Resurse pentru participare publică, Civica, E-Romnja, MozaiQ, PRIDE România, Prisma Cluj, SWC și Federația Organizațiilor Neguvernamentale pentru Servicii Sociale.

Cele 11 asociații ar putea face o petiție pentru închiderea tuturor spitalelor de nebuni, susținută de o scrisoare deschisă adresată președintelui Klaus Iohannis, cu care au consultări în mod frecvent și care este un aliat al societății civile.

Odată ce golim azilele și integrăm boluznii, putem folosi clădirile pentru a găzdui refugiați imigranți.

Două păsări dintr-un foc!

JUSTIȚIE SOCIALĂ

3 comments

  1. Rețineți nunele asociațiilor, va trebui sa le punem în compilația noastră de jenă.

  2. Fecalistii nu sint orientati sexual ci degradati mintal – schizofrenici – prin refuzul vietii NORMALE si degenerati sexual prin practicile contra-firii.
    Orientarea sexuala poate fi pentru diferite culori, marimi, dimensiuni biologice nicidecum pentru refuzul normalitatii.
    I-a invatat Marx – in special prin jidanii de la Scoala de la Frankfurt mutata la Univ Columbia – New York si contaminatoare a tuturor universitatilor [nu numai] din Occident – ca Adevarul este relativ, fiecare isi face propria realitate si fiecare devine propriul dumnezeu…
    Idiotii asta cred si doar tratamentul psihiatric si izolarea de corpul societatii reprezinta o speranta sa se faca inapoi OAMENI.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *