Home / Internațional / Jurnalist iudeo-american îl dă în judecată pe șeful OMS pentru genocid

Jurnalist iudeo-american îl dă în judecată pe șeful OMS pentru genocid

Carolina Gunderode
Incorect Politic
Decembrie 13, 2020

Tedros Adhanom Ghebreyesus, acuzat de GENOCID

Jurnalist american îl dă în judecată pe șeful OMS pentru genocid

Jurnalistul american (?) și expert în Etiopia, David Steinman l-a pus sub acuzare pe CEO-ul Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), Tedros Adhanom Ghebreyesus, la Curtea Penală Internațională (CPI) de la Haga. Steinman a declarat la o conferință de presă digitală că Tedros este vinovat de genocid și crime împotriva umanității, făcând nimic pentru a preveni acțiunile greșite ale oficialilor guvernamentali în perioada în care a fost ministru de externe al Etiopiei din 2012 până în 2016.

În calitate de șef al OMS, Tedros are imunitate diplomatică, dar, potrivit lui Steinman, acest lucru nu ar trebui să-l împiedice să-l judece pe etiopian. Pentru șefii de stat, imunitatea nu a fost un obstacol în calea CPI, dar urmărirea penală a unui director general care lucrează pentru o organizație a ONU nu a avut loc niciodată. “Tedros a făcut prea mult parte din sistem pentru a nu fi fost responsabil pentru faptele comise de oficialii guvernamentali”, a spus Steinman.

Experții se întreabă cât de promițătoare este pedeapsa  Fără să citească acuzațiile, ei întreabă dacă Tedros este persoana potrivită pentru a da în judecată. „Rolul specific al lui Tedros în aceste crime a fost atât de mare și nu există altele cu un rol mai mare”, spune Göran Sluiter, profesor de drept penal internațional la Universitatea din Amsterdam.

Tedros provine din regiunea Tigray, unde se află în prezent un conflict sângeros între TPLF (Frontul de Eliberare a Poporului Tigray) și actualul guvern etiopian. Armata etiopiană l-a acuzat că a ajutat autoritățile locale din regiunea rebelă. Tedros este membru al TPLF.

Steinman a spus că, deocamdată, l-a acuzat pe Tedros, deoarece guvernul etiopian a emis mandate de arestare pentru alți lideri etiopieni de rang înalt în perioada (1991 – 2018) când TPLF era la putere în Etiopia în urmă cu zece zile. “CPI nu urmărește persoanele care sunt urmărite penal și în țara în care au avut loc faptele.”

Potrivit jurnalistului, care a servit de mult timp ca consilier al membrilor opoziției din Etiopia, acuzațiile au fost acum depuse deoarece OMS „nu ​​poate fi condusă de un criminal” în momentul unei pandemii.

Sursa: https://www.hln.be/buitenland/amerikaanse-journalist-klaagt-who-baas-aan-wegens-genocide~ac75b81c/

3 comments

 1. CRIMINALUL ASTA LUGUBRU CONDAMNAT PENTRU CRIME CONTRA UMANITATII IN PROPRIA SA TARA, NE COMANDA NOUA, PE PLAN GLOBAL, SA NE LASAM ARESTATI LA DOMICILIU FARA DREPT DE APEL, SUFOCATI DE BOTNITE IN SCOLI , PE STRAZI SI LA LOCUL DE MUNCA ,SI ULTERIOR INJECTATI CU OTRAVURI SI NANNOPARTICULE PENTRU CIPARE , PRIN GUVERNELE NOASTRE CORUPTE CARE TREBUIESC IMEDIAT DATE IN JUDECATA CA FOLOSESC UN TEST CPR NEOMOLOGAT DE NIMENI PE PLAN STIINTIFIC ,TOTAL INADECVAT PENTRU A PUNE UN DIAGNOSTIC, CUM ARATA CHIAR INVENTATORUL TESTULUI KERRY MULLINS, TRADUS DE MINE PE ACEST BLOG . DAR DECE PERSISTA IN ACEASTA SARLATANIE DEJA DEMASCATA PUBLIC ??? CUM ESTE POSIBIL SA NU-I PEDEPSEASCA NIMENI PENTRU DISTRUGEREA ECONOMIILOR CU UN TEST NEOMOLOGAT DE NICIUN FOR DE OAMENI DE STIINTA ????????????????????????????????????????????????????????????

  ABSOLUT INTREG GUVERNUL ROMANIEI TREBUIE DAT IN JUDECATA PENTRU CRIME IMPOTRIVA UMANITATII !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  TESTUL CPR CU CARE NE BAGA LA INCHISOARE CONFUNDA AUTOMAT O RAMASITA DE VIRUS MORT CU UN VIRUS INTREG SI ACTIV !

  NU FACE NICIO DISTINCTIE INTRE: INFECTATI, BOLNAVI , SANATOSI, SAU ASA ZISE “CAZURI” !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  DE ASEMENI CONFUNDA VIRUSII CORONA INTRE EI

  SAU

  CU FOARTE DIVERSI ALTI VIRUSI GRIPALI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  93% DIN REZULTATELE DE “CAZURI ” SUNT FALS POZITIVE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  EXISTA COMISIE DE EXPERTI CONSTITUITA DEIN INFECTIOLOGI SI VIRUSOLOGI CARE CER DAREA IN JUDECATA A FUNCTIONARILOR GUVERNAMENTALI SI A DOCTORILOR CUMPARATI CU BANI GREI DE LOBBYIISTII COMPANIILOR FARMACEUTICE DINAFARA, PRECUM DROSTEN DE BILL GATES CU ASA ZISE BURSE DE CERCETARE, INSELATOARE SI LACOME DE BANI, SA MINTA!

  JOS CU CORUPTII CARE BAGA LUMEA LA INCHISOARE SI DISTRUG ECONOMIILE ATATOR TARI INCALECATE STRAMB, CALCAND STIINTA IN PICIOARE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  O echipă mondială de experți absoluti a confirmat oficial că testul PCR se bazează pe 10 erori fatale!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Printre ei se numără oamenii de știință de renume mondial Pieter Borger, Bobby Rajesh Malhotra, Michael Yeadon, Clare Craig, Kevin McKernan, Klaus Steger, Paul McSheehy, Lidiya Angelova, Fabio Franchi, Thomas Binder, Henrik Ullrich, Makoto Ohashi, Stefano Scoglio, Marjolein Doesburg-van Kleffens, Dorothea Gilbert, Rainer Klement, Ruth Schruefer, berber W. Pieksma, Jan Bonte, Bruno H. Dalle Carbonare, Kevin P. Corbett, Ulrike Kämmerer.
  În publicația lor științifică au ajuns la concluzia că acest test este complet nepotrivit ca mijloc de diagnostic, dar efectele sunt imense. Recent, o înaltă instanță de la Lisabona a decis că testele PCR erau greșite cu 97%. Acum, unde suntem obligați să vegetăm sub teroarea acestui test, această minciună de război a suferit o lovitură severă. Acest grup de revizuire format din 22 de experți internaționali are „10 defecte majore” ale acestui test făcute publice. Studiul descompune în mod sistematic studiul original numit Corman-Drosten-Papier , în care a fost descris un protocol pentru utilizarea tehnicii PCR pentru detectarea Covid.
  DECLARATIA Corman-Drosten a fost publicata pe 23 ianuarie 2020, la doar o zi de la depunere. Aceasta a fost cel mai scurt timp de aprobare dintre toate metodele cunoscute de examinare a sănătății din istorie. Și acest proces este utilizat în aproximativ 70% din testele Covid la nivel mondial. Este ieftin, rapid – și ‘absolut’. Cu aceste teste, OMS își îndreaptă agenda politică împotriva umanității și a națiunilor pentru a-și putea construi republica de teroare mondială pe trupurile morților și bolnavilor, pe această masă simulata.

  Printre numeroasele erori din acest test PCR, oamenii de știință au descoperit că testul „nu poate fi specific, deoarece baza este eronată, că rezultatele pot fi citite în toate direcțiile, că testul nu poate distinge între un virus și un fragment de virus Virus că nu există control asupra pozitivului și negativului, că rezultatul poate fi orice, că nu există standard pentru efectuarea testului și că acest test nu a fost niciodată supus vreunui proces real de revizuire științifică. ”
  ( Sursa: https://cormandrostenreview.com/report/)
  Cu alte cuvinte: nimic, nimic, acest test poate detecta în mod fiabil o determinare „pandemică”. Mai ales nu dacă cineva are o infecție cu virus sau dacă cineva este bolnav după un „raport pozitiv” sau se poate îmbolnăvi.

  China fără Covid fără test PCR
  În China nu mai există coroană fără vaccinare, pur și simplu pentru că testul de fraudă PCR nu este folosit acolo.
  China, de exemplu, nu folosește acest test, motiv pentru care, ca pe toate celelalte continente, nu mai există coroană acolo. În Africa nu există vaccinare, în Asia nu există vaccinare, în America de Sud nu există vaccinare. Pentru că nu mai există Covid acolo, se spune. De ce nu? Deoarece testul de fraudă PCR nu este folosit acolo. La noi, acest test PCR este mijlocul spre distrugerea noastră totală.

 2. tot ce vedem e mascarada planificata, la fel ce se intampla in SUA. au pus niste papitoi ca sa ne terorizeze pt ca sa aiba ei pe cine pune in streang spre bucuria popoarelor, ca spectacol de pasti, si sa vina in locul lor guvernul evreiesc mondial si printul poporului ales.
  O sa spuna,” legile ONU si constitutiile sunt o nebunie, uitati-va, numai razboaie si poluare si intoleranta, sa bagam legile lui Noe, libertate de la Noe, demnitate de la Noe, muxx de la Noe…” au facut legile lui noe din pix ca nu stiau cu ce sa contracareze poruncile lui Hristos.
  E penibil, acum au aflat ca toate dispozitiile OMS sunt antistiintifice si ilegale? Totul era pregatit de marii preoti vrajitori sa se intample conform planului , ca imbatraneste mesia si nu mai are farmec…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *