Home / Chestiunea Jidănească / Iudeul Albert Boula, directorul Pfizer, recunoaște că poate modifica ADN-ul omului cu tehnologia m-ARN

Iudeul Albert Boula, directorul Pfizer, recunoaște că poate modifica ADN-ul omului cu tehnologia m-ARN

Incorect Politic
Noiembrie 16, 2021

Iudeul Albert Boula directorul Pfizer recunoaște că poate modifica ADN-ul omului cu tehnologia m-ARN

Iudeul Albert Boula, directorul Pfizer, recunoaște că poate modifica ADN-ul omului cu tehnologia m-ARN

Via Evadare:

Plouă cu premii peste Albert Bourla, directorul Pfizer. În aceeași săptămână a primit premiul Theodor Herzl, despre care am relatat ieri, și premiul fundației globaliste Atlantic Council. Înainte de festivitate, a acordat un interviu în care a lăsat să îi scape câteva informații bombă. Cum ar fi că lucrează cu CIA și FBI să combată „dezinformările”. Dar și informații despre vaccinul Covid, care dacă nu ar fi venit din gura lui ar fi fost imediat taxate de „verificatoarele de adevăr” ca „știri false”.

Întrucât interviul e prea lung, am să notez și minutul pentru fiecare afirmație, să se poată verifica mai ușor.

min. 9: Discuția începe cu politețuri despre „omul Bourla”, viața lui de familie, sacrificată pentru binele omenirii. Ca și la premiul primit de la Congresul Mondial Evreiesc, a povestit despre copilăria în Grecia. Cum părinții săi au fost dintre cei 2.000 de evrei care au rămas în oraș, dintr-o comunitate de 50.000. Apoi câteva amintiri despre cum a trăit începutul pandemiei.

Aflăm, de pildă, și că Albert Bourla e veterinar la bază. Ceea ce nu cred că-i deranjează pe milioanele de români, care au ales să-i fie cobai.

Miezul discuției începe la min. 26, unde aflăm că în vaccinul m-ARN poți pune orice fel de proteină, nu doar virală. (Bănuiam.)

min 27: Pfizer a ajuns la tehnologia mARN folosind un parteneriat cu BioNTech, care era avansată în domeniu și care și-a propus mai întâi să trateze cancerul astfel. (Exact ce încerca și Moderna să facă, încă de la înființare.)

min 28: Pfizer pregătește un vaccin pentru gripă tot cu tehnologie m-ARN. (Chit că deocamdată li s-a spus „abonaților” că gripa a dispărut, ar fi dintr-o dată mulți bani de făcut prin dublarea vaccinurilor pentru boli sezoniere.) Descusut de reporter, indică 3 direcții în care s-ar putea folosi tehnologia m-ARN pe viitor: cancerul, alte infecții virale (cum ar fi gripa) și bolile genetice.

min 29. Aici e cea mai importantă dintre afirmații, așa că o redau integral, fără adăugiri:

Există și o a treia aplicație a tehnologiei m-ARN: pentru oameni care se nasc cu o greșeală în codul ADN. Și sunt multe boli rare, care li se întâmplă oamenilor pentru că undeva în genele lor e o mică eroare. Și din cauza asta ar putea nici să nu trăiască prea mult sau suferă. Sunt multe tehnologii, care încearcă să folosească editarea genetică, deci încearcă să folosească aceeași tehnologie pentru a putea schimba, repara greșelile ADN-ului tău. Ca să îi vindeci pe acei oameni. Acestea sunt doar 3 fronturi noi și fierbinți ale tehnologiei, la care lucrăm acum.

Afirmațiile lui Albert Bourla de la Pfizer sunt explozive doar pentru cei care ascultă orbește „doar sursele oficiale”. Am semnalat de multă vreme că aceleași idei se desprind limpede din materiale publice ale firmei Moderna, de dinainte de pandemie. Vezi articolul din ianuarie:

Conducătoarea Uniunii Europene și șefii de la Pfizer și BioNTech, răsfățați la premiile globaliștilor

Interviul de mai sus a fost prilejuit de o ceremonie ținută de Atlantic Council, una din organizațiile foarte influente ale elitei mondialiste. Clubul e un grup de reflecție și interconectare, care militează deschis în favoarea noii ordini mondiale, alături de CFR (Consiliul pentru Relații Externe), Comisia Trilaterală, Institutul Aspen, Fundația pentru o Societate Deschisă (a lui George Soroș), Forumul Economic de la Davos (Klaus Schwab), Clubul de la Roma, Clubul Bilderberg, Fundația Konrad Adenauer, German Marshall Fund și altele.

În ultimul timp, Facebook și guvernul Marii Britanii sunt citați ca donatorii cei mai mari ai Altantic Council.

La ceremonia de anul acesta (10 noiembrie 2021), vedetele premiate au fost, între alții: Ursula von der Leyen, președinta Comisiei Uniunii Europene, Albert Bourla, director Pfizer, Ozlem Tureci și Ugur Sahin, cei doi turci fondatori ai BioNTech. O singură poză de la eveniment face cât 10.000 de cuvinte:

Atâta tandrețe între Ursula și Bourla, ce nu s-a pomenit. Să sperăm că nu-i vede Codruța Koveși pe cei doi porumbei îmbrățișați, că s-ar putea să-i trânteascu un dosar penal Ursulei. (Visez.) Pentru că, tehnic, ce să vezi: e un ditamai conflictul de interese. Madam Ursula cumpără produse de miliarde de euro de la compania distinsului veterinar. Și, așa cum am dezvăluit încă din aprilie, contractele de achiziție și clauzele de imunitate penală între Comisia UE și firmele farmaceutice sunt secretizate. Recent, chiar și europarlamentari, în frunte cu Cristian Terheș arătau indignați că nici măcar lor nu li se arată ce clauze sunt în acele contracte!

Dar să revenim la ceremonia globaliștilor de ieri. A fost așa cum vă imaginați, un festival de ipocrizie, cuvinte sforăitoare, fraze goale despre climă, democrație, sănătate, egalitate. Vă las mai jos toată filmare, dar nu v-o recomand, decât dacă nu reușiți să adormiți.

Totuși, printre găunoșeniile globaliste, s-au strecurat și informații grave. Dar gloata n-o să tresară. (Cele mai multe comentarii la filmare sunt de la cretini, care se bucură că a cântat o pupăză din Kosovo, una Dua Lipa. Care și ea purta cercei cu BB – probabil de la „build back better”. În fine, euro-americanii au o slăbiciune specială pentru Kosovo și pentru proiectele separatiste în genere, ca metodă de erodare a statelor naționale.

Cele mai notabile indicii vin de la Ursula von der Leyen, care a insista pe parteneriatul SUA-UE. Președinta Comisiei Uniunii a avut tupeul să vorbească de democrație și societăți deschise, când tocmai UE e promotoarea liberticidului „certificat verde”, care ne aruncă în cea mai dură dictatură inventată vreodată: dictatura biometrică. Aproape tot ce spune e o răstălmăcire a adevărului sau minciuni ridicole.

de la min 47: „Scriem noi reguli pentru economia globală și protejăm democrațiile noastre”.

Următorul punct de pe agendă a fost „încălzirea globală”. Cum am mai spus, „agenda verde” va continua farsa covid cu noi și noi restricții întinse la infinit. Ursula a vorbit de „decarbonizarea economiilor noastre” (adică dezindustrializare și taxe pentru mașini și traiul de zi cu zi).

Șefa UE a ținut să folosească formula „o societate deschisă” (numele fundației lui Soroș) și „build back better” – care pare-se e un fel de parolă a noi cabale. Dar și „economii deschise” – adică accelerarea globalizării în beneficiul marelui capital.

min 50:

 „Dați-mi voie să mă refer și la rețelele de care avem nevoie pentru economia globală. Noi, la Uniunea Europeană, urmează să prezentăm o nouă strategie de conectare a lumii o numim Poarta Globală (global gateway), ca strategia președintelui Biden de reconstrucție mai bună pentru lume (Build Back Better for the world). Poarta Globală va fi un multiplicator de investiții în întreaga lume.”

 

Evident, baliverne. De unde să aibă UE bani pentru restul lumii? când purceaua e moartă-n coteț și țările membre sunt ele însele supra-îndatorate sau se laudă că împrumută bani când vorbesc de „bani de la UE”. Poate i-au zis programului Gateway în speranța că le dă Bill Gates ceva mărunțiș.

min 51: „Când SUA și UE se adună, avem puterea să modelăm lumea de mâine. De la 6G la finanțele verzi, ”

Apoi a delirat despre cum luptă ea pentru democrație, cum la 6 ianuarie era să dea lovitură de stat fanii lui Trump, cum „iliberalii” (gen Ungaria și Polonia) subminează valorile UE. (Doar pentru că își apără granițele inclusiv zilele acestea de invazie.) Sau cum alte regimuri nu sunt democratice (dar sunt cele care nu își mai primesc majoritatea cetățenilor în instituțiile statului – cazul României; ori îi șantajează să ia parte la terapia genetică experimentală, ca să aibă un loc de muncă – Italia, Franța.) Mă rog, cine nu are grețuri, se poate uita:

9 comments

 1. Nu sunt chiar fraze goale alea despre climă. Zilele astea s-a ținut conferința despre “schimbarea climatică” de la Glasgow. Au decis că până în 2050 trebuie reduse emisiile de carbon și redus numărul de autoturisme și sugrumați combustibilii fosili.

  • Ipocrizie maxima! Aceste state asa-zis civilizate, tacit, permit exportul deseurulor lor in România si alte state asemenea. In acelasi fel importa din România lemn, protejandu-si propriile paduri. Coruptia României le este rentabila, profitabila, din toate punctele de vedere, si o intretin. Votul de este doar pt a avea iluzia democratiei.

 2. “Nu sunt chiar fraze goale alea despre climă.” (aiurel)

  Ia uite că te-ai răzgândit (https://www.incorectpolitic.com/marea-inselatorie-ecologista/#comment-45358)

  Din articol: “a cântat o pupăză din Kosovo, una Dua Lipa.”

  Care cântat? A cântat cineva? Că eu n-am observat nimic, dar uite ce zice dl. Albert Bulă (în ultimul filmuleț de sus):

  https://www.youtube.com/watch?v=UsAaPIQfaig&t=3878s

  “Our other fellow honouree, Dua Lipa, who – I had the pleasure of meeting her today, indeed was my dream, I’m going to call my daughter – also understands the power of collaboration. Her recording of ‘Cold Heart’ with Elton John, which some also might consider an unlikely pairing, like me and Uğur, is proof that artists from different genders and different generations can collaborate to create something special. But of course, tonight we are honouring miss Lipa, not only as a great artist (n.r. – ?!?), but also for her efforts as the founder of ‘Sunny Hill Foundation’, which works to reduce poverty, injustice and inequities in Kosovo…”

  Păi da, dacă se vorbește despre mediu/încălzire globală/etc. mi se pare normal să se vorbească și despre reciclare dar se vede aici și că, în general, un produs reciclat nu se compară cu cel original. Cântecul “Sacrifice” al lui Elton John e banal dar nu e chiar așa de rău și nu-mi dau seama care-i treaba, dar multe cântece bune sunt distruse și culmea e că după aia au și succes, ăsta e după părerea mea un exemplu extrem:

  https://www.youtube.com/watch?v=SXm0V5qnp9A

  (Melanie C – “I Turn To You” – versiunea originală care mie mi se pare excelentă, cine vrea poate să caute și videoclipul dar nu-l sfătuiesc, oricum a fost la televizor)

  Deci dacă nu știm să cântăm, nu-i nimic: mai punem un cercel, mai facem o fundație pentru salvarea omenirii și poate iese ceva. Totuși există și excepții în ceea ce privește calitatea produselor reciclate:

  https://www.youtube.com/watch?v=FNmNilFJDec

  (“One Kiss by Calvin Harris and Dua Lipa (Cover)”)

  În încheiere, un sfat pentru cine vrea să lupte împotriva încălzirii globale: nu vizionați filmulețele de la youtube în frunzăritor* ci descărcați-le, mai ales cele pe care vreți să le vedeți de mai multe ori. De câte ori te uiți la ei pe sait dai de lucru atât serverului unde e stocat filmulețul cât și tuturor serverelor de pe traseu, ceea ce duce la un consum mult mai mare de energie electrică și asta nu e bine pentru mediul înconjurător.

  *în engleză: “browse” = “a frunzări”, deci “browser” = “frunzăritor”

  • Mă simt onorat că mi-ai găsit comentariul, dar cred că m-ai înțeles greșit. Când am spus că nu sunt vorbe goale, mă refeream la faptul că s-au luat măsuri care vor fi extrem de dăunătoare, (deci de făcut au făcut ceva), nu că tot ce spun ei acolo n-ar fi gargară. Nu mi-am schimbat părerea despre alarmismul climatic, rămân în continuare la părerea că e o escrocherie ecologia în forma actuală, deși nu am nimic împotriva măsurilor de reciclare sau de împădurire sau de protecția habitatului animalelor. Scopul măsurilor luate nu e protejarea planetei, ci deindustrializarea Europei și a Americii și restricționarea circulației prin eliminarea autovehiculelor cu benzină și impunerea a tot felul de restricții. Lămurit?

 3. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

  Ceea ce trebuie remarcat este mentalitatea acestor indivizi. Educați că fac parte dintr-o rasă superioară, crezându-se dumnezei, consideră că ei își pot da cu părerea în orice domeniu. Din veterinar s-a transformat în protectorul mediului și în implementarea democrației la nivel global. Deci, ei trebuie să aibă grijă de întreaga planetă pentru că speciile subumane ale goym nu sunt în stare să gândească. Cam așa s-a întâmplat cu implementarea comunismului. Unii ca ei demonstrau atunci că popoarele nu știu ce le este bine și le impuneau cu forța comunismul. Sunt diabolici. Sunt satanici în gândirea lor globală.

  • Frățioare, tu ai personalitate multiplă sau sunteți mai mulți care postați cu același nick? Când ești îngrijorat de antisemitism, când tuni și fulgeri împotriva lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *