Home / Actualitate / Încotro, Cluj-Napoca? Parada Sodomiei versus Mitingul Pentru Familie

Încotro, Cluj-Napoca? Parada Sodomiei versus Mitingul Pentru Familie

Incorect Politic
Iunie 9, 2023

Încotro, Cluj-Napoca? Parada Sodomiei versus Mitingul Pentru Familie

*

Comunitatea Identitară organizează Mitingul pentru Familie ediția 2023 

Vino alături de noi!

Via ComunitateaIdentitară:

Asociația Comunitatea Identitară – România anunță organizarea Miting-ului pentru Familie ediția 2023, la Cluj-Napoca. Evenimentul va avea loc în data de 17 Iunie (sâmbătă), începând cu ora 12:00, în Piața Avram Iancu.

Manifestarea are drept scop afirmarea valorilor familiei naturale (singura familie adevărată) și a principiilor creștine. Considerăm că avem dreptul să trăim și să ne creștem copiii într-un mediu sănătos din punct de vedere moral. Străzile sunt ale noastre, ale oamenilor sănătoși, ele nu trebuie să devină spațiu de propaganda pentru sodomiți și neomarxiști. Nu tolerăm ca spațiul public să devină un loc unde manifestările obscene, anti-sociale și imorale să fie la ordinea zilei. Ne opunem categoric organizării, pentru al șaselea an, a paradei sodomiților la Cluj-Napoca, un prilej de a etala în fața copiilor frustrările sexuale ale unei minorități divorțate de realitate.

Așa-zisul „Cluj Pride” (mândria Clujului), care va avea loc în aceeași perioadă, nu e altceva decât cea mai mare rușine de care poate avea parte orașul nostru. Discernem un mare pericol pentru societatea românească în panta alunecoasă pe care o reprezintă ONG-urile sexo-marxiste și evenimentele pederaștilor, o pantă ce continuă cu legalizarea căsătoriei între persoane de același sex, apoi trece la permiterea adopțiilor de copii, urmează pervertirea minorilor prin introducerea „educației” sexuale în școli, pedepsirea penală a celor ce critică acest stil de viață degenerat și în cele din urmă, decriminalizarea pedofiliei. Toate acestea fac parte dintr-un plan de distrugere a familiei, celula de bază a neamului românesc.

Pe 17 Iunie, îi chemăm alături de noi în stradă pe toți românii ce țin la familie, la tradiție, la normalitate și la eternele valori creștine. Să luptăm împreună, uniți, pentru viitorul copiilor noștri, pentru libertatea și demnitatea noastră, pentru viitorul neamului românesc! Să demonstrăm că aici e un oraș creștin, Cluj-Napoca nu-i Sodoma!

 Biroul de Presă al Comunității Identitare

Marșul degeneraților va avea loc în aceeași dată

Via MonitorulDeCluj:

Queer Sisterhood Cluj a anunțat că săptămâna Cluj Pride 2023 se va desfășura între 17-23 iunie în acest an. Tema din acest an este „FAMILIA”.

„Cluj Pride 2023 va fi un moment de luptă și solidaritate pentru comunitatea LGBTQ+, oamenii marginalizați și excluși de sistemul heteronormativ opresiv. Ne vom uni și vom lupta pentru a ne face auziți, și pentru a ne cere drepturile care ni se cuvin. Tema din acest an va fi FAMILIA. Fie că vorbim de cupluri LGBTQIA+, de familii cu copii LGBTQIA+, sau de părinți LGBTQIA+, luptăm pentru recunoaștere și protecție legală pentru membrii comunității noastre”, a transmis Queer Sisterhood Cluj.

În acest an marșul PRIDE va fi în data de 17 iunie și locul de întâlnire va fi în Piața Unirii din CLuj-Napoca.

Marșul Cluj Pride pe 17 iunie va fi un moment puternic de protest împotriva discriminării și violenței îndreptate împotriva membrilor comunității LGBTQ+. Marșul va da startul săptămânii Pride, și va fi organizat în Piața Unirii cu susținerea Transilvania International Film Festival (TIFF) care are loc în Piața Unirii în acea perioadă.

Săptămâna Pride, ce va urma, va fi o perioadă de rezistență culturală și politică, în care vom organiza evenimente menite să promoveze diversitatea și incluziunea, să educăm și să informăm societatea asupra problemelor și luptelor noastre.

Ne solidarizăm cu toți membrii comunității LGBTQ+ din Cluj și din întreaga lume, care suferă sub tirania homofobiei și transfobiei, și vă îndemnăm să vă alăturați luptei noastre”, au transmis cei de la Queer Sisterhood Cluj.

2 comments

 1. Ce mandrie au astia din cultul fecalei!!!
  Izolarea in “tabere” de munca sa nu mai aiba pe cine corupe.
  Nu poate fi homosexual unul singur – trebuie sa corupa alta persoana ca sa-si practice perversiunile.
  Sint o molima care promoveaza sinuciderea colectiva prin ne–carea de copii.
  Iudaicii imping prostii de Goym sa fie “liberi”, sa afirme sloganurile stamiste “fac ce vreau” si “e viata mea!” in timp ce-si freaca mainile negustoreste in spatele perdelelor ca le iese ghiseftu’ deghizat.

  Zic iudaici ca
  – nu sint nici jidani – nu au legatura de sange (desi si astia, in marea majoritate tot asa “privesc” lucrurile astea,cu totii practica perversitati inclusiv in familie),
  – nu sint nici evrei – care e ocupatie doar, de peste 2000 de ani (“lucrator la Templu”), … hat, de la Iacob/Israel de cand nici pe “ei” nu i-a mai interesat cum a continuat tribul lui Abraham
  – nu sint nici iudei – ca nu-s din Iudeea.
  Unii sint israelieni – ca domiciliu, loc de nastere… da’ formal secularisti si nu israeliti ca acestia erau condusi de rabini ceea ce nu-i convine facaturii sioniste Israel.

 2. Mândria a fost cea care i-a transformat pe îngerii răzvrătiți în draci.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *