Home / Chestiunea Jidănească / IUDA ÎN TIMIȘOARA! Dominic Fritz alături de comunistul Geza Kornis

IUDA ÎN TIMIȘOARA! Dominic Fritz alături de comunistul Geza Kornis

Incorect Politic
Octombrie 13, 2020

Dominic Fritz si comunistii evrei cei mai rai!

Dominic Fritz, despre care se ştia că ar fi evreu de mai mult timp (de câţiva ani), a şi perseverat în preocupările sale manifestate public în iubirea evreităţii. Astfel:

Mareşalul Ion Antonescu a deportat în afara României, în Transnistria, la Vapniarka pe cei mai răi comunişti străini de neamul românesc, pe comuniştii evrei.

Pe comuniştii români sau autohtoni (precum Gheorghiu Dej, Maurer sau Ceauşescu), Ion Antonescu i-a ţinut în închisorile din interiorul regatului român. De aceea comuniştii români au fost practic salvaţi, iar majoritatea comuniştilor evrei – esenţa cea mai dură a comunismului – distrusă (dar nu de români).

Între comuniştii evrei duşi la Vapniarka de către mareşalul Ion Antonescu este şi un anume timişorean Géza Kornis, care a supravieţuit, şi pe care actualul primar al Timişoarei, Dominic Fritz, l-a găsit în prima parte a lui 2020 în Germania şi şi-a făcut o fotografie cu el, pe care a expus-o pe Facebook. Vedeţi aici fotografia tandră dintr Dominic Fritz şi evreul comunist timişorean: https://www.rfi.ro/social-121723-evreu-comunist-deportat-antonescu-vapniarka-destainuie

Apoi, abia ales primar al Timişoarei, în 1 octombrie 2020 lui Dominic Fritz îi apare un interviu pe https://ziare.com/, publicaţie în limba română finanţată de statul american şi administrată de secta iudaică Chabad. În acest interviu („Interviu cu noul primar al Timisoarei, neamtul Dominic Fritz“), Fritz se prăpădeşte de grijă de sinagogile evreieşti din Timişoara. Zice el în interviu: „Sinagoga din Fabric, nu ţine de primărie, dar e absolut necesar ca primar să mă intereseze soarta acestei clădiri, să fiu un facilitator, să împing în faţă orice soluţie necesară, dar pentru asta avem nevoie de comunitatea evreiască, şi nu doar… avem nevoie de colaborare şi cu Consiliul Judeţean, şi cu guvernul.“

6 comments

 1. “majoritatea comuniştilor evrei – esenţa cea mai dură a comunismului – distrusă (dar nu de români).”
  Rog o mentionare succinta – cateva nume “de marca”, cum si cand au fost distrusi.
  Ii stiam “la butoane” si apoi cu pensii grase fie in Romania, fie fugiti in Israel…
  Ca Brucan – fost amabasador in SUA, Barladeanu , Neulander, tata lu’ Tismaneanu, boul – pardon vitelul (dupa cat creier ii functiona) Wiesel, Oisteanu, … nu mai punem pe presedintii de dupa ’90.
  Acest aspect merita un articol separat: nume, scurta biografie – gloria satanica si finalitate.

  • Cornel-Dan NICULAE

   „Lichidarea“ evreilor comunişti de top a fost, într-adevăr, parţială, prin transferul „greilor“ de la Vapniarka în lagărul de la Râbniţa. Unul dintre aceştia este Bernath Andrei, ucis acolo la comanda SS (se zice), şi care trebuia să fie şeful Partidului Comunist Român după ocupaţia sovietică a ţării. El se numea de fapt Andor Bernath şi a fost tatăl natural al lui Mircea Răceanu, diplomatul SIE care avea să îl trădeze pe Ceauşescu în anii ’80 (pentru ca Răceanu să nu fie condamnat la moarte, în favoarea lui a fost trimis la Bucureşti rabinul Arthur Schneier de la sinagoga din New York, renumit ca fiind cel mai bogat rabin din lume, care a intervenit pe lângă Nicolae Ceauşescu)
   *
   Despre lichidarea evreilor din Transnistria a scris V. Tismăneanu în „Lumea secretă a nomenclaturii“ (textul nu se găseşte pe Internet, din câte ştiu, dar câteva relatări din carte – nu şi lichidarea – sunt în postarea https://www.contributors.ro/cine-a-fost-ghizela-vass-despre-dosare-intrigi-si-anchete/, din care reiese că unii evrei comunişti au scăpat, alţii nu.
   Nu pot dezvolta acum acest subiect şi am scris mai mult din memoria lecturilor mele.

 2. In Timisoara si-a facut de cap si Laszlo Tokes, alt lider local, “national”, dar mai ales maghiar si antiroman. De ce sa nu se afirme si GK, mai ales ca nemtii i-au iubit mai mult pe boangheni decit pe romani in secolele de Unio Trium Nationum din Transilvania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *