Home / Educativ / În plină pandemie mass-media nu discută despre cum funcționează sistemul imunitar

În plină pandemie mass-media nu discută despre cum funcționează sistemul imunitar

Incorect Politic
Octombrie 13, 2020

În plină pandemie nimeni nu discută despre cum funcționează sistemul imunitar

Primit pe email:

‘Este destul de trist faptul că, în mijlocul unei epidemii, mass-media nu explică modul în care funcționează sistemul nostru imunitar. Suntem încurajați în permanență să căutăm o protecție externă care să ne salveze: luați măști, geluri alcoolice (fără să ni se spună că aceste geluri nu ar trebui utilizate pentru o perioadă lungă de timp, deoarece etanolul elimină primul imunogen natural al corpului nostru: stratul lipidic al pielii noastre, care este o barieră împotriva virușilor… (în ultimii ani, corpurile noastre au devenit din ce în ce mai sensibile an de an din cauza utilizării excesive a produselor antibacteriene și a neînțelegerilor despre rolul bacteriilor în sistemul nostru imunitar).

Cu cât folosim mai mult aceste dezinfectante alcoolice pentru mâini, cu atât pielea noastră va fi mai permeabilă și sensibilă la stratul superior. Să folosim în primul rând săpunurile „clasice”!
Mass-media vorbește doar despre o soluție externă: un viitor tratament medicamentos sau un vaccin a cărui autorizație de introducere pe piață va fi cu siguranță neglijată pe motiv de „urgență”…
Când s-a explicat populației că în câteva zile (pentru tineri) sau câteva săptămâni, toată lumea își poate întări în mod natural sistemul imunitar? Acest lucru nu ar împiedica cu siguranță răspândirea virusului, dar ne-ar întări apărarea împotriva virusului și, astfel, ar reduce incidența cazurilor grave, astfel încât să ne putem recupera mult mai repede acasă.

De ce să nu îi includem în canalele de informare pe cei care își petrec 95% din timp lucrând la acest subiect timp de mai multe săptămâni: profesioniști din domeniul sănătății care vorbesc despre prevenție, precum nutriționiștii, naturopatii, homeopații, fitoterapeuții care pot face o treabă extraordinară pentru oameni prin informare și prevenire și, astfel, ameliorează povara pentru medicii din primă linie?

De ce nu li se spune oamenilor că un consum de alimente rapide, alimente „artificiale” (cum ar fi alimentele procesate și rafinate) este primul lucru care ne distruge apărarea imună?
Că eficacitatea sistemului nostru imunitar depinde strict de starea florei intestinale (și, prin urmare, de calitatea alimentelor pe care le consumăm)?

Și consumul crud, sezonier de legume și fructe este cel mai bun mod de a umple rapid rezervele noastre cu minerale pentru imunitate?

De ce nu se explică faptul că postul nu întărește sistemul imunitar decât în ​​3 zile?

De ce să nu vorbim despre beneficiile unui duș rece care crește nivelul limfocitelor T individuale în câteva zile?

De ce nu se explică faptul că plante precum de ex. echinacea, în formă concentrată în câteva săptămâni va crește protecția imunitară? (am fi avut timp de când a apărut virusul …)

De ce să nu vorbim despre eficiența uleiurilor esențiale antivirale și a dozei mari de vitamina C și a mineralelor precum zincul și seleniul?

De ce să nu vorbim despre importanța exercițiilor fizice și a studiilor recente care dovedesc efectele benefice ale yoga în întărirea sistemului imunitar?

De ce nu se explică faptul că frica distruge grav sistemul imunitar? Și de ce este singura emoție transmisă de mass-media care provoacă o anxietate atât de mare încât ne slăbește din ce în ce mai mult zi de zi…?

De ce să nu le explicăm oamenilor că au abilități defensive și de auto-vindecare mai puternice decât orice medicament din lume și că acele abilități pot fi activate rapid?
Corpul nostru este o adevărată mașină de vindecare!

Într-un moment în care, în sfârșit, avem timp, este timpul să ne concentrăm asupra propriilor noastre operațiuni, să ne menținem puterea personală și să ne controlăm propria sănătate și viitorul. ” (Daniel Gaucan)

One comment

 1. Eu nu cred in “sistem” imunitar ci in functia imunitara pe care fiecare celula o are.
  Nu spun ca stiu fiindca nu ma ocup cu cercetari specifice; analizarea teoriei si observarea rezultatelor denota ca este fantezie si nu ceva real.
  Cum nu exista armata fara “spate” – ne-militarii care furnizeaza mancare, haine, munitie, transport, medicamente, munitie, carburanti, etc…. tot asa nu exista un “sistem imunitar” distinct, cum ar fi – de exemplu sistemul electric de la masina.
  In cazul armatei, fara oamenii “din spate” nici nu ar avea sens sa existe “in sine”.
  Daca il scoti pe “sistemu'”… poti face o masina sa circule – asa erau la inceput.
  Daca l-ai scoate de la om, l-ai omora.

  Mai zice de antiVIRALE, adica de ceva care ar trebi sa fie contra VIRUSILOR.
  Da’ i-a vazut cineva vreodata?
  NU cumva se moare din alte motive decat din motive de teorie virala?
  Ce spun rezultatele autopsiilor… care nu se fac?
  ….
  Prea mare importanta acordata mancarii, … retinere, moderatie, simplitate.
  Se inseala autorul – postul aduce sanatate imediat ce il urmezi; poate nu stie ca postul are prim efect asupra sufletului si ca nimic nu “misca” in trup fara sa fie comandat, supravegheat, controlat de catre suflet…
  Daca ingrisjesti curatenia sufletului, poti avea si beneficiul sanatatii trupesti.
  Cand o obtii pe alte cai este bunastare inselatoare care dureaza conditionat de manipularea subtila a proceselor cu controlul mental de catre acea forta care determina afectiunea: diavolul “repara” ceea ce strica, pentru a-l pacali pe om ca sa-i urmeze in credinta si ascultare.
  ………..
  YOGA nu aduce nici o beneficiu real ci o inselare, este sanatate “paruta” adica pacalirea simturilor si susttinerea functiilor prin manevre ale spiritelor efectuate cat timp te “inchini” demonului Krishna. Chiar daca nu e pomenit explicit, simpla preocupare de chestii yoghine face individul sa devina un devotat, un supus – ori credincios – al demonului Krishna.
  Este o reteta sigura de pierdere a mantuirii.
  Asemanator cu alte metode unde credinta in ele – care nu au suport stiintific ci “parerologic” – este factorul determinant. Vezi naturismul sau cum i se mai spune, naturopatia. Samanism, masluire a realitatii si frauda stiintifico-medicala.
  ….
  Chestia cu flora intestinala e simpatica – mai lipsea sa vorbeasca de probiotice care – in prezent – au la baza fecalele umane … “atent selectionate”… concept yoghin, de asemenea.
  Zeama de varza murata, iaurt/lactate fara bacterii…. ACTIVE (denumire care ascunde tot produse recoltate din fecale umane!), astea nu sint mentionate spre buna indrumare.

  Concluzia mea – recomandari emanand din atractie fata de neo-samanism.
  Chiar crede cineva ca intereseaza pe psihopatii care ne conduc daca se face cineva bine???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *