Home / Chestiunea Jidănească / Inflitrarea jidovilor în economia țării

Inflitrarea jidovilor în economia țării

Colonel (rtg.) Vasile I. Zărnescu
Incorect Politic
Septembrie 1, 2023

Inflitrarea jidovilor în economia țării

Inflitrarea jidovilor în economia țării

Revista SANTINELA, al cărei redactor eram, a Partidului Stîngii Unite, condus de ex-parlamentarul P.R.M. Ilie Neacșu, i-a publicat, prin 2003 sau 2004, un articol al domnului Cornel-Dan Niculae despre mînăriile comise de jidovi pentru acapararea Hotelului „București”. Din lipsă de fonduri, site-ul revistei a fost închis, dar am să caut materialul pentru republicare, fiindcă este actual.

Inflitrarea jidovilor în economia țării, în mod agresiv și mai evident în domeniul imobiliar, poate fi ilustrat, acum, prin acapararea clădirii care a fost sediul B.C.R., din spatele statuii ecvestre al lui Mihai Viteazul, din Piața Universității, în care vor să înființeze un hotel de 5 stele, precum și a unui sediu mai mic, tot al B.C.R., de pe strada Doamnei.

Îndeosebi, apartamentele confiscate de bănci pentru neplata ratelor sunt ținute goale în vederea transmiterii lor jidovilor care vin din Izrael, sub pretextul că se repatriază, deși, la emigrare, li s-a anulat cetățenia română. De fapt, ei își asigură un loc de refugiu pentru iminenata dispariție a statului Israel, sub presiunea statelor din Paninsula Arabică! Această dispariție a fost prognozată de Henri Kissinger, acum circa 20 de ani și se apropie sorocul!

One comment

  1. Firește, în acești 33 de ani de cînd România este ocupată de Tranziție, se poate spune – așa cum am scris în multe materiale -, XENOCRAȚIA CONDUCE ROMÂNIA. Și ponderea cea mai mare a xenocraților este deținută de jidovi, autohtoni sau infiltrați aici după retrovoluția din decembrie 1989. Toate parlamentele și guvernele postdecembriste erau înțesate de jidovi.
    Dar cea mai mare nenorocire, în curs de realizare, este că, în curtea Teatruli evreiesc de stat (T.E.S.), s-a înființat „Școala Lauder”. Aici sunt aduși tineri din Israel, sub nume românești și care sunt instruiți în limba română, pregătiți să fie plasați la conducerea tuturor instituțiilor românești, de stat sau private. Vedeți, mai pe larg, aici, în subcapitolul 13, pagina 48 și urm.: https://www.incorectpolitic.com/un-nou-proces-impotriva-lui-vasile-zarnescu-cazul-vasile-i-zarnescu-contra-alexandru-florian/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *